Bende sürekli kararlar alıyorum uygulamaya geçemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum en ufak biseyde ağlıyorum instegrama giriyorum herkes bebeğini atmış TV acıyorum afedersiniz programlarda zinadan hamile kalan kadınlar dışarı zaten çıkmıyorum millet sagolsun dua ederken yalvarıyorum rabbime Bi tane tattır Rabbım ikincide ısrar etmicem diyorum çok yoruldum eşim de artık tutamıyor kendini gözleri doluyor onunda ağlaması yakındır zaten onun ağlamasını görürsem ben hepten biterimBak ben bugün bi karar aldım kendimce. Pazartesi doktora gidicez tekrar tedavinin devamı için. Ama bunu kimseyle paylaşmicam soran olursa da ara verdiğimi söylicem. Ve elimden geldiği kadar evden çıkmamaya çalışıcam kimseyle görüşmicem telefonda da olsa. Moralimi bozmicam kafama takmicam. Sadece ye iç yat böyle geçiricem 2 haftamı. İnşallah bu denemem olumlu sonuç verir. Çevre baskısını kafana takıyosan sende dene bunu
Biz kim sorsa düşünüyoruz dedik yinede susmuyolarkiBunu duymak nedense beni mutlu etti
Hahahaha Allahım lütfen bu sefer nasip et………Belki de sen stres yaşamadığını sanıyorsundur ama yapıyosundur. Mesela ilişki sırasında bile acaba bu defa olacak mı düşüncemiz bile stres yaşıyoruz demek. Artık resmen görev haline gelmiş durumda resmen. Belki gülersiniz ama ben ilişkiye başlarken içimden niyet ettim hamile kalmaya diyorumbunlar hep stres
Doktorunuzdan aptt testi isteyin o sizi yonlendirecektir. Kan pihtilasmasi sebebiyle gebelik oluşumu zorlaşır,dusuk yaşanır, gebe kalan kadının pıhtılaşması varsa mutlaka kan sulandırıcı iğne veya ilac ve ekstra düşük önleyici yine iğne ilac kullanmasi gerekir. Bir arastirin isterseniz belki sebep budur. Veya süt hormonunuz da yüksek ise bu da engel olabilir. İnsan hayret ediyor ama maalesef bazen böyle akla gelmeyecek sebepler cikabiliyorHa
Hayır. Hiç bilgim yok bu konuda biraz anlatabilir misiniz? Nasıl talep edebilirim, nasıl bakılıyor? Teşekkürler şimdiden
Vallahi biz cok sabirsiz insaniz arkadasim kesin hamile ve 1 bucuk haftadir inatla ne test yapti ne kan verdi... İste bizler cok istiyoruz sinaniyoruz kuzumBende sürekli kararlar alıyorum uygulamaya geçemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum en ufak biseyde ağlıyorum instegrama giriyorum herkes bebeğini atmış TV acıyorum afedersiniz programlarda zinadan hamile kalan kadınlar dışarı zaten çıkmıyorum millet sagolsun dua ederken yalvarıyorum rabbime Bi tane tattır Rabbım ikincide ısrar etmicem diyorum çok yoruldum eşim de artık tutamıyor kendini gözleri doluyor onunda ağlaması yakındır zaten onun ağlamasını görürsem ben hepten biterim
Mutlaka danışacağım doktoruma. Prolaktin, tsh vs hepsi normal frekans aralıklarında çıktı. Tabi pıhtılasma konusunda da bilgi sahibi olmakta yarar var haklısınız. Teşekkür ederim tekrar☺Doktorunuzdan aptt testi isteyin o sizi yonlendirecektir. Kan pihtilasmasi sebebiyle gebelik oluşumu zorlaşır,dusuk yaşanır, gebe kalan kadının pıhtılaşması varsa mutlaka kan sulandırıcı iğne veya ilac ve ekstra düşük önleyici yine iğne ilac kullanmasi gerekir. Bir arastirin isterseniz belki sebep budur. Veya süt hormonunuz da yüksek ise bu da engel olabilir. İnsan hayret ediyor ama maalesef bazen böyle akla gelmeyecek sebepler cikabiliyor
