Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizi haberdar et olurmu merak ediyorum insallah bizim yüzümüz gülmedi senin guzel haberin ile teselli oluruz mutlu oluruz

İnsallah canım cok tesekkur ederim
Pek umutlu degjlim kendimi hazirlamaya calisiyorum ama hep bi umudum var ama hangi forumi okusam hep kaybetmisler bebeklerini o nedenle de mutsuzum

Pek umutlu degjlim kendimi hazirlamaya calisiyorum ama hep bi umudum var ama hangi forumi okusam hep kaybetmisler bebeklerini o nedenle de mutsuzum
Olsun belki senin bebegin daha gucludur hem suan bu yaziyi okuyupta onun icin birsuru dua okuyan vardı. Ve ben bebegime hep inandim ne zaman doktorlar umudumu kirdi beni uzdu moralim bozuldu bebegim gitti sen inan bebegine hem en kötü yere cakilirsin hic bisey degismez acindan ama sen inanirsan hersey guzel olur. Arkadasinda dedigi gibi en azindan atan bi kalbi var bu bile umut degilmi ben doktora kackere yalvardim yine bak diye detayli ultrasyonda bile bakti kalbi durdu diyinve sen umudunu kaybetme.

Merhaba benimde bebeğim 6 haftalıktı kalp atışını dinlemek için doktora gittiğimizde normalde 120 atması gerekirken 70 di. bu beni korkutuyor demişti doktorum. haftaya tekrar gelmemi söyledi ve ilaç verdi. Enox ve progestan kullanımı sonrasında 1 hafta sonra ilk olarak farklı bir doktora gittim 7 haftalık (Benim hesbıma göre 8 hafta) bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için ultrasonda duyulmadı alttan muayene etti yine kalp atışı duyulmadı. Kendi doktorumu aradım yarın randv. vardı normalde bugün gelebilir miyim dedim gel dedi. Maalesef bebeğimin kalp atışı yoktu :KK43: Doktorum Sonlandırmak durumundayız dedi. Ertesi gün aldı ve sonlandırdı. Bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum 4 gün sonra bitecek adet sonrası tekrar doktora gideceğim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bebiş isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Gecmis olsun canim her hikaye farkli bi aci tecrube iste. Insalla daha bu aciyla sinanmayiz neden dogum kontrol hapi kullaniyosun peki

1
Olsun belki senin bebegin daha gucludur hem suan bu yaziyi okuyupta onun icin birsuru dua okuyan vardı. Ve ben bebegime hep inandim ne zaman doktorlar umudumu kirdi beni uzdu moralim bozuldu bebegim gitti sen inan bebegine hem en kötü yere cakilirsin hic bisey degismez acindan ama sen inanirsan hersey guzel olur. Arkadasinda dedigi gibi en azindan atan bi kalbi var bu bile umut degilmi ben doktora kackere yalvardim yine bak diye detayli ultrasyonda bile bakti kalbi durdu diyinve sen umudunu kaybetme.

Ya açikcasi ben inaniyorum bir gunde bile bi kıpirtiyken atima dönüstü gördüm
Ama doktorlar da bi sey biliyor sonucta diye dusunuyorum
Napim zor ama tabi ki icimde hep bi umut var

1

Ya açikcasi ben inaniyorum bir gunde bile bi kıpirtiyken atima dönüstü gördüm
Ama doktorlar da bi sey biliyor sonucta diye dusunuyorum
Napim zor ama tabi ki icimde hep bi umut var
Yaniliyosun tatlim yasicaklarimizi Allah daha iyi biliyo doktorlar sadece tecrubesini biliyo iki hastasi oyle oldu diye hepsi oyle olcak saniyo yine burda bi formda okumustum cok onceden yazilmis bi yaziydi bi anneye bebeginin kalbi durdu denmis kadin bi hafta sonra kurtaja gidince bebegin kalp atisi cok azda olsa atiyo simdi demis dr bi hafta daha bekliceklerde sonuc ne bilmiyorum ama hic duyulmayan kalp bi hafta sonra atiyo bu bi mucuze degil mi

