Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hepimiz ayni durumdayız ayni aciyo yasıyoruz İnan ve bu acının dinmesinin tek çaresi sanki yeniden hamile haberini almak sadece acıyı dindirecek ama sana tavsiyem bende 3 ay bekleme taraftarı değilim ama beta hcg değerin sıfırlanana kadar bekle ve o surede rahim de toparlanır

Kızlar hadi hep beraber bir liste yapalım bu liste umudumuz oldun her ay yenileyelim ve insallah bazılarımız hamile kaldıkça hem bizlere umut olur hemde hamile listesi de yaparız :)

Bende bu gun ogrendim bebegimin kalp atisi durmus doktorum sagliksiz gebelik o yuzden dedi 8 haftalikti yarin kurtaj olucam allh kimseye yasatmasin.

Bende bu gun ogrendim bebegimin kalp atisi durmus doktorum sagliksiz gebelik o yuzden dedi 8 haftalikti yarin kurtaj olucam allh kimseye yasatmasin.
Geçmiş olsun Cnm Ama söyle düşün bunu birçok kadın yasıyor kendini yıpratma hayırlı sağlıklı Bebisimiz olur insallah kürtajdan sonra bir iki hafta çok zor geçecek ama daha sonra insan alışıyor alışmak zorunda ve umut etmeye başlıyoruz

Veren allah alan allah diyerek kendimi avutuyorum cnm bunda da varmis bi hayr.Agri oluyo mu kurtajdan sonra

Veren allah alan allah diyerek kendimi avutuyorum cnm bunda da varmis bi hayr.Agri oluyo mu kurtajdan sonra
Ben anaesteziden ayılırken karnım ağrıyo diyerek uyanmışım.kasıklarım sızladı 3gün ağrı kesici ve antibiyotik verdi zaten doktorum bugün tam bir hafta oldu şuan iyiyim kanamam az

Genelde 8-12 hafta aradı oluyor zaten, geçmiş olsun size de üzülmeyin demek k meleğinizde bir problem vardı. Tutunamayacak kadar sağlıksız olan gebelikler kendiliğinden sonlanıyor.

Hamilelik yasamadim hic , ama cuma gunu rahim kalinligi sebebiyle kürtaj olacagim. Anesteziyle olacak ama cok korkuyorum. rahatlatici birseyler yazan olursa duacisi olurum
Nasıl yani? Rahminiz kalın olduğu için küretajla m inceltecekler, doğru m amladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…