baktım hiçkimse gelmedi hepinizin yerine yedim canım:)) eşin mesleştaşım heralde ne iş yapıyo?
bilmiyorum canım ya moralim bozuluyo arkadaşların ki tutmayınca biraz önce yine test yaptım tek çizği( tüp bebek merkezini aradım gittiğim hastanede tüp bebek yapılıyo ama orda yaptırmıcam,başka topikte birisiyle yazışıyodum o arkadaş oraya gitmiş ve hamile şimdi tüp bebekle,kendimi şimdiden hazırlıyorum canım,olmucak heralde tutmucak..
kısmet artık,umudumuz tüp bebeğe kaldı sanki.....sende de pek bi belirti yok onu anlamadım kuruluk bu vakte kalmazdı iğneden bir hafta sonra bitiyo,inşallah belirtidir:))
yorulmaya başladım sanki,tekrardan inişe geçtim doluyorum hızlı hızlı,ne zaman ağlarımda,ne zaman rahatlarım..............
buzinin yazılarını okuyunca iyice doldum çok üzüldüm şuan doldu gözlerim dayanamıcam yaaaaaaaaa.
Allahım sana isyan değil yarabbim bize kaldıramıcamız yük verme lütfen yarabbim sen işiten,duaları kabul edensin ne olursun nasip eyle,merhamet et bizlere.
tutamıyorum kendimi kendiliğinden gidiyo gözyaşlarım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
daha önce de sordum kimse cavap vermedii
benim asılmmnın 10 günü benle beraber olan arkadslar bende
ne gibi belirtileriniz var bende hiç belirti yok kasık agrılarım da gectii
sanırımmm adet olacam basım agrıyoo arada karnımm boşuna ümitlemişim demekki
dün bi an çok sevinmiştimm ama şimdii aglamak istiyorumm neden ben böyleyim
slm kızlar..bugün aşılamamın 12.günü.dün adet tarihimdi olmadı...klomen geciktirdi diye düşünüyorum...yarın doğum günüm keşke bebeğim bana hediye olsa...cumaya kadar test yapmıycam tabi adet olmazsam o zamana kadar..
olmuyr ne yapsam olmuyor kafamdan atamıyorum sanırım olmadıgını bildigim için bu kadar üzgünüm düne kadar kasık agrım var dı hatta akıntım dün migdem bulanmıstı bi an umutlanmıstım ama bugün sabah kaltım da hiç bi agrım sızım yok hiç bi belirti yok elimde degil sabah dan beri aglıyorumm dedigin g,ibi ne kadar ümidim olmasa da adet olunca çok yıkılcam sanırım hiç bir zaman anne olamıcam aaafffffffffff dayanmak çok zorrr
buzinin yazılarını okuyunca iyice doldum çok üzüldüm şuan doldu gözlerim dayanamıcam yaaaaaaaaa.
Allahım sana isyan değil yarabbim bize kaldıramıcamız yük verme lütfen yarabbim sen işiten,duaları kabul edensin ne olursun nasip eyle,merhamet et bizlere.
tutamıyorum kendimi kendiliğinden gidiyo gözyaşlarım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
Benim de koyu kahve siyaha dönük adetim dünden beri az az geliyor hala sökülmedi. Muhtemelen koca koca kistlerim oldu atamıyorum. Hamile olmam imkansız çünkü test yapmıştımDün moralim çok bozuktu. Bugün alıştım biraz daha. Beni dr Laparokopi yapmak istiyor demiştim. Sıvı görüyormuş rahmimde sizce direkt tüpe mi geçsem? Ameliyat mı olsam fikriniz nedir. Sizin de sebepsiz infertilitemiydi aşılama nedeniniz?
doğrusun ama bazen inişler oluyo bende,şuan olduğu gibi ağladım biraz rahatladım,rabbim bol bol sabır versin ağır bi sınav bence
doğrusun ama bazen inişler oluyo bende,şuan olduğu gibi ağladım biraz rahatladım,rabbim bol bol sabır versin ağır bi sınav bence
Benim de koyu kahve siyaha dönük adetim dünden beri az az geliyor hala sökülmedi. Muhtemelen koca koca kistlerim oldu atamıyorum. Hamile olmam imkansız çünkü test yapmıştımDün moralim çok bozuktu. Bugün alıştım biraz daha. Beni dr Laparokopi yapmak istiyor demiştim. Sıvı görüyormuş rahmimde sizce direkt tüpe mi geçsem? Ameliyat mı olsam fikriniz nedir. Sizin de sebepsiz infertilitemiydi aşılama nedeniniz?
bencede canım ya herne kadar 1.aşılamamızı olup deneyim kazansakta yinede üzülüyoruz,yıpranıyoruz en mantıklısı tüp bebek.artık tüp bebek topiğinde buluşuruz :))) araştırmaya başladım canım hele adet olalım o zaman detaylı paylaşırım:)))
ağlayınca acaip rahatladım:)))bu bana bir ay yeter:)))
allah büyük nedimm beklemekden başka care yok ama ben kendime engel olamıyorum işdecanım emin ol bizimde senden kalır yanımız yok,bende şuan inişlerdeyim,moralim bozuluyo,buğün aşılamanın 12.günü test yaptım negatif daha 2 gün var ama adet belirtilerim var sadece göğüslerim ağrıyo,gerginim biraz,çabuk sinirleniyorum,oda adet belirtisi.
bence sen kendine bahane arıyosun,yapma bunu kendine sadece acı veriyosun,yıpratıyosun kendini başka bişey değil,iradeni güçlü tut beklemek en doğrusu,evet bu bizim acizliğimiz biz daha iyi anlarız bunu ama zorlada bişey olmuyo,bak buğün negatif çıktı diye tüp bebek merkezini aradım,ümidini yitirme...........
evet hakkımz da hayırlısıı veren de o alan daa inşALLAH bir gün hepimize nasip eder çok zor bu hasretlikk insan hiç tatmadıgı duyguyu bu kadar mı yasamak ister bilemiyorummcanım hemen koyverme kendini belirti arama zaten regli geçmeden belirti olmaz pek. Benimde 3. günüm bir oluyor bir kesiliyor yani değişken. Yapma böyle herşey Allahtan canım yaa hayırlısı olsun hakkımızda.
canım yapma ne olur bak varsa da zarar veriyorsun böyle stres bizim en büyük düşmanımız. Tevekkül edicez Rabbimden gelene bpyun eğeceğiz inan şerrinde bir hayrı vardır şu an anlamıyoruz ama. Bu durumlarda bol bol dua et açılırsın Allah gönlüne ferahlık verir. Lütfen sakin ol. Kendine gel Allah'tan geleni karşılamayı bil sen en iyisini bilirsin benim içinde hayırlısını ver diye dua et arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?