Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mi hic Cnm sende yapsana varsa çıkar :)

Test aldım da yapmaya hiç cesaretim yok hiç belirtim de yok gerçi benim öncekinde de oyle aman aman belirtim olmamisti ama onu sagliksiz olusuna vurdum hani zaten gelismemis ne belirti olcakti ki diye dusundum bilmiyorum gecen ay her gun test yaptim nerdeyse psikolojim bozuldu surekli negatif gormekten testi koydum banyoya ama yapamiyorum korkuyorum negatifi görmeye artik bi yandan da icim gidiyo tuhaf duygular icindeyim yani :)

Hadiii test bekliyorum lütfen :)

17 haftanin icindeydim ama bebegi.14 haftada kalmis . 3 ay korunmami istedi
Merhaba canım bende 16 haftalık düşük yaptım ama benim bebeğim canlıydı rahim açıldığı için zorunlu normal Doğum yaptım Allahım sana bana ve bizim gibi olan herkese sabır versin ve yeni melekler nasip etsin

Olsun Cnm bu negatif anlamına gelmiyor biz şansımızı denedik belki daha idrsrda çıkmamıştır sen ara ara bak teste silik de olsa sonra da olsa çıkıyor

Testin arkasında okuduguma gore ilk yarım saat umut var ama ben sanmiyorum olsa cikardi erken gebelik testiydi cunku yine bi dahaki aya kaldı umutlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…