Ben kesin hayata geçiricem ama bu defa çok kararlıyım gerekirse covid pozitif dicemBende sürekli kararlar alıyorum uygulamaya geçemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum en ufak biseyde ağlıyorum instegrama giriyorum herkes bebeğini atmış TV acıyorum afedersiniz programlarda zinadan hamile kalan kadınlar dışarı zaten çıkmıyorum millet sagolsun dua ederken yalvarıyorum rabbime Bi tane tattır Rabbım ikincide ısrar etmicem diyorum çok yoruldum eşim de artık tutamıyor kendini gözleri doluyor onunda ağlaması yakındır zaten onun ağlamasını görürsem ben hepten biterim
Pıhtılaşma testi mavi tüplerde analize gönderiliyor,hemotoliji bölümü inceliyordu yanlış hatirlamiyorsam. Benim kan pihtilasmami tesadüfen öğrendik ölümden döndüm. Korkulacak bir durum değil fakat doktorum bana iğne yaptığında düşük olmasin diye duphaston verdi mutlaka araştırınMutlaka danışacağım doktoruma. Prolaktin, tsh vs hepsi normal frekans aralıklarında çıktı. Tabi pıhtılasma konusunda da bilgi sahibi olmakta yarar var haklısınız. Teşekkür ederim tekrar☺
İnşallahPıhtılaşma testi mavi tüplerde analize gönderiliyor,hemotoliji bölümü inceliyordu yanlış hatirlamiyorsam. Benim kan pihtilasmami tesadüfen öğrendik ölümden döndüm. Korkulacak bir durum değil fakat doktorum bana iğne yaptığında düşük olmasin diye duphaston verdi mutlaka araştırıninşallah sorun çıkmaz
Yaaa öyle mi,aslinda burada yardımlaşma var. Allah'ım aşılama tüp bebek olmadan en güzel mucizesini versin inşallahİnşallahAşılama ya da tüp için başlıycaz aralık sonunda regli olucam. Tedaviye başlamadan önce mutlaka bakılmasını isteyeceğim. Vee asla doktoruma kadınlar klubündeki arkadaşımdan duydum demeyeceğim nasıııl uyuz oluyorlar.. haklı olarak stresten uzak kalabilmek kafamızı doldurmamak adına tabi
Yaaa çok naifsiniz teşekkür ederimYaaa öyle mi,aslinda burada yardımlaşma var. Allah'ım aşılama tüp bebek olmadan en güzel mucizesini versin inşallahduamdasiniz
Artması çok güzelKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Ben de 10.gun kan verdim 6 aralik igneyle beraber sayinca 15.gun idi değer 1 çıktı ve ertesi gün adet oldum. İnşallah sizin yükselirKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Benim cevremde kimsenin haberi yok zaten olsa kafami kaldiramazdim insallah guzel sonuc aliriz ikimizdeBak ben bugün bi karar aldım kendimce. Pazartesi doktora gidicez tekrar tedavinin devamı için. Ama bunu kimseyle paylaşmicam soran olursa da ara verdiğimi söylicem. Ve elimden geldiği kadar evden çıkmamaya çalışıcam kimseyle görüşmicem telefonda da olsa. Moralimi bozmicam kafama takmicam. Sadece ye iç yat böyle geçiricem 2 haftamı. İnşallah bu denemem olumlu sonuç verir. Çevre baskısını kafana takıyosan sende dene bunu
Maalesef inanc da onemli inanmadan baslamak bende istemiyorum napsak kiBilimsel olarakta stres kanıtlanmış bir gerçek evet doğru. Ama kızlar benim hiiiç stres yaşamadığım her seyin cok yolunda keyifli gittiği zamanlarımda da olmadı yani evet stres bi faktör ama ben başlı başına olduğuna inanmıyorum ya.
Ben kullanmadım ama burda çok okudum kullanan vermiş doktorları sanırım rahim kalinlasmasi içinKızlar çatlatma iğnesiyle birlikte duphaston kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?