Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olmuyr ne yapsam olmuyor kafamdan atamıyorum sanırım olmadıgını bildigim için bu kadar üzgünüm düne kadar kasık agrım var dı hatta akıntım dün migdem bulanmıstı bi an umutlanmıstım ama bugün sabah kaltım da hiç bi agrım sızım yok hiç bi belirti yok elimde degil sabah dan beri aglıyorumm dedigin g,ibi ne kadar ümidim olmasa da adet olunca çok yıkılcam sanırım hiç bir zaman anne olamıcam aaafffffffffff dayanmak çok zorrr

yok canım perşembeye hatta cumaya kadar yaptırmam...cesaretim yok olumsuz sonuç görmeye...korkuyorum neden bilmem...dokunsalar ağlayacak gibiyim

beklemek daha mantıklı aslın daaa insan gidip bi de negetüf sonuc alırsa daha kötüü inşş sonucun ii cıkar

ewet canım bekliycem umutsuzum...senin için çok erken daha karamsar olma bu kadar...akıntım var demişsin...bendede akıntı yok çok tuhaf...

evet sanırımm belki de intihap var o da migde bulantısı yapıyorr yaa belki de dün ondan öle oldum akıntım bugün azaldı dün daha çok duu

korkuyorum canım yaiçimde bi his tutmadı diyo..kendimi dinlemekten yoruldum...idrar testinde çıkarmı 12.gün bugun

hepimiz inan aynı korkuları yaşıyoruz canım kırmızılar gelmeden bunu bilemeyiz kendini strese sokarak iyi yapmıyosun idrar testinde yapsanda çıkmaz sonuç yanıltıcı olabilir bukadar stres yapacağına kan testi yaptır kendine verdiğin sıkıntın geçer ben nedense bu aralar poyana oldum hiç takmıyorum kafaya bazen aklıma bile gelmiyor belkide tüp bebeğe odaklandım olmazsa tüp bebek yapacagım çünkü şansımı birde onda deneyeceğim

doktorların bu şekilde birşey söylemesi doğru değil bence bizler için çok sıkıntı verici birşey canım sen sakın isyan etme Rabbim seninde dualarını duyuyor canım isteklerimiz hemen olmuyo bu bir sınav ve bu sınavı geçmek için sabretmek ve dua etmek gerekiyor canım ben çok sıkıntılı olduğumda Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm derim canım inan bu kelime sıkıntılarını dindirecek anlamıda çok güzel ferahlayacaksın

asılamada canım cok yandı ALLAH seni inandırsınn hep cektim asılamm bi tene kadarrr ALLAHIM BU kadar acı bu kadar üzüntüü sen bos cevirme dediim hep 3 kişiydik asılama olan biriyle halen görüşürüyoruzz evet ona cok inanıyorum beni duyuyor aama olmuyorsa zamanı var belki de suan için hayırlı diiil bunları biliyorum ama kendime engel olamıyorum bir türlüü sanki aglamak benim için nefes almak gibi bişiy olduuu elim dediiil

canının yanması kendini çok kastığın için bence bende bu aşılamada kendimi çok kastığım için spekulum yerleştiremedi başta canım çok acıdı doktorum kızdı sonra sakin ol gevşe şimdi dedi biraz gevşeyince spekulum takabildi birde pipete benzeyen cubuğu rahme koyduğunda içinde bir yere deydiğini hissettim acı desem değil tuaf bir duygu yaşadım üzülme tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz anlıyorum seni üzülüyorumda kafama takıldı doktor neden dediki sana çocuğun olmaz diye

evet doktor kendi canını kendin yakıyorsun sakın ol rahat ol dedi bana canın daha çok yanacak dedii ama ben hep sıktım kendini sürekli popunu yere koy dedi dur duu sankii kolay bişiy bi de ben ege üniver oldum yanında 3 tane sıtajer hepsi bir bakıyoo anla artık bende ki sitresii
ben kanal filmi cekildigim de dogal yolla senin cocugun olmas dedi sanırm yanlış yazdım az öncee
sen tüp bebege git laporoskopi amaliatıyla kanalın belki acılır belki acılmas deedii
tabii ben ne amaliat biliom o zaman nede ne işe yarr onu kanal ne işe yarar onu bile bilmiyordumm

