- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Teşekkür ederim saolun şükür hafif atlatmıştım ama klomen tedavisi boşa gitmiş oldu. Olumlu şeyler olsun heppYaaaAllah korusun olumlu şeyler pozitif çıksın hep çok geçmiş olsun bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim saolun şükür hafif atlatmıştım ama klomen tedavisi boşa gitmiş oldu. Olumlu şeyler olsun heppYaaaAllah korusun olumlu şeyler pozitif çıksın hep çok geçmiş olsun bu arada
Yani bata yakın ilişki olmasın mı demek istediÇatlaması yumurtanın olgunluğuna bağlı. Bende bu ay igne oldum gün asiri sadece 3 gün ilişki önerdi doktorum
Bata yakın değil. Yumurta catladiktan sonra 24 veya 36 saat canli kaliyor bildigim kadariyla kanalda.o yüzden sık ilişkiye gerek yok dedi doktorumYani bata yakın ilişki olmasın mı demek istedi
Senin yumurtan baya olgunlaşmış canım ondan aynı gün demis. Benim bir tane olmuştu 16.5 mm di. Ertesi gün yani 23 kasımda öğlen 12 de vuruldum iğneyi. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Gün asiri 3 kez oldu. Iğneyi vurulduktan 3 sonra tekrar gittim yumurtamin catladigini söylediBenim sağdaki 19 soldaki 22 dedi doktorum igneyi vuruldum gün akşamı sol tarafım çok ağrıdı akıntım da geldi sanirim o çatladı
Anladım teşekkürlerBata yakın değil. Yumurta catladiktan sonra 24 veya 36 saat canli kaliyor bildigim kadariyla kanalda.o yüzden sık ilişkiye gerek yok dedi doktorum
Hmm anladım yumurtanın büyüklüğüne bağlı demekkiSenin yumurtan baya olgunlaşmış canım ondan aynı gün demis. Benim bir tane olmuştu 16.5 mm di. Ertesi gün yani 23 kasımda öğlen 12 de vuruldum iğneyi. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Gün asiri 3 kez oldu. Iğneyi vurulduktan 3 sonra tekrar gittim yumurtamin catladigini söyledi
Catlatma ignesi vurulmadin mi ne kistiBenim doktorum put gibi az konuşmayı seviyor dün aradım hocam böyle ağrılarım var kahve lekelenme oldu belim çok ağrıyor olur olur diyo normal kistte oluşabilir diyor ne dediysem burda o diyor klinikte de hiçbir şey demedi klomen iyi yumurtaların iyi ipne yapalım bu ay demişti adetime son 5 gün artık Allah ne yazdıysa o olursa dünya benim olmazsa canım sağ olsun başka doktora gitmeyi planlıyorum
Catlatma ignesi vurulmadin mi ne kis10 gün klomen kullandım 10. Gün iğne oldum ne bilim öyle deid sanırım klomen kist oluşturabiliyor
Adetinin 3. Günü başka doktora git canım. Normalde gel muayene edeyim demesi gerekti. Belki rahim içinde başka bir kanama var. Kafasına gore nasil olabilir demisBenim doktorum put gibi az konuşmayı seviyor dün aradım hocam böyle ağrılarım var kahve lekelenme oldu belim çok ağrıyor olur olur diyo normal kistte oluşabilir diyor ne dediysem burda o diyor klinikte de hiçbir şey demedi klomen iyi yumurtaların iyi ipne yapalım bu ay demişti adetime son 5 gün artık Allah ne yazdıysa o olursa dünya benim olmazsa canım sağ olsun başka doktora gitmeyi planlıyorum
Cins doktor ya ne diyim yazdıracağım bir ay daha kullanıp başka doktora gidicem bakalım tabi inşallah hamileysem hiçbirine gerek kalmayacak ama belim kopacak gibi normal oturunca çok ağrıyor her fırsatta uzanıyorum ya batıyo böyleAdetinin 3. Günü başka doktora git canım. Normalde gel muayene edeyim demesi gerekti. Belki rahim içinde başka bir kanama var. Kafasına gore nasil olabilir demis
Insaaallah hamilesindir canimCins doktor ya ne diyim yazdıracağım bir ay daha kullanıp başka doktora gidicem bakalım tabi inşallah hamileysem hiçbirine gerek kalmayacak ama belim kopacak gibi normal oturunca çok ağrıyor her fırsatta uzanıyorum ya batıyo böyle
Kizlar sadece ara ara kasik agrisi baska hic belirti yok oldumu aceba
Ben senden bir gun once yaptim sali saat 21.30 daKaçıncı günün
Benim mide bulantısı da var ya bide bugün ishal de eklendiBen senden bir gun once yaptim sali saat 21.30 da
9. Gun