Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizdw baya bi sikinti yasadik canim ama rabbim sabrini veriyo emin ol sen hamielmisin yoksa kurtaj mi oldn canim

Bizdw baya bi sikinti yasadik canim ama rabbim sabrini veriyo emin ol sen hamielmisin yoksa kurtaj mi oldn canim
3 ay önce boş genelikten kürtaj oldum şimdi de testte silik çıktı adetime şuan 2 gün var test yaptıgımda 4 gün vardı belirtilerde var his de var blmiyorum inşallah yanılmam yada hayırlısı olsun napalım

Darısı bizlere olsun bende sag salim kucagım alıp ohh demek istiyorum çok yük varmş gibi onuzlarımda sanki o olunca rahatşıycakmşım gibi
Amin evet rahatlıyo insan sonrada olaya alışıyor. Bir test alıp baksanız

Kürtajdan sonra bhcg sıfırlandıysa test silikte çıksa hamilesinizdir

Canim kalbine yüreğine sağlık insallah insallah bize umut olur ama iste karamsarlığım polistik over teşhisi koydular

Canim hiç bitmek bilmeyen bir kanama var ilaç kullandığım halde o yüzden adetim daha nasıl olacak bilmiyorum
Benimle birlikte kürtaj olan arkadaşımında kanaması dinmiyordu.tahlillerinde değeri 3 üzeriydi sanırım tam sıfırlanmıyordu.dr içinde parça kalmış demiş ona.eğer değeri bir haftaya kadar sıfırlanmazsa tekrar kürtaj yapacaktı.çok geçmiş olsun canım.kadın olmak gerçekten çok zor.

Canim kalbine yüreğine sağlık insallah insallah bize umut olur ama iste karamsarlığım polistik over teşhisi koydular
Polikistik overde önemli olan boyutu ve kistin yapısı diye biliyorum kistin yapısına göre bazen kendi kendine bile patlayabiliyor, umarım sizinkide önemli boyutta değildir.

Hamilelik yasamadim hic , ama cuma gunu rahim kalinligi sebebiyle kürtaj olacagim. Anesteziyle olacak ama cok korkuyorum. rahatlatici birseyler yazan olursa duacisi olurum

Hamilelik yasamadim hic , ama cuma gunu rahim kalinligi sebebiyle kürtaj olacagim. Anesteziyle olacak ama cok korkuyorum. rahatlatici birseyler yazan olursa duacisi olurum
Geçmiş olsun ben kasımın 30unda kürtaj oldum tamamen uyutarak yaptılar hiçbir acı hissetmedim operasyon bittikten sonra biraz agrin oluyo ama hemen bi agri kesici veriyorlar o da geçiyor korkma hiçbir şey hissetmezsin

Bir hafta önce 8haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum genel anaestezi ile.doktorum korunma süresi vermedi bebeğimin gelişimi 6haftada kalmış.ilk adetten sonra hazırsan yeniden deneyebilirsiniz dedi.çok istiyorum ilk gebeliğimdi.

Ben de ayni durumdayim doktorum bana da korunma süresi vermedi ilk adetimi yeni gördüm umarım hemen kavuşuruz bebeklerimize

Ben de ayni durumdayim doktorum bana da korunma süresi vermedi ilk adetimi yeni gördüm umarıminşaklah b hemen kavuşuruz bebeklerimize
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz ben önce ne zaman adet olacağım onu düşünüyorum tek deneme ile kalmıştım inşallah yine kolay olur endişeleniyorum

İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz ben önce ne zaman adet olacağım onu düşünüyorum tek deneme ile kalmıştım inşallah yine kolay olur endişeleniyorum

Ne zaman adet olucam diye strese girdikce de gecikir adetin stres yapma ben de çok stres yaptim ne zaman olucam diye ama devamlı onu düşünmenin hiçbir faydası olmuyo rahatlamaya çalış ben kürtajdan sonra 32. gün adet oldum ve tam da ondan önceki gün illa ki olucam yani diyerek stres yapmayı bırakıp rahatlamaya çalıştım ve ertesi gün adet oldum belki de tesadüf bilmiyorum ama sen yine de stres yapmamaya çalış çünkü insan stres yaptıkça daha da yıpranıyo umarım en kısa zamanda adet olursun sonra da bebeğine kavuşursun :)

Canim çok şükür beta hcg düşüyor bu gün ki değer 7.6 çıktı rahim de iyi durumda dedi benim sorunum enfeksiyon Muş ilaç tedavisine başlayacağım 3 güne kadar biter dedi doktor bitmezse gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…