- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Kuzum aceba gecen hafta sali gunumu yaptin ?Aynılarını Bende de var 8ci günüm benimde bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum aceba gecen hafta sali gunumu yaptin ?Aynılarını Bende de var 8ci günüm benimde bugun
Çarşamba sabah 10 daKuzum aceba gecen hafta sali gunumu yaptin ?
Al benden de okadar sürekli aklımdaBaşka şeylerle meşgul ol o kadsr kafaya tsktım okudum araştırdım gününü bekle sende olmazsa test yap ben öyle yapacağım stres yükü oldum çünkü yaa
Kızlar merak ettiğim cevabida buldum
Yani oldugun gunude sayarak 8 diyorsunÇarşamba sabah 10 da
Bencede ver daha bugün 11ci gününde kan verip hamile olan okudum bizede haber ver kız Bende mi 11ci gün yapsamKizlar kizlar ben cevaplarda cok kararsiz kalıyorum da daha doğrusu net sonuç göremedim diye mi bilemedim. 11.gunde test hala silik cikar mi? Yarin sabah kan vericem sağlık ocağında.Doktorum merakin gecsin ver bakalım dedi de
İlk denemenmiydi catlatma ignesiyleKizlar kizlar ben cevaplarda cok kararsiz kalıyorum da daha doğrusu net sonuç göremedim diye mi bilemedim. 11.gunde test hala silik cikar mi? Yarin sabah kan vericem sağlık ocağında.Doktorum merakin gecsin ver bakalım dedi de
Evet canım ilk seninde mi ilkİlk denemenmiydi catlatma ignesiyle
Yaaa dün verdim hemsire bana negatif çıkar yapmayalim dedi,ben merakli yaptırdım 3,4 cikti. Kesin sonuç 14-15.gun oluyor ya da 2 gün sonra tekrarlayin dedi yarin veririm ben kan ama cuma çıkar saglik ocaginda vericemBencede ver daha bugün 11ci gününde kan verip hamile olan okudum bizede haber ver kız Bende mi 11ci gün yapsam
Evet dayanamiyorum,cok sabirsiz biriyim11. Gun cok erken ya ama gerci ben 12. Gunde negatif gormustum
YaaaAllah korusun olumlu şeyler pozitif çıksın hep çok geçmiş olsun bu aradaAynen mecbur sabretcez zamab geçmek bilmiyor, dikkati başka yöne çevirmek şart.ama insan tuttu mu tutmadı mı diye düşünmekten alıkoyamıyor kendini inşallah hepimiz pozitiif i görürüz.. Gerçi artık dualarımda ayrıntı veriyorm geçen ay okdr dua etmiştim ki pozitiifi göreyim artık diye, kovid testim pozitif çıktıydı
Hangimiz dayanabiliyoruz ki zatenEvet dayanamiyorum,cok sabirsiz biriyim
Çatlaması yumurtanın olgunluğuna bağlı. Bende bu ay igne oldum gün asiri sadece 3 gün ilişki önerdi doktorumKızlar size bisi sorucam hani iğne den sonraki 12 saat yada 36 saat ilişki oluyor ya herkes farklı diyor gerçi o günler yüksek ihtimal olan günler dimi peki ben şunu anlamadim zaten yumruta çatlayınca bir gün öyle duruyor doktorlar neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı deneyin diyor lar birde mesela smdi 2 yumurtam var ikiside catlicak mi yoksa biri sonradan mı catlar
Evet benimde ilk denemem dediğim gibi dün 11ci günde kanda hamile olduğunu ogrendi biri ama 11ci günde değeri 2 çıkıp 13 cu günde yükselen ogrenen de biliyorum oyuzden ben 13 gün yapicam inşallah çok umutluyum sabırsızlanıyorum içime doğuyor ya iyice hamile moduna bile girdimEvet canım ilk seninde mi ilk
Benim sağdaki 19 soldaki 22 dedi doktorum igneyi vuruldum gün akşamı sol tarafım çok ağrıdı akıntım da geldi sanirim o çatladıÇatlaması yumurtanın olgunluğuna bağlı. Bende bu ay igne oldum gün asiri sadece 3 gün ilişki önerdi doktorum