Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar test yaptim ve yestin resmini ekliyorum sanirim pozitif kanda verdim yari alcam sonucu

Günaydın canım sabah sabah bu ne güzel haber ya gördünmü dedim ben sana biliyosun benimde öyle çıkmıştı testim ve bende inanamamıştım doktora gittim öyle inandım keseyi görünce hayırlı olsun canım benim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş..Kız valla çok sevindim yaaa Hastaneyi hemen ara ve sonucunu bize mutlaka yaz canım...

Son düzenleme:

günaydın canım testi yaptıktan sonra pozitif görünce şok geçirdim inanmadık başka birtane daha yaptık aynı çıktı ondada gittik kan verdik hemen ama akşam geç saat olduğundan bugüne kaldı aradım biraz önce daha çıkmamış ( bekliyorum 1 saat sonra tekrardan arayacağım hala şaşkınım bebeğin kesesini gördüğümde inanıcam sanırım sanki şaka yapıyorlar bana amin amin isteyen hereze allahım nasip etsin

Bende öyleydim canım inanamadım ama keseyi gördüm rahatladım ve inanadım bak gör sende göreceksin keseni bebişini canım allahım çok iükür sana içime doğmuştu zaten hayırlı haberler ver inş canım..

Kaplangg kızım hadi arasana hastaneyi aramadın mı daha gebelik var zaten de değeri de öğrenelim yaa..

Off nasıl umut oldu bana ama senin 2. aşılamanın tutması. Canım sana bişi sorcam aşlama yapılırken yıkandıktan sonra eşinn değerleri nasıldı hzı falan biliyor musun bizde örneğin yanında kğıt vermişlerdi yazıyordu.

Bu arada be regl oldum sabah. Doktoru aradım bu ay ara verelim dedi dinlenmesi lazımmış vücudun bir de vücudum çok yumurta üretmişti 3 yumurta gelişmişti ama baya vardı iyice temizlensin diye heralde yani bu ay boş geceçecek bende kafamı dağıtırım azıcık bir de kendime dikkat ederim bu dönemde. Artık ne zaman olur öbür regl bilmiyorum erken mi gelir kendi döngümde mi olurum fikrim yok ama normal denicez bu ay aşlamadan sonra normal denemede de şans artıyor ya kısmet. Bir dah ki aşılama da ben de senin kadar rahat olmayı umut ediyoru ne de olsa tecrübe edndim artık. Darısı başımıza.

aradımda çıkmadı dediler 1 sat sonra gene arayacağım

tek beim tuttu aşılama olarak bu ay darısı senin ve diğer arkadaşların başına canım semen tahlil raporu veriyolar rapor evde duruyo ama sayılarını hatırlamıyorum eve gidince bakar sana yazasım canım

benimde ilk aşılamamda tutmayınca bende 1 ay ara vermiştim vucut dinlensin diye ama senin kullandığın ilaçların bu ay kullanmasan bile etkisi var sen yumurtlama dönemlerini kaçırma gün aşırı ilişkide bulun canım belki 2 aşılamaya gerek bile kalmaz bende böyle yaptım ama gene olmamıştı benim aşılamada çok sorun olmuştu hatırlarsan istanbulda trafikte kaldık zamanında alamadık örneği geç götürdük ondan hiç umudum yoktu canım demekki her sorunda bir hayır varmış rabbime binlerce şükürler olsun banada nasip etti dularım sizlerle

Kızlar aldım sonucu beta hcg 1769

Canım sonucun süper:))nasıl bi duygu:))annesin sen artık..ınanılmaz güzel bi duygu olmalı..allahım bizede tattırsın inş..canım senin yumurtalar klomenlemi büyümüştü yoksa iğneylemi.,,.sebepsiz inferteliteydi dimi..bi problem yoktu galiba sizde

Kizlar test yaptim ve yestin resmini ekliyorum sanirim pozitif kanda verdim yari alcam sonucu

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dunyaları verdıler suan bana sankı oyle sevındımm kıııı oyyyyyyyyyyyy kurbn olurum yaaa aglıyorm sevınctenn rabbım sana bınlerce sukur olsunnnnnnnn

sonuca göre beş haftalık hamileyim canım daha doktora gitmedim daha şu anda ne hissettiğimi bende bilmiyorum acıkcası keseyi gördüğümde hisslerimi anlayacağım sanırım şu an suratımda kapanmayan bir ağız ve gülümseme ile geziyorum

menogon diye iğne kullandım ben canım sebepsiz infertelite canım ne bende nede eşimde sorun yoktu zamanıda varmış demek allahım dualarımı kabuletti sizler için dua etmeye devam edeceğim

canım sımdı sorularımı yanıtlamalısın :))) kac tane yumurtan vardı asılama yapılırken ve dun kacıncı gunundu taze anne senı :))
bugun umutsuzluga baslamstm asılamam pazartesı yada salı olcak stresten umutsuzluk olmaya basladı derken senın haberın bana ılac gıbı geldıı :)

elbette psikolojinin etkisi çok fazla,rabbim şimdiden sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım,çok mutlu oldum

canım tekrardan tebrik ederim,kız keseyi ne yapıcan al sana tapu gibi hcg tahlil sonucun:))) haftaya görürsün heralde bazen 8.haftada gören de var birde onun sıkıntısına düşme,evham yapma :))))

birazcık kötü oldum canım ya,kistin çıkmasına seviniyodum bir ay kafam rahat eder diyodum,3.aşılamam da 1 ay ertelendi kistten dolayı ama kaplangı görünce hemen aşılama yaptırasım geldi ama yaptıramıyorum:)))

yaa süper oldu bizlere umut oldu bize yaa,gülüm ya inan benimde içime doğuyu hepimizde hamile kalıcaz inşallah.

sen nasılsın kuzum,demiştim sana pazartesi yada salı olur aşılaman diye,inşallah senden de güzel haberi alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…