• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

kizlar ya usuttp grip oldum burnum akip duruyo.napicam bilmem bol c vitamini almaya calisiyorum ins en kisa zamanda gecer

çok geçmiş olsun canım bol sıvı al olurmu bağışıklık sistemini güçlendirir ayrıca mandalina ve portakalın sıkılarak içilen suyunda günlük kalsiyum ihtiyacının %30 ü varmış c vitaminide cabası bi taşla iki kuş yani.. tekrar çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım bol sıvı al olurmu bağışıklık sistemini güçlendirir ayrıca mandalina ve portakalın sıkılarak içilen suyunda günlük kalsiyum ihtiyacının %30 ü varmış c vitaminide cabası bi taşla iki kuş yani.. tekrar çok geçmiş olsun.
cok saol canim yapmaya calisiyorum ama suan bir problem var aynisini yasayan arkadalsr var mi bilmiyorum ama esimle iliskiye girdikten sonra cok cok az pembesi bir sivi geldi.2 defa geldi gecer onun disinda bir problem yok agrim yok bidaha bisi gelmedi.dusuk tehlikesi olabilir mi ?lutfen bisiler soyleyin.3 hafta sonra dr kontrolum var bebek 12 haftalik olacak bekleyim mi gidim mi dr a bilemedim

cok saol canim yapmaya calisiyorum ama suan bir problem var aynisini yasayan arkadalsr var mi bilmiyorum ama esimle iliskiye girdikten sonra cok cok az pembesi bir sivi geldi.2 defa geldi gecer onun disinda bir problem yok agrim yok bidaha bisi gelmedi.dusuk tehlikesi olabilir mi ?lutfen bisiler soyleyin.3 hafta sonra dr kontrolum var bebek 12 haftalik olacak bekleyim mi gidim mi dr a bilemedim

ya aslında benim bildiğim ilişkiyle bebğin pek bi ilgisi yok ama ben yinede giderdim doktora riske atma bence git aklında soru işareti kalmasın ama kötü düşünme bazen olabiliyo böyle şeyler. önce olumlu düşün sonra önlemini al bi doktora sor ağrın varsa muhakkak git canım. hiç bişi olmaz inşallah ama sen yinede git. allaha emanet bebişlerimiz.

saolun kizlar haftaya gideyim olumlu dusunmeye caliisyorum cunku bebegimi ogrenmeden plates yapiyodum ve annemin evini temizleyim halilarini serdim dusunun okadar agir is yaptim ama melegim birakmadi beni.kaderimde kucagima almak varsa ne olrsa olsun zaten allacagim allahin izniyle ins

Ekim ayında boş gebelik geçirdimve kürtaj oldum..ve aynı ay tekrar hamile kaldımm..bugünse bebeğimin kalp atışlarını gördüm...cok mutluyum arkadaslar...cokkkkkk:) :)

İyi akşamlar kızlar.. 12 haftalık hamileyim bende.. Dün gece tuvalette tuvalet kağıdına silince kırmızı lekeler gördüm.. Bildiğimiz kan yani..15 dk içinde oldu ve bir daha tekrarlamadı çok şükür. Hemen doktorumu aradım ve yarın gel dedi. Çok şükür bebeğim iyimiş.. Hoplayıp zıplıyordu annesine.. Bugün doğumgünüm, ondan kendini hatırlatmış bana.. Bir hafta progestan kullanacağım..kısacası kan görünce hemen tedirgin olmayın..

Ya kızlar sizde bel ağrısı Cok varmi. Ben iş yapayım . Yapmayayim Cok belim ağrıyor.. uyurken bile sabahlari özellikle. Çok ağrıyor belim.. normalmi bu.

merhaba kasım anneleri gebeliğim ilk başlarından sorunlu bı gebelik geçiriyordummm..eşimlede kan uyuşmazlığımız vardı bı kere kanama yaşadım progesta kullanmaya başladım kanamam hafifledi bebeğimin kal atımlarını duydummm bı kaç gun once bugun tekrar kanamammm olunca acile gittikkk vajınal usg den bakıldı bebeğimin kalbı durmuşş...yarın kürtaja alınıcammmm .. inşş sizler sağlıkla bebeklerınızı dunyaya getırırsınnizz...artık kasım annesi değilim ama gelecek aylardakı maçlara bakıcazzz:) güçlü olmaya çalışıyorumm hayırlısı dıorummmm her zamann... kendınıze ıyı bakın ayaklar sıcak tuutunn ev işi ypmayın yorulmayınnnnnnn yatınnnnnnn dınlenınnnn.....

