- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
Aminnn canım sen test yaptın miiMaşallahhh ne güzel ya darısı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım sen test yaptın miiMaşallahhh ne güzel ya darısı bize
Kuzum Sabah yapcam 9dan.beri uyuyorum yaAminnn canım sen test yaptın mii
Hadi bakalım iinsallahhhh adetin geçti mi iğne mi vuruldun kaç gün olduuKuzum Sabah yapcam 9dan.beri uyuyorum ya
Kuzum iğne ,4 Aralık'ta oldum 6aralik aşılama oldum,yarın iğnenin 13 aşılamanın 12gunu olacakHadi bakalım iinsallahhhh adetin geçti mi iğne mi vuruldun kaç gün olduu
Böyle üzme kendini sağlık ocağına git kan ver haydiGünaydın canlar, test yaptım sabah ama çook silik, sanırım ya kuruma çizgisi çıkıyor ya da testler hatalı bilmiyorum. Koyulaamasi gerekirken daha silik igenin 13, Asilamanin 12gunu
İse geldim şimdi canım yarın veririm artık bakalım hayırlısıBöyle üzme kendini sağlık ocağına git kan ver haydi
Öğle aranda vernkuzumİse geldim şimdi canım yarın veririm artık bakalım hayırlısı
kuzu yakın cevrem de hastane yok ya, bakım belkı aksam verırım cıkıstaÖğle aranda vernkuzum
ne işle uğraşıyorsun kuzumkuzu yakın cevrem de hastane yok ya, bakım belkı aksam verırım cıkısta
ıhracat kuzum, yerımızde cok ters ya, yoksa gıderdım aslındane işle uğraşıyorsun kuzum
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun:) bişi sorucam merakımdan doktor nasıl anliyo tedavi olduğunu ? Bende tedaviye baslicam ama.heyecanliyim.merak ettimKızlar dayanamayıp dun gece acile. Gittim. Bende 4+5,
4mm kese gördü. Hatta sen tedavi öle. Mi hamile kaldın dedi anladı yumurtaların yapısından. Beta ve idrar testi istedi beta değerim 2435 cikti
Canım yumurtliklr çok uyarılmış dedi ultraonl gördü kıst olumu sMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun:) bişi sorucam merakımdan doktor nasıl anliyo tedavi olduğunu ? Bende tedaviye baslicam ama.heyecanliyim.merak ettim
Ne çıktı sonuçlarınız? Öncesinde kasıkta veya sırtta ağrı varmıydı? Lütfen cevap verin bende şuan 8. Günümdeyim ve içim içimi yiyor resmenEvet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.
Kasıklarımda ağrı vardı ve adet sancıları vardı. Şuan 8 haftalık hamileyim. İğneden sonra 8.gün iğnenin etkisi sıfırlanmıştı bende 10.günde test yaptığımda silik çıktı öyle öğrendim.Ne çıktı sonuçlarınız? Öncesinde kasıkta veya sırtta ağrı varmıydı? Lütfen cevap verin bende şuan 8. Günümdeyim ve içim içimi yiyor resmen
Merhaba hayırlı olsun Kan testi mi verdiniz?Kasıklarımda ağrı vardı ve adet sancıları vardı. Şuan 8 haftalık hamileyim. İğneden sonra 8.gün iğnenin etkisi sıfırlanmıştı bende 10.günde test yaptığımda silik çıktı öyle öğrendim.
Evet kan testi ile kesinleşmiştiMerhaba hayırlı olsun Kan testi mi verdiniz?