• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

msdysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
113
35
48
28
Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumurtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onerdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bat a bir hafta vat

Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumurtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onerdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bat a bir hafta vat

Canim cok iyi kendiliginden catlamasi bnim ikinci kullanisim daha yumurtam buyumedi bekliyorum. Insallah hamile kalirsin.. Kalmasan bile tedaviyi yarim birakma en az 3 ay devam et.. Bide ilacin yan etkileri bu.. Butun gebelik belirtilerini yasiyorsun stres yapmamaya calis. Ben gecen ay olacakmi tutackmi diye uyuyamamistim

Back