Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buzinin yazılarını okuyunca iyice doldum çok üzüldüm şuan doldu gözlerim dayanamıcam yaaaaaaaaa.

Allahım sana isyan değil yarabbim bize kaldıramıcamız yük verme lütfen yarabbim sen işiten,duaları kabul edensin ne olursun nasip eyle,merhamet et bizlere.

tutamıyorum kendimi kendiliğinden gidiyo gözyaşlarım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

baktım hiçkimse gelmedi hepinizin yerine yedim canım:)) eşin mesleştaşım heralde ne iş yapıyo?

eşim makina mühensidi canım bir proje üzerinde çalışıyor eve iş getiriyor anlayacağın bende telefondan girmeye çalışıyorum ama bilgisayar gibi olmuyor benimde bozuluyo moralim hatta okadar bozukki tutmadığına eminim kesin olarak ben şimdi tüp bebeğe odaklandım sıra onda aşılama olmazsa tüp bebek var boş ver ya hiç takmıyorum kafama dünyanın sonu değil hakkımızda hayırlısı oldun aynı duyguları yaşıyoruz kimi duyduysam aşılama ile olmamış tüp bebekle olmuş bende o yüzden tüp bebeğe sardım

Canım kendini bu kadar üzme ama unutma Allahın dediği olur bol bol dua et nasipse zaten bigün olucak ama nasibimzde yoksa ne yaparsak yapalım olmucak bunu biliyoruz sabırlı ol dualara sığın Allah büyüktür bu sınavı verirken isyan etmeyelim şükredelim

canım hemen koyverme kendini belirti arama zaten regli geçmeden belirti olmaz pek. Benimde 3. günüm bir oluyor bir kesiliyor yani değişken. Yapma böyle herşey Allahtan canım yaa hayırlısı olsun hakkımızda.

canım kan testi yaptrsan çıkar artık ama anlıyorum seni. Bende 10. güne aldım randevu ama şimdi hadi 10 günde dolsun bir gün sonrası için değiştireyim diyorum dr 10 gün sonra dedi bana gel diye. Sanki bir günle birşey olacak. Ama daha da umudum artacak sanki tabii o zamana kadar regl olmazsam.

canım yapma ne olur bak varsa da zarar veriyorsun böyle stres bizim en büyük düşmanımız. Tevekkül edicez Rabbimden gelene bpyun eğeceğiz inan şerrinde bir hayrı vardır şu an anlamıyoruz ama. Bu durumlarda bol bol dua et açılırsın Allah gönlüne ferahlık verir. Lütfen sakin ol. Kendine gel Allah'tan geleni karşılamayı bil sen en iyisini bilirsin benim içinde hayırlısını ver diye dua et arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun.

Benim de koyu kahve siyaha dönük adetim dünden beri az az geliyor hala sökülmedi. Muhtemelen koca koca kistlerim oldu atamıyorum. Hamile olmam imkansız çünkü test yapmıştım Dün moralim çok bozuktu. Bugün alıştım biraz daha. Beni dr Laparokopi yapmak istiyor demiştim. Sıvı görüyormuş rahmimde sizce direkt tüpe mi geçsem? Ameliyat mı olsam fikriniz nedir. Sizin de sebepsiz infertilitemiydi aşılama nedeniniz?

Aaaa kızlar yapmayın(hepimizin derdi ortak burda.aynı amaç için burdayız.destek olalım birbirimize.bende ağlarım vallabenimde olmadı hissediyorum ama napalım yapacak bişey yok

doğrusun ama bazen inişler oluyo bende,şuan olduğu gibi ağladım biraz rahatladım,rabbim bol bol sabır versin ağır bi sınav bence

Canım sorularına ben cvp veremiycem bilgim yok.sebep yok bizde bebek olmaması için ama rabbim vereceği zamanı biliyo..vakti var demekki

doğrudur canım ama işte bazen inişler,çıkışlar oluyo,şuan inişteyim doldum iyice ağlayınca rahatladım biraz,ben evlenmeden öncede böyleydi eşimle severek evlendik,ben mezun olduğumda eşim son sınıftaydı 2.5 yıl nişanlı kaldık,bayağı bi zorluk çektik,şimdi 2 yıllık evliyim çok şükür mutluyum,anlıcan bişeyleri çekmeden rabbim bana nasip etmiyo onu anladım artık bu isyan değil bi nevi şükür,Allaha teslimiyet!!!

