Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik belirtileri ne zaman başlıyor tüp Bebek de canimBen ikinci gün tamamen normal hayatıma döndüm, yürüyüş yaptım işe gittim vs. Doktor da aynı şekilde devam etmemi söyledi, yatıp uzanmanın tutunmaya bir katkısı yok embriyo sağlıklıysa rahim iyiyse tutunuyor. Siz evden çalıştığınız için hiç sorun olmaz, normal hayatınıza devam etmek en iyisi. Umarım alırsınız güzel haberi, allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Ben 30 ekimde oldum canım, normalde 2-3 gün istirahat edip sonra normale dönebilirsiniz diyorlar ama ağır iş yapmadan. Bende evden çalışıyorum ama doktorum bilemedi sanırsam raporu bir kaç günlük yazar sandım 10 günlük yazdı ve ben annemi dinledim 2-3 gün sonra temizlik süpürge vs yaptırmadı dinlen sen dedi. Eskilerin kadını bi bildiği vardır dedim Burda tabikide hep uzanıp yatmadım, yürümek gerekiyor kan dolaşımı için ama ağır kaldırma süpürge temizlik yapmadım.Merhaba kızlar,
Benim yarın (7 Kasım) dondurulmuş embriyo transferi olacak. Sizlerin daha önce transfer sürecinde dikkat ettiğiniz şeyler, fayda gördüğünüz şeyleri paylaşabilir misiniz? Mesela ben evden çalışıyorum, ertesi gün çalışmamda sorun olur mu?
İlk günlerde herhangi bir belirtim olmadı, olanlar da ilaçlardan bence. İlk transferim negatifti ikinci pozitif, ikisi de aynıydı benim için. 6.hafta itibariyle başladı belirtilerim, kafanı karıştırma 10 günlük bebeğin belirtisi olmuyor :) çok ilaç kullanıldığı için yan etki onlarHamilelik belirtileri ne zaman başlıyor tüp Bebek de canim
Doğrudur çok teşekkür ederim canımİlk günlerde herhangi bir belirtim olmadı, olanlar da ilaçlardan bence. İlk transferim negatifti ikinci pozitif, ikisi de aynıydı benim için. 6.hafta itibariyle başladı belirtilerim, kafanı karıştırma 10 günlük bebeğin belirtisi olmuyor :) çok ilaç kullanıldığı için yan etki onlar
Çok teşekkür ederim bilgiler için. İşlem çok hafifmiş, dediğiniz gibi doktorum da ilk gün daha dikkatli ol dedi sonrasında devam edersin dedi. İnşallah güzel haberleri alır tüm bekleyenlerBen ikinci gün tamamen normal hayatıma döndüm, yürüyüş yaptım işe gittim vs. Doktor da aynı şekilde devam etmemi söyledi, yatıp uzanmanın tutunmaya bir katkısı yok embriyo sağlıklıysa rahim iyiyse tutunuyor. Siz evden çalıştığınız için hiç sorun olmaz, normal hayatınıza devam etmek en iyisi. Umarım alırsınız güzel haberi, allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Benim doktorum hiç rapor yazmadı ağır iş yapma normal devam edersin 2 gün sonrasında dedi. Ben biraz heyecanlandım ilk deneyim olduğundan, bazen burada şunları yedim şunları yaptım diyorlar o yüzden deneyimleri merak ettim. En başta çok stres yapmamak gerekir, o da beklerken çok zorBen 30 ekimde oldum canım, normalde 2-3 gün istirahat edip sonra normale dönebilirsiniz diyorlar ama ağır iş yapmadan. Bende evden çalışıyorum ama doktorum bilemedi sanırsam raporu bir kaç günlük yazar sandım 10 günlük yazdı ve ben annemi dinledim 2-3 gün sonra temizlik süpürge vs yaptırmadı dinlen sen dedi. Eskilerin kadını bi bildiği vardır dedim Burda tabikide hep uzanıp yatmadım, yürümek gerekiyor kan dolaşımı için ama ağır kaldırma süpürge temizlik yapmadım.
Şimdiden bol şans, olumlu sonuçlar alırsınız inşallahhh en önemlisi ve bence en zoru idrara sıkışık gitmek. Sonrası için ilk iki gün daha dikkatli ol dediler, sonraki günler normal hayatına devam edersin sadece ağır işler yapma dediler.Merhaba kızlar,
salı günü bende transfer olacağım.. nelere dikkat ediyorsunuz, neler yapıyorsunuz
Doktorum da aynısını söyledi çok hasta psikolojisine girmemeye çalış dedi ama ben evde kalmayı tercih edeceğim riske atmak istemiyorum, siz sonuç aldınız mı pekiŞimdiden bol şans, olumlu sonuçlar alırsınız inşallahhh en önemlisi ve bence en zoru idrara sıkışık gitmek. Sonrası için ilk iki gün daha dikkatli ol dediler, sonraki günler normal hayatına devam edersin sadece ağır işler yapma dediler.
Ben bugün transfer oldum :) ilk günüm yani evdeyim ama evde dolaşıyorum. Hatta bilgisayardan çalıştım bileDoktorum da aynısını söyledi çok hasta psikolojisine girmemeye çalış dedi ama ben evde kalmayı tercih edeceğim riske atmak istemiyorum, siz sonuç aldınız mı peki
umarım güzel sonuçlar alırsınız, allah emeğinizi boşa çıkarmasınBen bugün transfer oldum :) ilk günüm yani evdeyim ama evde dolaşıyorum. Hatta bilgisayardan çalıştım bile
Amin inşallah hepimizinumarım güzel sonuçlar alırsınız, allah emeğinizi boşa çıkarmasın