• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kasım ayında aşılama yaptıracaklar ve deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaplang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
558
0
66
merhaba kızlar sizlerde deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben ilk aşılamamı 20 eylül tarihinde yaptırdım malesef 8 gün önce regl oldum ve sonuç negatif ekim ayında doktorum ara verdi biraz dinlenelim dedi ama yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girmemizi istedi 3 kasımda regl oldum sonuç gene negatif 5 kasımda doktoruma gittim 2 aşılamam için start verdik haftaya pazartesi kontrole gideceğim yapılan kontrolden sonra aşılamanın nezaman olacagı belli olacak aşılama ile hamile kalan varmı aranızda aşılama ile hamile kalma şansının az olduğunu biliyorum cevaplarınız bekliyorum:3:

merhaba bende eylül ayında aşıla yaptırdım ama malesef tutmadı ekim ayında dinlendim bu ay yeniden asılama için ilaç kullanmaya basladım aşılamada sansın az oldugu yazmışsınız ama o belli olmuyorki kişiden kişiye degişiyor bana göre ilk aşılamalar genelde tutmuyor burda okudugum kadarıyla da benim bu 2 .ci bebegim olucak allah nasip ederse tabiki ilk çoçugumdada asılamayla hamile kalmıştım ikinci denemede tuttu o inş buda ögle olur umudum bu ay ...

merhaba bende eylül ayında aşıla yaptırdım ama malesef tutmadı ekim ayında dinlendim bu ay yeniden asılama için ilaç kullanmaya basladım aşılamada sansın az oldugu yazmışsınız ama o belli olmuyorki kişiden kişiye degişiyor bana göre ilk aşılamalar genelde tutmuyor burda okudugum kadarıyla da benim bu 2 .ci bebegim olucak allah nasip ederse tabiki ilk çoçugumdada asılamayla hamile kalmıştım ikinci denemede tuttu o inş buda ögle olur umudum bu ay ...

merhaba azra ilk aşılamamdan sonuç alamadık bir ay ara verdik ikinci aşılamaya geçtik şimdi benim çok bildiğimden değil aslında doktorumun bana bu şekilde söylemesinden dolayı bende karamsarım doktorum belkide çok ümit edip üzülmeyeyim diye söylemiş olabilir ama bir kaç arkadaşım var bir kaç sefer aşılama yaptırıp tutmayan onlarıda baz alarak yazdım inşallah yapacağın aşılamadan sonuç alırsın inşallah bende sonuç alırım tüp bebek için uğraşmayız :))

doktorunuz ne söylediki merak ettim dogrusu aşılamanın tutmayacagınımı söyledi ...

açıkça tutmayacak demedi %20 tutma %80 tutmama olasılığı var dedi yüzdeye baktığında olmama şansının daha çok olduğu biliyosun doktorda onu söyledi illa olacak diye umutlanıp olmayıncada kendini perişan etmemen için söyledi sanırım

ilaç ne kullanıyorsunuz hap mı ? iğne mi ? hapta % 20 sans oldugunu biliyorum iğnede %80 sans var diye biliyorum bana doktorum ögle söyledi çünkü

Ben menogon diye igne kullaniyorum igne oldugunde hapa gore folukuller daha cabuk gelisiyolar hapta ise zaman daha uzun asilanada %20sans veriyolar olmasi icin tup bebek icinde %40 sans veriyo doktorum ben hic duymadim %80sansin verildigini

meraba kızlar ben bugün çatlatma iğnesi oldum yarın ve cuma günü üstüste iki aşılama yapılcak şans yüksek olsun diye...3 yumurtam var inş tutar ilk aşılamam olcak

meraba kızlar ben bugün çatlatma iğnesi oldum yarın ve cuma günü üstüste iki aşılama yapılcak şans yüksek olsun diye...3 yumurtam var inş tutar ilk aşılamam olcak

hayırlı olsun canım üst üste aşımayı hiç duymadım yazmışsın zaten şansın yükselsin diye yapacaklarını inşallah tutar canım benim de üç yumurtam var bugun bende doktora gideceğim bu gün belli olcak aşılama günüm

hayırlı olsun canım üst üste aşımayı hiç duymadım yazmışsın zaten şansın yükselsin diye yapacaklarını inşallah tutar canım benim de üç yumurtam var bugun bende doktora gideceğim bu gün belli olcak aşılama günüm

inş beraber hamile kalırız canım:)gelince yaz bize aşılama gününü

bugun doktordaki randevuma gittim perşembe gunu dahil iğnlerime devam edeceğim cuma günü sabah 8'de çatlatma iğnesini vurulacağım cumartası saat 3'te aşılamam gercekleşecek şu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum arkadaşlar dualarda buluşmak dileğiyle :52::52::52:

Back