Yaniliyosun tatlim yasicaklarimizi Allah daha iyi biliyo doktorlar sadece tecrubesini biliyo iki hastasi oyle oldu diye hepsi oyle olcak saniyo yine burda bi formda okumustum cok onceden yazilmis bi yaziydi bi anneye bebeginin kalbi durdu denmis kadin bi hafta sonra kurtaja gidince bebegin kalp atisi cok azda olsa atiyo simdi demis dr bi hafta daha bekliceklerde sonuc ne bilmiyorum ama hic duyulmayan kalp bi hafta sonra atiyo bu bi mucuze degil mi

Öyle tabi ki ben de bir mucize bekliyorum işte ne bilim hayatta her sey olur yasayacaksa yasar Allah veriyor canı İnşallah sagliklidir ve yaşar; zaten yasamazsa yüzde 80 genetik sorunu vardir dedi

Öyle tabi ki ben de bir mucize bekliyorum işte ne bilim hayatta her sey olur yasayacaksa yasar Allah veriyor canı İnşallah sagliklidir ve yaşar; zaten yasamazsa yüzde 80 genetik sorunu vardir dedi
Valla canim dr hep bi bahame bulmuslar genetik . Genetik diyince insan kendinde sorun ariyo ilk benim bebegimde kalp anomonisi cikti he dedim benimde esiminde ailesinde de kalp hastaligi var dedim dr bana ne dedi biliyomusun bu kadar basit bisey degil dedi. Yani genetik dedigi sey genetik bozukluk bebegin gelisimini kendisinden kaynaklanan yani sperm ve yumurtanin birlesmesinde olusan problemden oluyo sen simdi birak genetigi ve hastaligi elini karnina koy ve bebeginle konus .onu ne kadar heycanla bekledigini anlat belki biz gibi karnın bos kalabilir yaptiklarin degil yapmadiklarin pismanliktir ve bebegine inan o seni istediki annesi olarak seni secti simdi sen inan annesi bebeginide uzup durma unutma onunda bi kalbi var

Valla canim dr hep bi bahame bulmuslar genetik . Genetik diyince insan kendinde sorun ariyo ilk benim bebegimde kalp anomonisi cikti he dedim benimde esiminde ailesinde de kalp hastaligi var dedim dr bana ne dedi biliyomusun bu kadar basit bisey degil dedi. Yani genetik dedigi sey genetik bozukluk bebegin gelisimini kendisinden kaynaklanan yani sperm ve yumurtanin birlesmesinde olusan problemden oluyo sen simdi birak genetigi ve hastaligi elini karnina koy ve bebeginle konus .onu ne kadar heycanla bekledigini anlat belki biz gibi karnın bos kalabilir yaptiklarin degil yapmadiklarin pismanliktir ve bebegine inan o seni istediki annesi olarak seni secti simdi sen inan annesi bebeginide uzup durma unutma onunda bi kalbi var

Çok sağol canım dedigini yapacagim İnsallah güzel olacak toparlayacak

Her kelimesini yaşadım sanki içimi anlattın burda olmak gerçekten iyi geliyor doktor internet yasak desede buradan alamıyorum kendimi

Hep birlikte inanalım umut edelim senin bebeğin icin senden güzel haberi alınca da senin bebeğin de bİze umut olur şans getirir olmaz mi

Ya arkadaslar adetim bitmesi gerekirken bu gun yeniden fazlalaştı ve sancım da var. Nolucak daha bir duzen bile Yok adet mi degilmi artık onu bile bilmiyorum

Canım pek bilgim yok ama sanki daha once boyle seyler okumustum 2. Regl kadar oluyomus duzensizlikler hatta 3. Yada 4 . Bile duzene giren oluyomus kolay degil vucudun atllattigi sey . Hashas tanesi zeytin buyuklugu falan diyoruz ama vucut aliskin olmadigi bisey uretiyo ve daha da onemlisi bunu disari atiyo sen de piskolojik olarak etkileniyosun bebegin cunku . Belki vucutta birikenleri atiyodur

Back