kızlarr nasılsınz napıyosunz
geçtiğimiz ay 5 kasımda regl oldum canım ama gen hep 2 gün önce oluyorum regl olunca aslında bugun tam günü oluyor daha geçmedi yarından itibaren geçmiş sayılır olmazsam canım
inşallah canım inşallah dualarınızı bekliyorum hepinizden
canım 1 mm ise zaten regl ile gider o canım merak etme. Bence de iğneyle yapılması daha iyi biraz daha şasn artıyormuş daha iyi yumurta oluyor 1 taneyse 2-3 olabilyor daha çabuk sonuç alınabiliyor. İğnelerde de korulacak bişi yok kendimiz yapıyoruz incecik birşey. Hayırlısı olsun yeni doktorun uğurlu gelir inşallahh.
Canım öyle düşünme bizim negatif oldu diye senin de öyle olacak değil ki. Herkesin ki farklı. Öyle düşünmekte haklsın tabi ama içimizde şanslı olarak bu ay sen çıkabilirsin hem de 2. aşılama için bize umut olursun tatlım bende regl olsam da bir an önce 2. ye başlasam diyorum ilkinin etkisini atlattım bile. Umarım sen güzel haberler verrisin cuma mübarek gün o gün yaptır direk kan testini.
kist oluştuğunu nasıl anlarız acaba adet renginde değişiklik falan mı oluyor
arkadaşlar bende 21 kasımda oldum ilk aşılamamı bugun kasıklarımda ağrılar başladı yine aralıklarla oldu aşılamadan sonra.bugun 14.gün ve ben sabırsızlıkla sonucumu öğreneceğim günü bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun...
kızlarr nasılsınz napıyosunz
Ayy inş bu kez olumlu olur canım ya..iğneyi ben kendim yapamam zaten bayılırım:)ya kaynanama yaptırırım yada saglık ocagında yaptırırım.doktorum tüp bebek için erken dedi..aşılama sen istediğin kadar deneriz dedi..bilmiyorum allahım kucağımızı doldursun hayırlısıyla
ben iyiyim canım ve hala regl olmadım bugun regl günüm enson 5 kasımda oldum yarında olmazsam cuma test yapacağım
yok pek değişiklik olmaz anlamazsın o kanama ile atılır. Reglinin rengi çok önemli değil iyice sökülmesi önemli takma sen onlara.
İnşallah pozitif sonucu görürsün canım beklemek zor ama sabretmek lazım aslında kanda yapsan çıkar artık ben senden de sonra 24 kasımda yaptırdım dr 10 gün sonra gel dediği için dün gittim 1.20 çıktı negatif ama dr reglini bekleme gelmezse p.tesi gel dedi bazen oluyor erkenden çıkmıyor nadir de olsa dedi ama genelde 10. gün artık beta sonuç vermeye başlıyormuş anlayacğın regl bekliyorum artık. Vrsa kesin çıkar senin artık.
inşallah canım yarın 15.günüm oluyor kan vericem sabah ve öğleden sonra sonucumu aldığımda yazarım sizede.dua ediyorum hepimiz için.
yok pek değişiklik olmaz anlamazsın o kanama ile atılır. Reglinin rengi çok önemli değil iyice sökülmesi önemli takma sen onlara.
İnşallah pozitif sonucu görürsün canım beklemek zor ama sabretmek lazım aslında kanda yapsan çıkar artık ben senden de sonra 24 kasımda yaptırdım dr 10 gün sonra gel dediği için dün gittim 1.20 çıktı negatif ama dr reglini bekleme gelmezse p.tesi gel dedi bazen oluyor erkenden çıkmıyor nadir de olsa dedi ama genelde 10. gün artık beta sonuç vermeye başlıyormuş anlayacğın regl bekliyorum artık. Vrsa kesin çıkar senin artık.
iyiyiz gülüm sen napıyorsunn ne var ne yok.
canım bende öyle demiştim ilk iğnemi gittiğim hastanede yaptılar öbürünü acilde başka hastanede yaptırdım kız bilmiyormuş meğer ikiz doz arka arkaya vurdu salak. Sonra hep kendim yaptım iğnesi o kadar inceki göbek deliğinin az aşağısından sağ ya da sol tarafından yapıyorsun az da sıkıyorsun o alanı acımıyor hiç. Çatlatma iğnemi bile kendim vurdum ben hazır şırınga zaten.. Ama sen bilirsin için nasıl rahat olacaksa öyle yap.
Kızlar merhaba ;sizlere sorularım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..eşimde bende kontrolden geçtik..bende bir sıkıntı yokmuş ama eşimde likefikasyon yani sıvılaşma süresinde sorun çıktı.normalde en fazla bir saat olması gerekirken bizde 5 saat çıktı..doktor aşılama yapalım dedi..ama ben kararsızım..zor bir işlem mi..tutma ihtimali nasıl..yoksa direkt olarak tüp bebek mi düşünsek bilemedim???
