- Konu Sahibi kerem34gul
-
Anladım canim ama bak çok şükür çaresiz değilmiş insallah hep birlikte buraya hamileyim diye yazacağız biyopsi sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim dualarımız seninleSol over da 4,5 ve 1 cm iki tane cikolata kistim var canim. Rahim kalinligini gecen hafta ogrendim yine cok sukur en azindan kurtajla gecebilen birsey biyopsi de temiz cikarsa hallolur. Ama kistlerim icin bir tedavi yok tek care hamile kalmam. Gebelikle kist yok oluyormus
Amin canim aminnn evet çok şükür iste o yüzden vaz mi geçsem diyorum bu süreç bizi çok yıprattı İnan’ınAllah bağışlasın sizin varmış çcouklarınız ne güzel inşallah bize de nasip olur
Canim çok geçmiş olsun az çok hepimiz ayni seyleri yaşadık ama beta hcg çok çabuk düşmüş değerin senin icin iyi ama doktoruna sasırdım hemen hamile kalabilirsin demesine en erken diyen doktor beta hcg sıfırlansın öyle diyor Buda ortalama iki adet donemi rabbim çabucak kavuşturur insallah meleğine ben. Kürtaj olalı 39,40 gün oldu daha 7,4 mu neydi beta hcg değerim ve kanamam hala devam ediyor kanama bir bitse belki Bebek düşünmeye başlarız ama bitmek bilmiyor bakalımMerhaba arkadaşlarım,
Bende 7 aralıkta rutin kontrollere gittiğimizde meleğimizi 12+4 beklerken 8+6 ' da kalbi durmuş. Ondan önce kontrol 8+3'de gitmiştik ilk defa kalp atışlarını duymuştuk. Ondan sonra kalp atışları durmuş. Tabi ki kürtaj olmam gerekiyordu. 8 Aralıkta kürtaj oldum 20 gün sonra kontrole gittim herşey temiz çıktı doktorum istersem hemen hamile kalabileceğimi söyledi. Beta HCG değerime bakıldı ve 7.5 çıktı. 1 hafta sonra tekrar kan ver Beta HCG değerin sıfırlansın dedi. Bu arada 2 ocakta Adet oldum, yoğun bir şekilde adet oluyorum. Ve bugun tekrar Beta HCG değerime baktırdım 5.4 çıktı.
Ve açıkcası birdaha aynı şeyleri yaşayacam diye çok korkuyorum. Tekrar hamile kalmaya cesaret edemiyorum, eşim çok istiyor kendisi 35 yaşında ben 27 yaşındayım. Geç kalacağız çocuk için hemen yapalım yine diyor.
Bende en azından 2 adet dönemi geçiriyim diye düşünüyorum.
Ilk hamileliğimdi bende bu şekilde yaşadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah.
Canim çok geçmiş olsun az çok hepimiz ayni seyleri yaşadık ama beta hcg çok çabuk düşmüş değerin senin icin iyi ama doktoruna sasırdım hemen hamile kalabilirsin demesine en erken diyen doktor beta hcg sıfırlansın öyle diyor Buda ortalama iki adet donemi rabbim çabucak kavuşturur insallah meleğine ben. Kürtaj olalı 39,40 gün oldu daha 7,4 mu neydi beta hcg değerim ve kanamam hala devam ediyor kanama bir bitse belki Bebek düşünmeye başlarız ama bitmek bilmiyor bakalım
Benim başlarda kanama olmadı hafif leke şeklinde çabuk bitti kürtajdan 20 gün sonra yoğun kanama başladı ve hala devam ediyor rahim iyi durumda toparlanmış dedi doktor sadece son gittiğimde enfeksiyon çıktı sebebi o dedi doktor bir kanama bitip duzene girip normal adet olsamSağol sanada geçmiş olsun. Benim kanamam 15 gün sonra felan kesilmişti şimdi adet oluyorum. Çabuk toparlandın çok şükür. Bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Benim başlarda kanama olmadı hafif leke şeklinde çabuk bitti kürtajdan 20 gün sonra yoğun kanama başladı ve hala devam ediyor rahim iyi durumda toparlanmış dedi doktor sadece son gittiğimde enfeksiyon çıktı sebebi o dedi doktor bir kanama bitip duzene girip normal adet olsam
Çok yoğun başladı hatta adet sancısı gibi sancım oldu sonra azaldı bitti dedim tekrar kanamaya döndü yoğunlaştı azalıp artıyor 20 gün oldu doktor ilaç verdi önceki ilacımla birlikte 5 tane ilaç alıyorum sabah akşamAcabaa bendeki de mi adet kanaması değil. Ben adet oluyorum diye düşünmüştüm ama şuan anlayamadım. Çok yoğun oluyorum bende
