Kızlar günaydn kalktım eşimi gönderdim Kıbrıs'a gitti iş için. 4 gün yok. Dün akşam çok sancım oldu birkaç bişi ütüledim bavul hazırladım falan sonra acayip sancı girdi kasığımdan genital bölgeme vurdu resmen çığlık attım yani dinlenince geçti eşimde bırakmak istemedi ama işi için gitmesi gerekiyordu öyle böyle razı ettim gitti. Bende 4 gün evdeyim zaten dinlenirim artık neden öyle bir sancı oldu bilmem bağırsaklardan desem genital bölge sızlamaz enteresandı belirtiden saymıyorum pek hayırlısı şimdi iyiyim yatıcam biraz daha. Görüşürüz yine.
kızlar gunaydın.. nasılsınız bnım pazartesı negatıf cıktı bılıyosunuz ama hala adet olmadım dooktorda betahcg 1.5 kesınlıkle yukselmez dedı sımdı de ınadına adet olmuyorm 2.asılama ya baslamıyım dıye
kızlar gunaydın.. Nasılsınız bnım pazartesı negatıf cıktı bılıyosunuz ama hala adet olmadım dooktorda betahcg 1.5 kesınlıkle yukselmez dedı sımdı de ınadına adet olmuyorm 2.asılama ya baslamıyım dıye
Adetin kaç gün geçti tatlım.bide aşılamanın kaçıncı günü bugün??
günaydın doktorun birşey demedimi canım sana regl olmadığın için benimde böyle olmuştu söktürücü verdi sonra regl başlamıştı sen sıkıntı yapma canım kendini sıktıkca olmazsın stres herşeyi engelliyo
canım cumaya kadar olursun dedı de sonucu ogrenmeseydım kesın adet olurdum ogrendım olmuyorm(
şimdide hasta olmak istiyosun gelmez buda böyle birşey çok sinir bozucu
adetım 1 kasımdı 1 aralık da olurum en gec de ben catlatma ıgnesıyle 10 gunde olurdum adet.. bgn 13.gun tutmayan asılamamn
adetım 1 kasımdı 1 aralık da olurum en gec de ben catlatma ıgnesıyle 10 gunde olurdum adet.. bgn 13.gun tutmayan asılamamn
Sen 30 gündemi adet oluyosun genelde canım.bende en son 1 kasımda oldum 25 yada 26 sı adet tarihimdi önceki aylara göre hesaplarsak..25 26 günde adet oluyorum ben...klomen geciktirdi galiba.bide çatlatma iğnesi...
bellı olmyo cnm pko var bnde en gec 30 gun sanrm bn umutlanmmk ıcın yaptrdım erkenden test evet ıkmzde 15 kasmda yaptrmstık ya unuttunmu..
allah kavuştursun canım...gaz sancısı olabilirmi acaba..oda cok rahatsızlık verir ama genital bölgene kadar inmez heralde???benim hiç öle yoğun sancım olmamıştı
asılammnın 6 günü bende de oldu ögle bi agrıı 2 kere batar gibi ahh die bagırdıgımı biliyorumm ama gecti sanra bi süre kasık agrım devam ettti ama suan agrıyon hızlayan hiç bi yanım yok
sadce karnım agrıyor ara daa nasıl olsa az kaldıı cumarte veya pazar adet olmm gerek bekliyim test yapmıyım diyorum
günaydın canım allah kavuştursun başta benimde eşim sıksık gidiyor yurt dışı şehir dışına hiç sevmiyorum acıkcası gitmesini yorulunca ağrın oluyo demeki ayakta durmamaya çalış izindesinde annende gelecek prensesler gibi bakar sana benimde sabahtan beri rahmimde ağrı var hastalanacağım hep hastalanmadan önce böyle ağrım oluyor gene olmadı sanırım bize tüp bebek yolları göründü
Sen 30 gündemi adet oluyosun genelde canım.bende en son 1 kasımda oldum 25 yada 26 sı adet tarihimdi önceki aylara göre hesaplarsak..25 26 günde adet oluyorum ben...klomen geciktirdi galiba.bide çatlatma iğnesi...
aynen oyle cnm sen nasılsn napıosn
yok gaz sancısı değildi kasıklarımda ve aşağı vurdu bağırttı resmen bilmiyorum artık bir daha da olmadı.
Benim daha 3. günüydü dün akşam. Benim karnım arada sızlıyor ama çok az birde çok ayakta kalınca belim ağrıyor güzel sonuçlar alırız inşallah.
annem gelmedi canım istemedim ben kalırım dedim zaten aşılama yaptırdığımı bilmiyor ya bir yerim ağrısa da sakınamam kendimi her dk yatamam o yüzden tekim evde ben iş yaparsam da dinlenerek yapıyorum zaten sorun olmuyor evde iş güç yok. Canım belli olmaz regl ile gebelik belirtileri öyle benzer ki. Hayırlısı olsun.
canım genelde klomen ve çatlatma iğnesi gecikme yapmaz çatlatma iğnesinden 36 saat sonra genelde yumurta çatlar onun üzerine 14 gğn koyduğun zaman regl günündür canım. İnşallah gelmez..
Unutmuşum valla canım ya..kafa yok bu ara bende..geceleri uykum kaçıyo tuttumu tutmadımı diye.adet belirtileri var ona canım sıkılıyo..cok şey var içimde
ben beklemedeyim kendimi dilemedeyim belim göğsüm ağrıyo son bir kaç gündür bu günde kasıklarım demeyim daha çok rahmimde bir ağrım var bekliyorum sonucu bukadar ağrı cekiyorum deyse bari((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?