Ayy inş bu kez olumlu olur canım ya..iğneyi ben kendim yapamam zaten bayılırım:)ya kaynanama yaptırırım yada saglık ocagında yaptırırım.doktorum tüp bebek için erken dedi..aşılama sen istediğin kadar deneriz dedi..bilmiyorum allahım kucağımızı doldursun hayırlısıyla
Eisencim çok teşekkür ederim ilgin için..pazartesi tam teşekküllü bir tüp bebek merkezine kontrole gittik..orada tahlilleri tekrarladılar..eğer onlarda ilk etapta aşılama derlerse sanırım aşılama yapacağız..dediğin gibi doktor ve güven unsuru çok önemli..ben bu doktorumu çok sevdim ve güveniyorum..artık rabbim hayırlısını versin..sen ne zaman öğreneceksin sonucu??rabbim umarım tez elden sevinçli haberler almanı sağlar..merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.direk tüp bebek düşünme derim benimde eşimin sonuçları çok iyi benim yumurtlama sıkıntım pko den dolayı.ben bu ay ilk aşılamamı oldum.doktorum 4 e kadar yolu var dedi sonra tüp bebek dedi.ama ben sonuçlarıma göre 2.dede tutmazsa sonra tüp bebeğe geçeriz diye düşünüyorum.hayırlısı tabi.eğer doktorun güvendiğin iyi bir doktorsa onun sözünden çıkma derim yoksa her kafadan çıkan sesler zaten yorucu ve stresli olan bu dönemi daha da zorlaştırıyor.
inşallah canım yarın 15.günüm oluyor kan vericem sabah ve öğleden sonra sonucumu aldığımda yazarım sizede.dua ediyorum hepimiz için.
İnşallah güzel haberler verirsin off kimseden güzel haber gelmedi yaa kaplangtan da iyi haberler bekliyorum ben.
bende ıyıyım bıtaneemmm 2. asılamanın ıgnelerını oluyorum hep ıgnemı esım yapar dun ıgnem btmstı hastanedeyken aldık hemsıre tuttrdu ben yapayım dıye kızlar sıze bır gostersem gozlerınız kocaman olur ıgneyı yaptıgı yer sımsıyah olmus morlugu gecın bıldıgın sıyahallahtan acımıyoo sabh gttm hsteneye korktm damara denk glms ıc kanama olms ama allaha sukur agrıısı yok.. yrn sabah gtcm 9 da kontrole ıste..
Benim eşim ben yaparken bile bakamıyor nasıl yapsın ben daha cesaretliyim yaa nasıl yapıyorsun ben hayatta yapamam kendime diye ama iş başa düşünce öyle yapılıyor ki incecik iğne zaten sıkıncada parmağının arasında hiç acımıyor bir de doğru yeri bulmak önemli göbek deliğinin yan tarafı iki parmak aşağısı ben bir kere çok aşağı yapmışım galiba çok acıdı iğneyi çelerken bir kerede kanattım ama sonra buldum tam doğru yeri hiç acımadı bir daha. Yh nasıl yapmış öle benimde damara denk geldi belki ama hiç morarmadı yanii eee bana ne demeli hastanede yaptırdım 2. iğnemi bizeyakın bir yerde kız bilmiyormuş anlattığım halde iki doz arka arkaya vurdu bana aman ben yaparım daha iyi dedim..
İnşallah güzel haberler verirsin off kimseden güzel haber gelmedi yaa kaplangtan da iyi haberler bekliyorum ben.
Benim eşim ben yaparken bile bakamıyor nasıl yapsın ben daha cesaretliyim yaa nasıl yapıyorsun ben hayatta yapamam kendime diye ama iş başa düşünce öyle yapılıyor ki incecik iğne zaten sıkıncada parmağının arasında hiç acımıyor bir de doğru yeri bulmak önemli göbek deliğinin yan tarafı iki parmak aşağısı ben bir kere çok aşağı yapmışım galiba çok acıdı iğneyi çelerken bir kerede kanattım ama sonra buldum tam doğru yeri hiç acımadı bir daha. Yh nasıl yapmış öle benimde damara denk geldi belki ama hiç morarmadı yanii eee bana ne demeli hastanede yaptırdım 2. iğnemi bizeyakın bir yerde kız bilmiyormuş anlattığım halde iki doz arka arkaya vurdu bana aman ben yaparım daha iyi dedim..
walla cnm cok acıdı benım tenım cok hassas mahvettı sımsıyah oldu((
walla cnm cok acıdı benım tenım cok hassas mahvettı sımsıyah oldu((
Bu hemşirelerin sürekli sınavdan geçirilmesi lazım ya uygulamalı nedir işini bilmeyenlerden çektiğimiz ben kendim yaparken dedim valla onlardan daha güzel vuruyorum diye. İkinci aşılama da daha rahat olcam artık hem iğneyi nasıl vuracağımı biliyorum hem de aşılama anını biliyorum nasıl geçtiğini. Belim çok ağrıyor başımda, karnım da davul gibi bir regl olsam rahatlıcam yaa..
Bu hemşirelerin sürekli sınavdan geçirilmesi lazım ya uygulamalı nedir işini bilmeyenlerden çektiğimiz ben kendim yaparken dedim valla onlardan daha güzel vuruyorum diye. İkinci aşılama da daha rahat olcam artık hem iğneyi nasıl vuracağımı biliyorum hem de aşılama anını biliyorum nasıl geçtiğini. Belim çok ağrıyor başımda, karnım da davul gibi bir regl olsam rahatlıcam yaa..
olda rahatla cnm benm esım hıc acıtmadan yapıyoodu valla.. bnde yrn sabah gtcm bakalm kac mm olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?