Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sürekli kararlar alıyorum uygulamaya geçemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum en ufak biseyde ağlıyorum instegrama giriyorum herkes bebeğini atmış TV acıyorum afedersiniz programlarda zinadan hamile kalan kadınlar dışarı zaten çıkmıyorum millet sagolsun dua ederken yalvarıyorum rabbime Bi tane tattır Rabbım ikincide ısrar etmicem diyorum çok yoruldum eşim de artık tutamıyor kendini gözleri doluyor onunda ağlaması yakındır zaten onun ağlamasını görürsem ben hepten biterim

Hahahaha Allahım lütfen bu sefer nasip et………

Ha

Hayır. Hiç bilgim yok bu konuda biraz anlatabilir misiniz? Nasıl talep edebilirim, nasıl bakılıyor? Teşekkürler şimdiden
Doktorunuzdan aptt testi isteyin o sizi yonlendirecektir. Kan pihtilasmasi sebebiyle gebelik oluşumu zorlaşır,dusuk yaşanır, gebe kalan kadının pıhtılaşması varsa mutlaka kan sulandırıcı iğne veya ilac ve ekstra düşük önleyici yine iğne ilac kullanmasi gerekir. Bir arastirin isterseniz belki sebep budur. Veya süt hormonunuz da yüksek ise bu da engel olabilir. İnsan hayret ediyor ama maalesef bazen böyle akla gelmeyecek sebepler cikabiliyor

Vallahi biz cok sabirsiz insaniz arkadasim kesin hamile ve 1 bucuk haftadir inatla ne test yapti ne kan verdi... İste bizler cok istiyoruz sinaniyoruz kuzum

Mutlaka danışacağım doktoruma. Prolaktin, tsh vs hepsi normal frekans aralıklarında çıktı. Tabi pıhtılasma konusunda da bilgi sahibi olmakta yarar var haklısınız. Teşekkür ederim tekrar☺

Ben kesin hayata geçiricem ama bu defa çok kararlıyım gerekirse covid pozitif dicem Allah affetsin. Dediğin gibi eşlerimiz bizden daha güçlü olduğu için sanırım onları bitmiş görmek bizi daha da yıkıyor. Bugün yaşadım artık eşim bile yıkıldıysa bizden artık bişey olmaz diye düşündüm ama sonradan pişman oldum. Bizimde biraz kendimizi tutmamız gerekiyor aslında bidaha negatifi görürsem eşimin yanında kesinlikle ağlamamaya çalışıcam. Gerçekten biz ağlayarak içimizi dökebiliyoruz az da olsa ama onlar yapamıyor hep bizi teselli ediyorlar. Onlarında güçlü kalmaya devam etmeleri için bizim de biraz kendimizi tutmamız gerektiğini düşünüyorum

Mutlaka danışacağım doktoruma. Prolaktin, tsh vs hepsi normal frekans aralıklarında çıktı. Tabi pıhtılasma konusunda da bilgi sahibi olmakta yarar var haklısınız. Teşekkür ederim tekrar☺
Pıhtılaşma testi mavi tüplerde analize gönderiliyor,hemotoliji bölümü inceliyordu yanlış hatirlamiyorsam. Benim kan pihtilasmami tesadüfen öğrendik ölümden döndüm. Korkulacak bir durum değil fakat doktorum bana iğne yaptığında düşük olmasin diye duphaston verdi mutlaka araştırın inşallah sorun çıkmaz

İnşallah Aşılama ya da tüp için başlıycaz aralık sonunda regli olucam. Tedaviye başlamadan önce mutlaka bakılmasını isteyeceğim. Vee asla doktoruma kadınlar klubündeki arkadaşımdan duydum demeyeceğim nasıııl uyuz oluyorlar.. haklı olarak stresten uzak kalabilmek kafamızı doldurmamak adına tabi

Yaaa öyle mi,aslinda burada yardımlaşma var. Allah'ım aşılama tüp bebek olmadan en güzel mucizesini versin inşallah duamdasiniz

Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Artması çok güzel Umarım sağlıklı bir gebelik elde etmişsinizdir. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İğne, aşılama vs oldu mu?

Benim cevremde kimsenin haberi yok zaten olsa kafami kaldiramazdim insallah guzel sonuc aliriz ikimizde bende isten iki hafta izin alip sadece uyumak istiyorum hayirlisi olsun napalim

Maalesef inanc da onemli inanmadan baslamak bende istemiyorum napsak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…