mehaba canım bu gün benimde 10 günüm aşılamada bende de pek belirti yok canım göğüslerim ve belim ağrıyo regl olcam sanki aşılamamın ilk üç günü sol kasığım ağrıdı batma gibi ama geçti canım benim bu ikinci aşılamam ilk aşılamamdada aynı belirtiler vardı ve 8 gün önce regl oldum ben bu aşılamadanda pek umutlu değilim canım sürekli düşünüp durma aşılamanı ben ilk aşılamada takvim elimden düşmüyodu regl olunca çok üzüldüm çok kötü oldum bu aşılamamda daha rahatım tecrube kazanıyo insan demekki sen çok düşündüğün için bukadar duygusallaşıyosun canım kendini oyala herşey olacağına varır
çok heyecanlı canım inşallah gebesindir ilk senden alırız haberi dua et bol bol canım
yok canım perşembeye hatta cumaya kadar yaptırmam...cesaretim yok olumsuz sonuç görmeye...korkuyorum neden bilmem...dokunsalar ağlayacak gibiyim
çok heyecanlı canım inşallah gebesindir ilk senden alırız haberi dua et bol bol canım
beklemek daha mantıklı aslın daaa insan gidip bi de negetüf sonuc alırsa daha kötüü inşş sonucun ii cıkar
ewet canım bekliycem umutsuzum...senin için çok erken daha karamsar olma bu kadar...akıntım var demişsin...bendede akıntı yok çok tuhaf...
korkuyorum canım yaiçimde bi his tutmadı diyo..kendimi dinlemekten yoruldum...idrar testinde çıkarmı 12.gün bugun
bide akıntım yok benim
doktorların bu şekilde birşey söylemesi doğru değil bence bizler için çok sıkıntı verici birşey canım sen sakın isyan etme Rabbim seninde dualarını duyuyor canım isteklerimiz hemen olmuyo bu bir sınav ve bu sınavı geçmek için sabretmek ve dua etmek gerekiyor canım ben çok sıkıntılı olduğumda Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm derim canım inan bu kelime sıkıntılarını dindirecek anlamıda çok güzel ferahlayacaksın
asılamada canım cok yandı ALLAH seni inandırsınn hep cektim asılamm bi tene kadarrr ALLAHIM BU kadar acı bu kadar üzüntüü sen bos cevirme dediim hep 3 kişiydik asılama olan biriyle halen görüşürüyoruzz evet ona cok inanıyorum beni duyuyor aama olmuyorsa zamanı var belki de suan için hayırlı diiil bunları biliyorum ama kendime engel olamıyorum bir türlüü sanki aglamak benim için nefes almak gibi bişiy olduuu elim dediiil
canının yanması kendini çok kastığın için bence bende bu aşılamada kendimi çok kastığım için spekulum yerleştiremedi başta canım çok acıdı doktorum kızdı sonra sakin ol gevşe şimdi dedi biraz gevşeyince spekulum takabildi birde pipete benzeyen cubuğu rahme koyduğunda içinde bir yere deydiğini hissettim acı desem değil tuaf bir duygu yaşadım üzülme tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz anlıyorum seni üzülüyorumda kafama takıldı doktor neden dediki sana çocuğun olmaz diye
canım ne zaman olmuştun aşılamanı...tatlım zaten aşılamada genelde ikinci sefrde hamile kalınıyomuş..ilk seferde kalanlar cok nadir..sıkma canını canım daha yolun başındasın
üzüldüm canım ama yapıcak bişey yok haktan hayırlısı olsun,inşallah 2.aşılaman tutar,üzülme olurmu çok kötü bi durum biliyorum bu ay benim 2.aşılamamın sonucunu bekliyorum perşembe yada cuma belli olucak,sizleri okudukça ümidim iyice azalıyo ama olucak inşallah ümidini yitirme !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?