• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlar, test yaptım sabah ama çook silik, sanırım ya kuruma çizgisi çıkıyor ya da testler hatalı bilmiyorum. Koyulaamasi gerekirken daha silik 🤢🥺igenin 13, Asilamanin 12gunu

Eklentiler

• IMG_20211217_044237.jpg
    IMG_20211217_044237.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar biz ilk denemede çok şükür pozitif gördük :) 5+4 olduk bile :) asla umudunuzu kesmeyin. Veren de vermeyende Allah. Rabbım vermiyorsa daha iyisini hazır ettiği içindir. İnançlı olun yeter ki. Ve lütfen rahat bırakın kendinizi. Hepiniz için her zaman dua etmeye devam edicem. İlk zamanlar bende bu topikte çok umutsuzdum ama size umut olsun istiyorum ❤

Kızlar dayanamayıp dun gece acile. Gittim. Bende 4+5,
4mm kese gördü. Hatta sen tedavi öle. Mi hamile kaldın dedi anladı yumurtaların yapısından. Beta ve idrar testi istedi beta değerim 2435 cikti

Kızlar dayanamayıp dun gece acile. Gittim. Bende 4+5,
4mm kese gördü. Hatta sen tedavi öle. Mi hamile kaldın dedi anladı yumurtaların yapısından. Beta ve idrar testi istedi beta değerim 2435 cikti
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun:) bişi sorucam merakımdan doktor nasıl anliyo tedavi olduğunu ? Bende tedaviye baslicam ama.heyecanliyim.merak ettim

Evet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.
Ne çıktı sonuçlarınız? Öncesinde kasıkta veya sırtta ağrı varmıydı? Lütfen cevap verin bende şuan 8. Günümdeyim ve içim içimi yiyor resmen 🤭

Ne çıktı sonuçlarınız? Öncesinde kasıkta veya sırtta ağrı varmıydı? Lütfen cevap verin bende şuan 8. Günümdeyim ve içim içimi yiyor resmen 🤭
Kasıklarımda ağrı vardı ve adet sancıları vardı. Şuan 8 haftalık hamileyim. İğneden sonra 8.gün iğnenin etkisi sıfırlanmıştı bende 10.günde test yaptığımda silik çıktı öyle öğrendim.

Kasıklarımda ağrı vardı ve adet sancıları vardı. Şuan 8 haftalık hamileyim. İğneden sonra 8.gün iğnenin etkisi sıfırlanmıştı bende 10.günde test yaptığımda silik çıktı öyle öğrendim.
Merhaba hayırlı olsun🥰 Kan testi mi verdiniz?

Back
X