Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçtiğimiz ay 5 kasımda regl oldum canım ama gen hep 2 gün önce oluyorum regl olunca aslında bugun tam günü oluyor daha geçmedi yarından itibaren geçmiş sayılır olmazsam canım

inşallah canım inşallah dualarınızı bekliyorum hepinizden

Ayy inş bu kez olumlu olur canım ya..iğneyi ben kendim yapamam zaten bayılırım:)ya kaynanama yaptırırım yada saglık ocagında yaptırırım.doktorum tüp bebek için erken dedi..aşılama sen istediğin kadar deneriz dedi..bilmiyorum allahım kucağımızı doldursun hayırlısıyla

kist oluştuğunu nasıl anlarız acaba adet renginde değişiklik falan mı oluyor

yok pek değişiklik olmaz anlamazsın o kanama ile atılır. Reglinin rengi çok önemli değil iyice sökülmesi önemli takma sen onlara.

İnşallah pozitif sonucu görürsün canım beklemek zor ama sabretmek lazım aslında kanda yapsan çıkar artık ben senden de sonra 24 kasımda yaptırdım dr 10 gün sonra gel dediği için dün gittim 1.20 çıktı negatif ama dr reglini bekleme gelmezse p.tesi gel dedi bazen oluyor erkenden çıkmıyor nadir de olsa dedi ama genelde 10. gün artık beta sonuç vermeye başlıyormuş anlayacğın regl bekliyorum artık. Vrsa kesin çıkar senin artık.

kızlarr nasılsınz napıyosunz

iyiyiz gülüm sen napıyorsunn ne var ne yok.

canım bende öyle demiştim ilk iğnemi gittiğim hastanede yaptılar öbürünü acilde başka hastanede yaptırdım kız bilmiyormuş meğer ikiz doz arka arkaya vurdu salak. Sonra hep kendim yaptım iğnesi o kadar inceki göbek deliğinin az aşağısından sağ ya da sol tarafından yapıyorsun az da sıkıyorsun o alanı acımıyor hiç. Çatlatma iğnemi bile kendim vurdum ben hazır şırınga zaten.. Ama sen bilirsin için nasıl rahat olacaksa öyle yap.

Kızlar merhaba ;sizlere sorularım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..eşimde bende kontrolden geçtik..bende bir sıkıntı yokmuş ama eşimde likefikasyon yani sıvılaşma süresinde sorun çıktı.normalde en fazla bir saat olması gerekirken bizde 5 saat çıktı..doktor aşılama yapalım dedi..ama ben kararsızım..zor bir işlem mi..tutma ihtimali nasıl..yoksa direkt olarak tüp bebek mi düşünsek bilemedim???

bende ıyıyım bıtaneemmm 2. asılamanın ıgnelerını oluyorum hep ıgnemı esım yapar dun ıgnem btmstı hastanedeyken aldık hemsıre tuttrdu ben yapayım dıye kızlar sıze bır gostersem gozlerınız kocaman olur ıgneyı yaptıgı yer sımsıyah olmus morlugu gecın bıldıgın sıyah allahtan acımıyoo sabh gttm hsteneye korktm damara denk glms ıc kanama olms ama allaha sukur agrıısı yok.. yrn sabah gtcm 9 da kontrole ıste..

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.direk tüp bebek düşünme derim benimde eşimin sonuçları çok iyi benim yumurtlama sıkıntım pko den dolayı.ben bu ay ilk aşılamamı oldum.doktorum 4 e kadar yolu var dedi sonra tüp bebek dedi.ama ben sonuçlarıma göre 2.dede tutmazsa sonra tüp bebeğe geçeriz diye düşünüyorum.hayırlısı tabi.eğer doktorun güvendiğin iyi bir doktorsa onun sözünden çıkma derim yoksa her kafadan çıkan sesler zaten yorucu ve stresli olan bu dönemi daha da zorlaştırıyor.

canım bende öyle diyordum ama başa gelen çekiliyor ve çokta basit.seni çok iyi anlıyorum ama hiç korkma bütün iğnelerimi ben kendim vurdum.geçmiş olsun.

