Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendim cesaret edemedim acilde yaptırdım bulmak zor demişlerdi evet istanbulda da oyleymis ama ben ilk girdim eczanede bulmuştum hastaneye yakın oldu için sanırım alan çok ondan

27 Kasım da vuruldum ben de iğnemi.. 5. Gün bugün. Sabırla beklemeye çalışıyorum. Ama oldu mu olmadı mı diye aklımdan çıkmıyor
Ben de 27 kasımda oldum hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Beraber bekleyip görelim güzel sonuçları inşallah

Kızlar merhaba. Ben bu ay femara ve ovitrella iğnesi kullandim. 2 gün önce ucuz kaset test yaptım ve negatif çıktı sonuç. Bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi anında belirdi. Hemen koştum kan verdim 2.6 çıktı. Kafayı yememe az kaldı. Sizce yarin yine test yapsam mı

Icin rahat etsin yap az bir umut umarim yukselir silik de olsa baktin gene silik iki gun sonra kan ver ama yerinde olsam daha pahali bir test denerim

Ben de 27 kasımda oldum hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Beraber bekleyip görelim güzel sonuçları inşallah
Aaa evet beraber takip edelimm hadi inşalllahhh doktor 36. Saat ilişki sonrası gün aşırı dedi ama ben garanti olsun diye 28-29-1 ini değerlendirdik..artık iki üç gün de bir olur sanırım. Siz hangi günleri değerlendirdiniz?

Bata kaç gün kaldı.. İğne vurulmuşmuydunuz. Ya ondan silik çıktı ya da test bozuk. Bir iki gün sabredebilirseniz netleşir inşallah hamilesinizdir

Doktor bana iğneden önce değerlendir ve sonra 1 gün bekle gün aşırı dedi ama ben garanti olsun diye 27-29-30-1-2 değerlendirdim de artık azaltılırım

Doktor bana iğneden önce değerlendir ve sonra 1 gün bekle gün aşırı dedi ama ben garanti olsun diye 27-29-30-1-2 değerlendirdim de artık azaltılırım
İyi yapmışsın canım hadi inşallah ne kdr süredir istiyorsunuz süreciniz nedir? Bugün 7. Günümüz herhangi bir ağrın sızın var mı. Benim belirtiler kayboldu

İyi yapmışsın canım hadi inşallah ne kdr süredir istiyorsunuz süreciniz nedir? Bugün 7. Günümüz herhangi bir ağrın sızın var mı. Benim belirtiler kayboldu
1,5 yıldır istiyoruz ikimizde de bir sorun yok bu ay klomen kullandım tek yumurtam gelişmiş 18 doktor istersen aşılama yapalım dedi ama eşim şehir dışındaydı o yüzden iğne istedim. İlk gün kalçalarım bile ağrıyordu kasıklarımı demiyorum bile ama şu an belirti yok. Hissetmiyorum bir şey. Sizin durumunuz nedir?

Benim bugün 16. Gün belim çok çok ağrıyor kasıklarımda hassas arada ağrıyo dokununca bile hassas oturamıyor fazla süre ayakta duramıyorum 10. Gün test yapmıştım çubuk negatif çıkmıştı o yüzden günümü bekliyorum bi Umut 7 sinde

Anladım canım bu ay bizim ayımız olsun inşallahhh 1 yıl oldu deneyeli, başta bir sıkıntı yok sanıyorduk ama bnm sol yumurtalıkta 3 cm kist varmış. Son kontrolde 1.8 cm e düşmüş. Doktor direkt engel değil diyor ama olmuyor da klomenle 3 yumurta gelişti 20 21 22. Mm çatlatma iğnesi vurdu. Bekleme sürecindeyim. Bnmde tamamen ağrılar gitti.. Her gün ovulasyona devam ediyorum. Merak ediyorum silikleşcek mi diye. Net hamileliği götermiyor evet ama yine de öyle öğrenen çok olmuş forumda bir umut benimki de..

Ah yanlış yazmışım 1 yılımız oldu demek istediydim

Ben de bugün vuruldum,kotu yan etki yaşayan oldu mu ? Biraz panik atak var da bende ilaçların yan etkisini ararım hep

Benim testlerim bitti yapamıyorum iğnenin 7.günündeyim ben. Bu ay bizim ayımız olur inşallah haber ver sonucunu bize de

Bata kaç gün kaldı.. İğne vurulmuşmuydunuz. Ya ondan silik çıktı ya da test bozuk. Bir iki gün sabredebilirseniz netleşir inşallah hamilesinizdir
İğneyi vuralım 11 gün olmuştu. 9ncu gün ucuz kaset test yaptım negatif çıktı. 11nci gün Erken gebelikle silik hemen çıktı. Kan 2.6 çıktı. Bugün sabah yani ignenin 12nci günü ucuz kaset test yaptım yine negatif. İgnenin etkisi olsa ucuz testler de de illaki silik çıkmaz mıydı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…