• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sağdaki 19 soldaki 22 dedi doktorum igneyi vuruldum gün akşamı sol tarafım çok ağrıdı akıntım da geldi sanirim o çatladı
Senin yumurtan baya olgunlaşmış canım ondan aynı gün demis. Benim bir tane olmuştu 16.5 mm di. Ertesi gün yani 23 kasımda öğlen 12 de vuruldum iğneyi. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Gün asiri 3 kez oldu. Iğneyi vurulduktan 3 sonra tekrar gittim yumurtamin catladigini söyledi

Benim doktorum put gibi az konuşmayı seviyor dün aradım hocam böyle ağrılarım var kahve lekelenme oldu belim çok ağrıyor olur olur diyo normal kistte oluşabilir diyor ne dediysem burda o diyor klinikte de hiçbir şey demedi klomen iyi yumurtaların iyi ipne yapalım bu ay demişti adetime son 5 gün artık Allah ne yazdıysa o olursa dünya benim olmazsa canım sağ olsun başka doktora gitmeyi planlıyorum

Senin yumurtan baya olgunlaşmış canım ondan aynı gün demis. Benim bir tane olmuştu 16.5 mm di. Ertesi gün yani 23 kasımda öğlen 12 de vuruldum iğneyi. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Gün asiri 3 kez oldu. Iğneyi vurulduktan 3 sonra tekrar gittim yumurtamin catladigini söyledi
Hmm anladım yumurtanın büyüklüğüne bağlı demekki

Benim doktorum put gibi az konuşmayı seviyor dün aradım hocam böyle ağrılarım var kahve lekelenme oldu belim çok ağrıyor olur olur diyo normal kistte oluşabilir diyor ne dediysem burda o diyor klinikte de hiçbir şey demedi klomen iyi yumurtaların iyi ipne yapalım bu ay demişti adetime son 5 gün artık Allah ne yazdıysa o olursa dünya benim olmazsa canım sağ olsun başka doktora gitmeyi planlıyorum
Catlatma ignesi vurulmadin mi ne kisti

Evet iğne vurulmayinca büyüyor büyüyor catlamayinca kits oluyor ama sen iğne oldun risk kalmadı ki

Doktorum bana hiç kist lafını bile etmedi ben igne öneriyorum iğne yapalım dedi bence sen korkma iyi düşün iyi olsun kistmis bilmem neymiş valla ben pzrtesiden beri her türlü belirti var eminim hamileyim içime doğuyor rabbimin izniyle pzrtesi yazarım 🤣

Çünkü ben pazar günü gittim kan verdim iğnenin 5ci gününde 20 çıktı birkaç güne kaybolur bu şuan da 9 cu günüm kesin gitmiştir 7 ci gün tamamen 0 olan var değeri bide Bi yerde okudum kadına doktor demis 11 ci gün test yap varsa vardır ancak geç dollenmeyse 13 te yap demis her doktor farklı sey diyor

Adetinin 3. Günü başka doktora git canım. Normalde gel muayene edeyim demesi gerekti. Belki rahim içinde başka bir kanama var. Kafasına gore nasil olabilir demis

Adetinin 3. Günü başka doktora git canım. Normalde gel muayene edeyim demesi gerekti. Belki rahim içinde başka bir kanama var. Kafasına gore nasil olabilir demis
Cins doktor ya ne diyim yazdıracağım bir ay daha kullanıp başka doktora gidicem bakalım tabi inşallah hamileysem hiçbirine gerek kalmayacak ama belim kopacak gibi normal oturunca çok ağrıyor her fırsatta uzanıyorum ya batıyo böyle

Kızlar ben de yarın vurulacagim kendin yap iğneyi dedi hemşire siz de kendiniz mi yapıyorsunuz? Bide bir kaç eczaneyi gezdim ovitrelle yok depoları arıyorlar 3. Depoda bulundu gene zam geleceği için ellerinde tutuyorlarmis birde burası Ankara çankaya😑🙄

Back