- Konu Sahibi Plebisit82
-
Benım beta hcg 841,5 cıktı kızlar
adetimin 4 gün gecikti bende yaklaşık 1 saat önce idrar testi yaptım ve çokk net 2 çizgi çıktıı çok mutluyum :) Allah herkesin gönlüne göre versin ve tamamını erdirsin
İnşallah pozitiftir benim önceki gebeliğimde 1 gün geçmişti o zaman bile silik çıkmıştı zaten negatifse hiç bir şey çıkmıyor yarın güzel haberlerini bekliyorumcanım çok sevındım allahım kucağına almayı nasip etsin benımde bat 20 kasımdı 2 gun geçince testte silikte olsa çok çok silkte olsa bı çizgi gördüm kan tahlili sonucum yarın alıcam benım için dua et :)))
batı kaç gun geçmişti acaba?
noldu canim sonuc ne ?canım çok sevındım allahım kucağına almayı nasip etsin benımde bat 20 kasımdı 2 gun geçince testte silikte olsa çok çok silkte olsa bı çizgi gördüm kan tahlili sonucum yarın alıcam benım için dua et :)))
noldu canim sonuc ne ?
kızlar benimde 2 günüm geçti adetime sizce test yapsam çıkarmı ki :26:
cnm saat 3 de alıcam sonucu ... bişey sorcam yemek yedikten sonra sizlerde ağız yoluyo gaz çıkarma ama peş peşe ve mide bulantısı oluyomu..?
ka
canim ben de ole bisi olmuyo hatta ben de mide bulantisi da yok sadece kokulara kasi bir hassasiyt var okadar.Ben adetim3-4 gun gectikten sonra idrar da 3 test yaptim 1.si silik ama digerleri net cikti.Kan testi yaptirdim b-hcg 841,5 ti bu hafta gidicem dr bakalim ne olcak.Ins sende hamilesindir!Allahim sana da veersin.Guzel haberlerini bekliyoruzzzz
mrb benim de doğum 15 temmuz gözüküyor ama şu hamilelik takvimini yapamadım yardımcı olur musunuz?
canımmm inşş hayırlıs olsunn.. bu ay olmazsa diğer aylara onumuze bakarızzz... ama eğer hamileysem senınle haftalarımız aynıı bende hesapladım eğer hamileysem 5 haftalıkk çıkıyooo...
mrb benım de SAT 27 eylül ama 16 kasımda kese cok ufak gözüktü.22 kasımda ise bebek 6 mm gözüktü.Gelişme geriliği mi geç döllenme mi tam anlayamadılar ;ama adetlerim genelde geç oluyor.Birdahaki ultrasonda anlaşılırmış net olarak.Önceki gittiğim doktora kalsa geçen hafta alacaktı kese küçük diye.Yeni gittiğim doktor ise öncekinin yorumlarına güldü.Şuan beklemeliyiz ama progestronum da cok dusuk cıktı.Onun ıcın hap alıyorum
ins canim dualarim seninle hic belirti falan var mi ?yorgunluk duygusallik flan goguslerde mesela?
bılmıyorum bunlar belirtimidir
ayaklarımı ısıtamıyorum sobalı evım varfırın gıbıdır
az bel ağrım var
ve sağ kasık tarafıma vurannn ara ara gelen ağrı ve karın alt kısmında yıne ara ara gelen sancım var
adet olacakmış gibi olup wc gidip su gıbı akıntım oldugunu göruyorummm
erken yada değil bilmiorum bişeyyı yiyorum yedıkten sonra pişman oluyorum mideme tuhaf bişeyler oluyo aslında çok yemek yemek dolabı açmak istemıyorummm ama mecbur yemek için yıyorumm
kokulara bende hassas oldum mesela hamsi kokusu alıyorummm ama ortada hamsi yokk bişiler kokuyoo amaa bilemıyorummmmm eğer bunlar belirtiyse tabııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?