Eisencim çok teşekkür ederim ilgin için..pazartesi tam teşekküllü bir tüp bebek merkezine kontrole gittik..orada tahlilleri tekrarladılar..eğer onlarda ilk etapta aşılama derlerse sanırım aşılama yapacağız..dediğin gibi doktor ve güven unsuru çok önemli..ben bu doktorumu çok sevdim ve güveniyorum..artık rabbim hayırlısını versin..sen ne zaman öğreneceksin sonucu??rabbim umarım tez elden sevinçli haberler almanı sağlar..

denizcim kist olduğunda adetliyken ultrasyonda görülüyo ama bende olduğu zamanlarda özür dileyerek söylüyorum ilişki sırasında ağrın oluyo

yok canım 2.aşılamam tutmadı dr a gittim dün adetimin 3.günüydü kist oluşmuş doğum kontrol hapı yazdı 21 gün onu kullanıcam,kafam rahat biraz bu ay olmucanı biliyorum ya daha rahatım :)) 3.aşılamam gelecek aya kaldı anlıcam canım inşallah sizden güzel haberler alırım.biraz geç cvp veriyorum şu sıralar k.bakma dışarda işlerim oluyo bakamıyorum nete

canım ben doktora 3.aşılama için gitmiştim sen adet olmadım zannettin heralde,önceki yazılarda da cevap yazdım sana kist oluşmuş doğum kontrol hapı kullanıcam bir ay anlıcan 3.aşılamam ertelendi

kistten dolayı verdi canım,daha önce biliyosun ameliyat olmuştum kist yırtılmasından belki kendiliğinden geçmez diye ilaç verdi.

sendeki çok garip kist olduğunda adet olmaman?gerçekten çok garip neden öyle oluyomuş peki bende şuan kist var mesela dün dr söyledi ultrasyondan baktı aynı zamanda adetimin 3.günüydü,inşallah bi sorun teşkil etmez,inşallah bidaha olmaz kistin.

şimdiden olumsuza alıştır kendini canım gerçi sen benden daha iradelisin.sana inşallah adet olmassın demek isterdim ama artık biliyoruz ne zaman hasta olucamızı o yüzden hayırlısı olsun sıkma canını,dost acı söyler hesabı...

inşallah 3.aşılamamız tutar benimki 1 ay ertelendi hayırlsı olsun bakalım,ben psikoloğa gitmedim psikiyatriye gittim dr beni dövecekti ya :)) masadan üzerime doğru ellerini açarak tutki olmucak diye sesini yükseltti :)) dedim bu işi kökten halledecek heralde beni öldürecek kendine rahatlıcak bende rahatlıcam diye düşündü heralde :)))

neyse hayırlısı olsun canım,herkes ayrı ayrı duamda,olucak inşallah ya çünkü olmaması için çok şükür bir nedenimiz yok!!!!!!!!!! psikiyatri işe yaramış mı ne??? :))))

canım ben zaten kist yırtılmasından acil ameliyat olmuştum daha önce o yüzden sık dr a gidiyorum ve her muayenede bakıyo kist olmuşmu diye,ama bundan emin ol basit çaplı kistler gebeliğe engel değil arkadaşımın kistini sezeryanda farkettiler ve o an aldılar düşün,anlıcan engel değil.

bu ay kafamı tam anlamıyla boşaltmam lazım,farklı şeyler yapmam lazım,şurubu içsem mi acaba?dün psikiyatriye gittim canım şurup verdi çok takıntılısın diyo,kuruntu yaymayı engellliyomuş bu şurup:))) nane özlü dedi,normalde şurup felan içemem çıkarırım ama süte de katıp içebilirsin dedi:)) ne diyosun kız içim mi? gönderim mi sanada yarım ölçek? :)))

sen ne alemdesin canım,adet olmadın heralde daha vardı yanlış hatırlamıyosam,kız vallahi artık içime doğuyo olucak diye hepimizin ki olucak inşallah,psikiyatrist işe yaradımı ne? :)))şuruptan bahsedince beyin otomatik olarak yönlendiriliyo galiba :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…