üzüldüm canım ama yapıcak bişey yok haktan hayırlısı olsun,inşallah 2.aşılaman tutar,üzülme olurmu çok kötü bi durum biliyorum bu ay benim 2.aşılamamın sonucunu bekliyorum perşembe yada cuma belli olucak,sizleri okudukça ümidim iyice azalıyo ama olucak inşallah ümidini yitirme !!!!

canım ne zaman olmuştun aşılamanı...tatlım zaten aşılamada genelde ikinci sefrde hamile kalınıyomuş..ilk seferde kalanlar cok nadir..sıkma canını canım daha yolun başındasın

canım 14 kasımda yapılmıştı aşılamam zaten benimde Allah biliyoya pek umudum yoktu hayırlısı olsun bakalım yolun başındayım ewet 2 sene önce aşılama dediler anca yaptırdım daha doğrusu bi türlü içimden gelmemişti kısmet bu zamanaymış ama 4 yıl oldu bebek için çalışmalar ve tedavi

yazılanları okudukça iyice umudum azaldı,biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı,sonra tüp bebek merkezini aradım bilği almak için doktorun asistanları 1 saat sonra arayın dedi,ne var sanki görüştürseniz hevesimi kırıyosunuz(( birkaç gün kaldı ama benimde ümidim kırıldı adet belirtilerim var canım,benimkide tutmucak heralde((

seninki yarın dimi?

ya hastalanacam deme inşallah tutmuştur canım olumlu düşün inşallah hayırlı haberlerini alırız

bilmiyorum canım ya moralim bozuluyo arkadaşların ki tutmayınca biraz önce yine test yaptım tek çizği ( tüp bebek merkezini aradım gittiğim hastanede tüp bebek yapılıyo ama orda yaptırmıcam,başka topikte birisiyle yazışıyodum o arkadaş oraya gitmiş ve hamile şimdi tüp bebekle,kendimi şimdiden hazırlıyorum canım,olmucak heralde tutmucak..

kısmet artık,umudumuz tüp bebeğe kaldı sanki.....sende de pek bi belirti yok onu anlamadım kuruluk bu vakte kalmazdı iğneden bir hafta sonra bitiyo,inşallah belirtidir:))

yorulmaya başladım sanki,tekrardan inişe geçtim doluyorum hızlı hızlı,ne zaman ağlarımda,ne zaman rahatlarım..............

baktım hiçkimse gelmedi hepinizin yerine yedim canım:)) eşin mesleştaşım heralde ne iş yapıyo?

sevilmezmi sarma yaa.baktım gelen giden yoktu yerinize yedim :))) hakkaten hem iş hem ev zor oluyodur,gerçi evlendikten sonra hiç çalışmadım ben,eşim biraz dinlen demişti hala dinlenmedeyim :))) bu arada evleneli 2 yıl oldu :))2 yıldan beri dinleniyorum:)

canım emin ol bizimde senden kalır yanımız yok,bende şuan inişlerdeyim,moralim bozuluyo,buğün aşılamanın 12.günü test yaptım negatif daha 2 gün var ama adet belirtilerim var sadece göğüslerim ağrıyo,gerginim biraz,çabuk sinirleniyorum,oda adet belirtisi.

bence sen kendine bahane arıyosun,yapma bunu kendine sadece acı veriyosun,yıpratıyosun kendini başka bişey değil,iradeni güçlü tut beklemek en doğrusu,evet bu bizim acizliğimiz biz daha iyi anlarız bunu ama zorlada bişey olmuyo,bak buğün negatif çıktı diye tüp bebek merkezini aradım,ümidini yitirme...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…