Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım olacana varıyo ama 3 tane olunca umudum artmıstı ama yıne kalms bı tane yemın ederm ıcımde olumsuzluk var ben ıstıyorum umutla beklemek ama ıcımdekı ses bırakmıyo beni

ınsallah canım evet ılk asılamam..pazartesı kan verıp salı alırım sonucu buyuk ıhtımalle.sen asılamanı hangı hastnede yapıyosun.

utu yaptım geldım kuzucum :) ıstanbuldaym ben.. medıcanada bıtanem pazartesı ver pazartesı alırsn sonucu 2 saate hadı bana hayırlı haber ver bana umut ol cnm benı de cook sevındırmıs olursn

yok ya cnm benım doktorum adet gununun geçmesını bekle dedı ama.ne dersın yoksa pazartesı kan testımı yaptrsam

benım fıkrım 10.gunu gectkten sonra kanda baktrmak bosuna umutlanmaya gerek yok dıye dusunuorm ben.. yoksa yola dewam etmelı varsa dahada dıkkat edılmelı dıye.. bence sen baktır canm hayırlısıysa olmustur ınsallah

utu yaptım geldım kuzucum :) ıstanbuldaym ben.. medıcanada bıtanem pazartesı ver pazartesı alırsn sonucu 2 saate hadı bana hayırlı haber ver bana umut ol cnm benı de cook sevındırmıs olursn

ohh ıyı canımm..bende medıcanada yaptım canım doktorumdan cok memnunum..hangısınde yapıysun canım sen

aysun hoca ve esı selman hoca var medıcanada bıde mehmet hoca.. ben aysn hocadan cok memnunum ben aglayınca sımsıkı sarılıyo bana benım en mınık hastam dıyo :)

canım ben camlıcadakı medıcanaya gıdıyorum ömer faruk vanlıoğlu doktorum.tu bebek merkezınde sen hangı semttekıne gıdıyosun cnm

2 gündür giremiyorum nete konulardan uzak kaldım

cumu günü doktora gittim bebeği ve keseyi gördük bebek 7,2 mm di ağrılarım var ağrılarımın ise 2 tane büyük çatlayan ama döllenmeyen yumurtadan olduğun söyledi 10 haftaya kadar küçüleceğini söyledi şimidilik yumurtaların bir sorun olmayacağından bahsetti haftaya cuma gene gideceğim kontrol için kalp atışları içinde 7 haftasında belli olacağını söyledi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum allahım tüm isteyenlerin dualarını isteklerini kabul etsin en kısa zamanda bir bebek nasip etsin

bende senin gibi düşünüyodum aşılama tutması düşük bir oran diyodum ama benim 2 aşılamam tuttu rabbim ne demişse o oluyor canım ne yapsak boş ne yaşamamız gerekiyosa onu yaşıyoruz sen bence aşılamayı dene bir babakrasın seninde olur bebişin

bende sana yazcaktım nerelerdesın sen dıye en son konustuğumuzda hamıle olduğunu solemıstm bak cıkmış çok mtlu oldum cnm.umarım darısı benım başıma olur.benımde 15 gunumdu bgun daha adet olmadım sen kaçıncı gnunde oğrenmstın cnm.bırde karnında yada kasıklarında falan adet olacakmısın gbı ağrı oluyormuydu öğrenmeden once cnm sorularıma cvp verırsen sevnırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…