Bugun sabah kürtaj oldum canim soylediginiz gibi anesteziyle birsey anlamadim uyandirdiklarinda adet sansicisi gibi hafif agrim vardi. Ben kalkmadan agri kesici vermislerdi tabi bir sure sonra o da kesildi. Hafif kanamam oldu ama iyiyim. Biyopsi bir hafta sonra cikacak dedi yani haftaya cuma. Doktorla gorusup yazacagim insallah burayaAnladım canim ama bak çok şükür çaresiz değilmiş insallah hep birlikte buraya hamileyim diye yazacağız biyopsi sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun Cnm rabbim birdaha yasatmasın hayırlı haberlerini bekliyoruzBugun sabah kürtaj oldum canim soylediginiz gibi anesteziyle birsey anlamadim uyandirdiklarinda adet sansicisi gibi hafif agrim vardi. Ben kalkmadan agri kesici vermislerdi tabi bir sure sonra o da kesildi. Hafif kanamam oldu ama iyiyim. Biyopsi bir hafta sonra cikacak dedi yani haftaya cuma. Doktorla gorusup yazacagim insallah buraya
Kızlar nerelerdesiniz
Merhaba. Bende 8 aralıkta 14. Haftanın içinde 2 gün süren kanamanın ardından bebeğimi düşürdüm . Son zamana kadar hep yaşıyordu çocuk . Kalp atışları , bebeğin hareketleri .. elini kafasına götürüyor, kendini keşfediyor .. kanamanin bebekle bile alakası yok , düşük riski bile değil denilip videosunu bile çektirdi doktor . Hiç düşmeyecek sandım birşey olmayacak zannettim . Bir o kadar da içimde korku vardı. Çünkü o 3.5 yılın ardından gelen bir tüp bebekti .. nasıl korkmazdim. Korktuğum da başıma geldi . Hastahane odasında bir gece vakti beni bırakıp gitti bebeğim .o geceyi unutsam keşke . Öyle çok bağırdım ki beni bayıltin diye . Ha beden agrisindan değil , ruhum acıdi . Derken bağıra bağıra kendim bayılmışım sanırım zaten . Kendime geldiğimde ebe karnıma bastırıyor , diğeri eşine de bakın eşi de iyi değil diyor . Eşim lavaboda afedersiniz kusuyor. İçim öyle acıdi ki . Günün sabahında kalan parçalar için kürtaja alındım . 31. Günümdeyim ama bende hala adet olmadım . Psikolojikmen de kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşim de aynı şekilde. Rabbim herşeyin hayırlısını versin . Kimsenin kucagını boş koymasin
Cnm tekrar doktora gittim beta hcg 7.9 çıktı düşmüş dedi doktor ama enfeksiyon çıktı kanamanın sebebi bu dedi ilaç verdi bakalım kullanıyorumMerhaba kanamanız bitti mi iyi misiniz doktora gittiniz mi tekrar merak ettim
Rabbim hepimize sabır versin Cnm çok zor içimden geçenleri yazdınMerhaba. Bende 8 aralıkta 14. Haftanın içinde 2 gün süren kanamanın ardından bebeğimi düşürdüm . Son zamana kadar hep yaşıyordu çocuk . Kalp atışları , bebeğin hareketleri .. elini kafasına götürüyor, kendini keşfediyor .. kanamanin bebekle bile alakası yok , düşük riski bile değil denilip videosunu bile çektirdi doktor . Hiç düşmeyecek sandım birşey olmayacak zannettim . Bir o kadar da içimde korku vardı. Çünkü o 3.5 yılın ardından gelen bir tüp bebekti .. nasıl korkmazdim. Korktuğum da başıma geldi . Hastahane odasında bir gece vakti beni bırakıp gitti bebeğim .o geceyi unutsam keşke . Öyle çok bağırdım ki beni bayıltin diye . Ha beden agrisindan değil , ruhum acıdi . Derken bağıra bağıra kendim bayılmışım sanırım zaten . Kendime geldiğimde ebe karnıma bastırıyor , diğeri eşine de bakın eşi de iyi değil diyor . Eşim lavaboda afedersiniz kusuyor. İçim öyle acıdi ki . Günün sabahında kalan parçalar için kürtaja alındım . 31. Günümdeyim ama bende hala adet olmadım . Psikolojikmen de kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşim de aynı şekilde. Rabbim herşeyin hayırlısını versin . Kimsenin kucagını boş koymasin
Cnm tekrar doktora gittim beta hcg 7.9 çıktı düşmüş dedi doktor ama enfeksiyon çıktı kanamanın sebebi bu dedi ilaç verdi bakalım kullanıyorum
Amin inşallah bekleyen herkes hayirli ve sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olur.O kadar çok üzüldüm ki inşallah kısa zamanda tekrar olur ve sorunsuz bi şekilde kucağınıza alırsınız
Çok çok tsklr İnan dua etmen düşünmen bile mutlu etti ama sanki öğleden sonra bu saate kadar kanama Yok çok mutluyum bu kez bitecek inssAnladım inşallah ilacın faydası olur ben çok katılamasam da devamlı takip ediyorum yazdıklarınızı üzülmüştüm senin için o yüzden sormak istedim nasıl oldun diye inşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?