Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya be
Ben kullanmadım ama burda çok okudum kullanan vermiş doktorları sanırım rahim kalinlasmasi için
Ya bana da verdi ama ilaç normalde adet söktürücüymüş. Ama ilacı kullanırken gebelik oluşursa bebişin tutunmasını kolaylaştırıp düşüğü önlüyomuş. Gebelik olmazsa da adeti söküyomuş. Kullanan arkadaşlarım var normalde 4 5 gün kullanıp adet oluyorlar ben 12 gün kullandım daha adet olamadım. Testim dün negatif çıkmıştı erken gebelik testi yapmıştım. Kafam çok karıştı. Şimdiye kadar hiç adet gecikmesi yaşamadım günü gününe olurdum hep hatta belli saatlerde o kadar düzenliydi yani. Napsam kan mı versem bide? Testin pozitife dönme ihtimali olabilir mi? Offf tekrar umutlanıp yıkım yaşamak istemiyorum

Çatlatma iğnesi sonrası gecikmeler normaldir. Kan verin belki gec döllenme olmuştur

Ben de catlatma iğnesi sonrasındaki 3.gun basladim 9 gun kullandım duphaston, bugun bıraktım artık adet olacak gibiyim şiddetli bel ve kasik ağrılarım var 3 gündür, bat yarin. Sabah erken gebelik testi yaptım çok çok silik cikti hamile oldugumu sanmıyorum. Ama sanırım duphastonun çok yan etkisi var 3 gündür acayip halsizim. Sizin bat ne zaman

Kızlar merhaba Ben bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı

Alıntı

Benim regl 3. Günüm bugün. Ciddi anlamda felaket bi şekilde geçiyor. İlk gün ki sancımı hayatım boyunca yaşamamıştım. Birde kum gibi minik minik ama birsürü parçalar döküyorum. Dediğin gibi duphaston etkisiymiş bu. Bat 1 gün gecikti ama benim testim çok net bi şekilde negatifti. Sende silik çizgi varsa umutsuzluğa düşme hemen.

Çatlatma iğnesinden o ağrı batma canım. Bende çok ağrı çektim özellikle 2 günü hiç unutmuyorum yataktan çıkamayıp ağlamıştım. Allah gönlüne göre versin inşallah bu çektiğimiz acıların sonu güzel olur

Cok geçmiş olsun canim Off korktum suan, regl olsam çok sancılı geçecekmiş gibi hissediyorum bugün de çok kasik ağrım vardı döküldü dökülecek gibi bakalim bekliyorum. Çarşamba kendi doktoruma bir görüneceğim.

Bende bugün gittim doktoruma. Rahim duvarım baya incelmiş perşembe günü hsg çekicek ama ben aşırı korkuyorum

Bende bugün gittim doktoruma. Rahim duvarım baya incelmiş perşembe günü hsg çekicek ama ben aşırı korkuyorum
Okuduklarına bakma hiç canim hsg hakkında, hiç ağrısız olan da var dayanamayacak gibi olan da, bu biraz bünyeye bağlı ve tüplerin açık olup olmamasına. Ben de anestezi olmadan yaptırmıştım yaklaşık 5 yıl önce, biraz ağrılı oldu ama dayanamayacagim kadar değil. Hakkında hayırlısı olsun ❤

Bende igneyi bu sabah 10da vuruldum azonce de baktım akıntım var ilk defa böyle gördüm yurmuta akı gibi beyaz yoğun yumrutlama olabilir mi acaba
Bende bugün vurunacağım ama korkuyorum herhangi bi ağrı sızı hissettiniz mi? İlişki ne kadar süre sonra oldu?

12 saat gectikten sonramı ilişki olması gerekiyor yani atıyorum 18 saat sonrs olsa olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…