- Konu Sahibi kerem34gul
-
Test yaptın mi hic Cnm sende yapsana varsa çıkar :)Benim adet olmama 3 gun var asıl senden ne haber test yaptın mi hiç :)
Test yaptın mi hic Cnm sende yapsana varsa çıkar :)
Hadiii test bekliyorum lütfen :)Test aldım da yapmaya hiç cesaretim yok hiç belirtim de yok gerçi benim öncekinde de oyle aman aman belirtim olmamisti ama onu sagliksiz olusuna vurdum hani zaten gelismemis ne belirti olcakti ki diye dusundum bilmiyorum gecen ay her gun test yaptim nerdeyse psikolojim bozuldu surekli negatif gormekten testi koydum banyoya ama yapamiyorum korkuyorum negatifi görmeye artik bi yandan da icim gidiyo tuhaf duygular icindeyim yani :)
Dün ve bu gün yaptım birde önceki gün yarın sabah tekrar edeceğim testi hep pozitif çıkıyor ama iğnenin etkisi ile olabilirE ikinci cizgi var bunlarda ne zaman yaptin
Merhaba canım bende 16 haftalık düşük yaptım ama benim bebeğim canlıydı rahim açıldığı için zorunlu normal Doğum yaptım17 haftanin icindeydim ama bebegi.14 haftada kalmis . 3 ay korunmami istedi
Dün ve bu gün yaptım birde önceki gün yarın sabah tekrar edeceğim testi hep pozitif çıkıyor ama iğnenin etkisi ile olabilir
İnsallah Cnm temennim o bakalım bekleyeceğimİnsallah vardir da ondan cikiyodur :)
İnsallah Cnm temennim o bakalım bekleyeceğim
Labouguck Cnm internetten aldımHangi marka yaptigin test
laboguick Cnm internetten aldım
Hadi sende bu arada test yapsana olmaz mi :)
Bekliyorum inss pozitif çizgiyi göreceğiz bekle acele etme ama 5 dk sonra da çıkabilir :)Yapayim ama hic umudum yok :)
Olsun Cnm bu negatif anlamına gelmiyor biz şansımızı denedik belki daha idrsrda çıkmamıştır sen ara ara bak teste silik de olsa sonra da olsa çıkıyorYaptım ama yok malesef
Olsun Cnm bu negatif anlamına gelmiyor biz şansımızı denedik belki daha idrsrda çıkmamıştır sen ara ara bak teste silik de olsa sonra da olsa çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?