- Konu Sahibi kerem34gul
-
bende kist Yok ama yumurta sayım fazla büyümüyor ve catlamiyor CnmPolikistik overde önemli olan boyutu ve kistin yapısı diye biliyorum kistin yapısına göre bazen kendi kendine bile patlayabiliyor, umarım sizinkide önemli boyutta değildir.
Canim hepimiz ayni durumdayız ayni aciyo yasıyoruz İnan ve bu acının dinmesinin tek çaresi sanki yeniden hamile haberini almak sadece acıyı dindirecek ama sana tavsiyem bende 3 ay bekleme taraftarı değilim ama beta hcg değerin sıfırlanana kadar bekle ve o surede rahim de toparlanırBir hafta önce 8haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum genel anaestezi ile.doktorum korunma süresi vermedi bebeğimin gelişimi 6haftada kalmış.ilk adetten sonra hazırsan yeniden deneyebilirsiniz dedi.çok istiyorum ilk gebeliğimdi.
Ben baktırmadım yada doktor baktı bilgi vermedi bilmiyorum kiKızlar kürtajdan sonra prolaktin hormonuna baktıran var mı
Geçmiş olsun çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek gerek başka türlü teselli olamıyo çünkü insanBanada doktorum 3 ay korunmami soyledi.
Bende ki
bende kist Yok ama yumurta sayım fazla büyümüyor ve catlamiyor Cnm[/QUOTEı anladım Allah şifa versin inşallah en aZından problemin ne olduğunu biliyosunuz.
Geçmiş olsun Cnm Ama söyle düşün bunu birçok kadın yasıyor kendini yıpratma hayırlı sağlıklı Bebisimiz olur insallah kürtajdan sonra bir iki hafta çok zor geçecek ama daha sonra insan alışıyor alışmak zorunda ve umut etmeye başlıyoruzBende bu gun ogrendim bebegimin kalp atisi durmus doktorum sagliksiz gebelik o yuzden dedi 8 haftalikti yarin kurtaj olucam allh kimseye yasatmasin.
Kişiden kişiye değişiyodur ağrı ama bende olmadı ruhum bedenimden daha çok ağrıdı o yüzden de bedenimi hissetmedim.Veren allah alan allah diyerek kendimi avutuyorum cnm bunda da varmis bi hayr.Agri oluyo mu kurtajdan sonra
Ben anaesteziden ayılırken karnım ağrıyo diyerek uyanmışım.kasıklarım sızladı 3gün ağrı kesici ve antibiyotik verdi zaten doktorum bugün tam bir hafta oldu şuan iyiyim kanamam azVeren allah alan allah diyerek kendimi avutuyorum cnm bunda da varmis bi hayr.Agri oluyo mu kurtajdan sonra
Genelde 8-12 hafta aradı oluyor zaten, geçmiş olsun size de üzülmeyin demek k meleğinizde bir problem vardı. Tutunamayacak kadar sağlıksız olan gebelikler kendiliğinden sonlanıyor.Bende bu gun ogrendim bebegimin kalp atisi durmus doktorum sagliksiz gebelik o yuzden dedi 8 haftalikti yarin kurtaj olucam allh kimseye yasatmasin.
Nasıl yani? Rahminiz kalın olduğu için küretajla m inceltecekler, doğru m amladım.Hamilelik yasamadim hic , ama cuma gunu rahim kalinligi sebebiyle kürtaj olacagim. Anesteziyle olacak ama cok korkuyorum.rahatlatici birseyler yazan olursa duacisi olurum
Amin :)Darisida bize olsun insallah rabbim bidaha yasatmasin ♡
Aynen bende karnım karnım diyerek uyandım agti ileBen anaesteziden ayılırken karnım ağrıyo diyerek uyanmışım.kasıklarım sızladı 3gün ağrı kesici ve antibiyotik verdi zaten doktorum bugün tam bir hafta oldu şuan iyiyim kanamam az
Kişiden kişiye göre değişiyor galiba agri benim agrim çok olmustuVeren allah alan allah diyerek kendimi avutuyorum cnm bunda da varmis bi hayr.Agri oluyo mu kurtajdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?