ayyy bayağı bi rahatladım yaaaaaaa,ağlayınca:))))

doğrusun ama bazen inişler oluyo bende,şuan olduğu gibi ağladım biraz rahatladım,rabbim bol bol sabır versin ağır bi sınav bence

benim de oluyo bazen aşılamam tutmadığında yani hastalandığım da okadar kötü olmadım bugün doktora gittim gelecek aya histeroskopi yapıcaz dedi yapışıklıklar var dedi moralim sıfır hastaneyede yalnız gitmiştim oturdum bi taşa hüngü hüngür ağladım ama işe geldim foruma giriş yaptım şükür rabbime şuan çok daha iyiyim
aynen dediğin gibi rabbim bol bol sabır versin bizlere böyle durumlarda ''ya sabır''çek sürekli iyi gelecektir canım artık üzme kendini bizimde bebişlerimiz olur inşallah :)

bence direk tüp bebeğe geç,benimkide sebesiz infertilite 2.aşılamam da olumsuz heralde durum onu gösteriyo,3.aşılama yaptırmıcam direk tüp bebek yaptırıcam canım,ama karar senin!!!!

benim de oluyo bazen aşılamam tutmadığında yani hastalandığım da okadar kötü olmadım bugün doktora gittim gelecek aya histeroskopi yapıcaz dedi yapışıklıklar var dedi moralim sıfır hastaneyede yalnız gitmiştim oturdum bi taşa hüngü hüngür ağladım ama işe geldim foruma giriş yaptım şükür rabbime şuan çok daha iyiyim
aynen dediğin gibi rabbim bol bol sabır versin bizlere böyle durumlarda ''ya sabır''çek sürekli iyi gelecektir canım artık üzme kendini bizimde bebişlerimiz olur inşallah :)

bencede canım ya herne kadar 1.aşılamamızı olup deneyim kazansakta yinede üzülüyoruz,yıpranıyoruz en mantıklısı tüp bebek.artık tüp bebek topiğinde buluşuruz :))) araştırmaya başladım canım hele adet olalım o zaman detaylı paylaşırım:)))

ağlayınca acaip rahatladım:)))bu bana bir ay yeter:)))

benim kuzenim oldu Laparokopi canım oda farketmemiş kist yapmış vucudu kisti patladı bir karın ağrısıyla doktora gitti doktor utrasyonla bakınca karnınızda çok sıvı var demiş yapılan tahlillerden sonra hemen ameliyata aldılar sağ ve sol yumurtalığı ve göbek cukurundan delip karnı şişirip parcayı aldılar ameliyat yapmıyorlar sadece küçük delikler acıyolar canım kist gibi birşey varsa sakın boş verme başta tedavini ol hirbirşey canından kıymetli değil benim sebepsiz infertilite canım bendede eşimdede bir sorun yok

inşallah canım.bak ağlamana canım sıkıldı,yüzüm düşüyo hemen( ne bilim birinin ağlamasına dayanamıyorum çok üzülüyorum

iyi olmana sevindim şimdi canım,inşallah olucak:)))

eşin meslektaşım sayılır ama bölümlerimiz farklı benimki inşaat,bizim fakültede en zor bölüm makinaydı,biz 3 saat çalışıyosak onlar 7 saat çalışıyolardı,iş hayatında da öyle bizimki basit bi noktada statik projeyle uğraşıyoruz eşiniz ki mekanik detaya yoğunlaşıyolar,Allah yardım etsin seviyosa mesleğini en güzel meslektir ona göre.

sen yapıyosunuz,ne işle meşgulsün?

benim 2 aşılamam canım ama üçüncüyü denermiyim bilemiyorum tüp bebek bana daha mantıklı geliyor en azından laboratuvar ortaminda folikül ve spermleri dölleyip embiriyoyu rahme yerleştiriyolarlar olma şansı daha yüksek aşılamaya oranla kırmızılar gelsin bakacağız artık ağlama canım benim kırmızılar gelsin birlikte ağlarız

allah büyük nedimm beklemekden başka care yok ama ben kendime engel olamıyorum işde
benim adet olacagaım zaman gögüslerim çok nadir agrır aman belirti aramıcam artık
bu arada niyetim kimseyi üzmek diil dii sadcee çok kötüydüm biriyle onusmak anlatmak istedim
kusura bakmayın kızlar dertlerimiz aynıı ama sabrımız farklı sanırımm ben çok çabuk pes ediyorum sanırım

evet hakkımz da hayırlısıı veren de o alan daa inşALLAH bir gün hepimize nasip eder çok zor bu hasretlikk insan hiç tatmadıgı duyguyu bu kadar mı yasamak ister bilemiyorumm
aslında hersey debi hayır vardır ama bazen doluyorum sanırımm
o zaman işde böle oluyorr

yaa hiçbiriniz ağlamayın ne olur ben hepinizin yerine ağladım hatta hıçkıra hıçkıra:)) ses çıkmasın diye müzik açtım,seni bilmem ama ben tüp bebek yaptırıcam canım,dayanamıyorum bu iniş beni çok yıpratıyo,sen benden daha güçlüsün anladığım kadarıyla,daha iradelisin,3. aşılama daha mantıklı,ben dayanamadığım için direk tüp bebek diyorum.

neyse hayırlısı bakalım ben kaçtım canım.

A.e.olun dualrım hepinize iyiki varsınız,şu halimden ne annemin,ne ablamın,ne en yakın arkadaşımın,nede eşimin haberi var.....affffffffff afff affff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…