• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi baktım canım. Ben 35 yaşın üzerindeyim artık ve alkol, sigara epeyce tüketirim. Egzersiz yapmıyorum ve sağlıklı beslendiğimden emin değilim. Bu konular benim de kafamı kurcalıyor bazen vücuduma iyi bakmadiğim için mi olmuyor acaba diye. Bir yandan da bakıyorum ne sağlıksız ve hijyensiz ortamlarda bebekler dünyaya gelebiliyor.
Bende bunu dusunuyorum kendimde maalesef pek saglikli yasamiyorum su son zamanlar da suya dustum kolayi felan kestim ama benim burdan cok iyi bir arkadasim da aynisini demisti dogal ve saglikli yasayarak hamile kaldim diye bilmiyorum ki nasil olacak

Benim de bugün 12. Gün kasık ağrısı bel ağrısı bulantı baş dönmesi baş ağrısı nevrim döndü bu ay 10. Gün test yaptım evde direk negatif çıktı☹️İki gündür de adet olacakmış gibi belim kasıklarım alt karın adetime bir hafta var 3 yıllık evliyiz ilk tedavi klomen ve otriville

Benim de bugün 12. Gün kasık ağrısı bel ağrısı bulantı baş dönmesi baş ağrısı nevrim döndü bu ay 10. Gün test yaptım evde direk negatif çıktı☹️İki gündür de adet olacakmış gibi belim kasıklarım alt karın adetime bir hafta var 3 yıllık evliyiz ilk tedavi klomen ve otriville
Aynılarını Bende de var 8ci günüm benimde bugun

Normalde bazısında sadece en fazla bir hafta ağrı olmuş ben yürürken sanki kasıklarımdan yumurtalıklarım düşecek çıkacak gibi ağrıyor adım atarken sakat gibi yürüyorum aman bişey olmasın diye😄

27 Kasım da vuruldum ben de iğnemi.. 5. Gün bugün. Sabırla beklemeye çalışıyorum. Ama oldu mu olmadı mı diye aklımdan çıkmıyor

Hangi saatleri ve günleri degerlendirdiniz bide sonraki haftayı gun aşırı demişti doktorum ama ben yapamıyorum ağrıdan zaten günlerde geçti şuan Bi faydası olurmuki

Hangi saatleri ve günleri degerlendirdiniz bide sonraki haftayı gun aşırı demişti doktorum ama ben yapamıyorum ağrıdan zaten günlerde geçti şuan Bi faydası olurmuki
İğneden önce bir günü ve sonraki 3 gün değerlendirme yaptık ve dediğin gibi ağrıdan yapamadık sonra şimdi konuştum doktorumla yumurtlamaya bağlı olurmuş ağrılar normalmiş falan ben günümü beklicem bakalım

İğneden önce bir günü ve sonraki 3 gün değerlendirme yaptık ve dediğin gibi ağrıdan yapamadık sonra şimdi konuştum doktorumla yumurtlamaya bağlı olurmuş ağrılar normalmiş falan ben günümü beklicem bakalım
Bende 24 36 ve 48 saatleri degerlendiridm aynı saatlerde çok sabırsızlanıyorum ya

Aşırı gaz problemi var gaz sıkışması gibi sancı oluyor çok, sizlerde de var mı böyle bir durum.

Benim gaz değil de kasiklarimda ara ara ağrı oluyor midem bulanıyor başım agriyo başım dönüyor azonce 11ci gününde hamile olduğunu ogrenen birini gördüm ben her ihtimale karşı 13cu gün yapim diyorum test 11 gibi negatif görüp 13te pozitif olanlada konustum🤣 sabretcez artık başka care yok

Benim gaz değil de kasiklarimda ara ara ağrı oluyor midem bulanıyor başım agriyo başım dönüyor azonce 11ci gününde hamile olduğunu ogrenen birini gördüm ben her ihtimale karşı 13cu gün yapim diyorum test 11 gibi negatif görüp 13te pozitif olanlada konustum🤣 sabretcez artık başka care yok
Ay bende aynı belim çatlıyooo iki dakka oturamıyorm o derece ya

Aynen mecbur sabretcez zamab geçmek bilmiyor, dikkati başka yöne çevirmek şart.ama insan tuttu mu tutmadı mı diye düşünmekten alıkoyamıyor kendini 🤭 inşallah hepimiz pozitiif i görürüz.. Gerçi artık dualarımda ayrıntı veriyorm geçen ay okdr dua etmiştim ki pozitiifi göreyim artık diye, kovid testim pozitif çıktıydı 🙈🤣

Back
X