slm kızlar bende kasım ayı hamilesiyim şuan 5+2 bebegim bugün doktora gittim keseyi gördüm kalp atışlarıda başlamış.ama tam degil doktor 2 hafta sonra daha belirgin olur dedi .gelişimide çok iyiymiş .

canlar ya bi şey soracaktım arda sizinde karnınız yırtılacakmış gibi oluyor mu ani harekette ve hapşırınca filan korkuyorum bebeğime bi şey olacak diye yaa normal mi ki :(

kızlar ben de hamileyim çok şükür:nazar: doktor bu ay gebe değilsin demişti, prolaktin düşük kalsan bile tutmaz demişti, ben de umudumu kesmiştim ki regl olmadım, testim pozitif çıktı bugün doktora gidicem inşallah herşey yolundadır, yalnız karnım sanki patlayacak, 3-4 aylık hamile gibiyim, bir de karın ağrılarım oluyor...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...

canım ınsallah duyarsınız hayırlı haberlerını beklıyorum 4 gozleee benım bır oglum var ye eksıyı cıkar ayseyı teorısını goz onunda bulşundurursam kız olsun ıstıyorum ozaman gerceklesebılırrr:52::52::52::52: senın canım anne ıstıyormusss bak kesılmıs bulantılarr:16::16:

ınsallah sende hayırlı haberlerle donersın canım bulantım yok dıuyede uzulme ne guzel ıste bu benım 2. bebgım olcak kısmetse bunda bulantılarım fazla asermem fazla cok yorgun ve halsız hıssedıyorum bel agrım oluyor ama ılk cocugumda okadar rahat hamılelık gecırdım sadce karnım buyudu hıc probelmım yok ne bulantı ne bel agrısı ne mıde yanması ne halsızlık hepsi bır olmuıyor yanı:16::16:

4 ay olmayı nıye beklıyorsun sekerım sımdıdende alabılırsın ben 1 2 hafta sonra alıcam kısmetse bosver gıy gıtsın erkenden kac kere hamıle olunuyorkı benım oğlumda karnım hemen cıkmıstı top gıbıydı ve buyuktu ılk kıyafetalmaya gıttıgımde 3 aylıktım benı 5 6 aylık sanıyorları bundada bıraz bıraz ıktı karnım bellı oluyor zaten azcık gobıste vardı göbiş bebiş birleşti:49::49::49:

duyduk kalp atıslarını canım cok sükürrr nasıl pıt pıt atıyoo kuzum yaaa :16:herşey yolunda cok sükür testlerimde ii cıktı umarım hepimizin hamişliği yolunda gider sağlıkla kavusuruz meleklerimize....:16:aynen öleee cnm ilk 2 gün annecim geldiğinde nasıl iyiydim dedim tamam gectiii ama geri geldilerrr su bulantılarr hemde ne gelmek ne yesem hepsini cıkardım cok fena cok...
dün doktoruma gittim dedim ben cok fenayım artık ağlıyodum kusmaktan ilaç verdi premesis B6-B12 FOLİK ASİT KALSİYUM VAR bugün basladım simdilik idare ederim umarım ii gelir 58 kiloydum hamile kaldığımda simdi 57 kiloyum herşeyden tiksindim ağzımın içi apacı:50:umarım en kısa zamanda gecer hepimizin su bulantılarıı

slm hanımlar çok şükür sınavları atlattım öyşe xor günler geçirdim ki bulantılar tavan yaptı sınavlar çalışma bulantı halsizlik beni bi haftada eritti :) yaklaşık 2 kilo vermişim bu kötü oldu ama doktor ilk 3 ay sıkıntı olmaz bebebkle alakalı dedi

sizi de biraz okudum da kilo almışsınız yaa canlar biraz erken değğğil mi daha bebk 4 gr :) sağlıklı sıhhatli olunda alın şaka bi yana

ii cok sükür atlatmıssın cnm sınavlarını umarım sonuclarda güzel olur...
benimde tavan yapmıs durumdaaa esim parfüm sıkıyooo arkasında öğür öğür içim cıkıyo ayy herşeymi kokar yaaa uff tez zamanda gecsin ...bende 1 kilo vermişim ne yediğim karnımda kalmıyokii hemen geri cıkıyooo:1::1:

kızlarr
HAYAL
EYLÜL
isimlerinden sizce hangisi daha hoş

bence hayal güzelmiş:34:

merhaba kasım anneleri gebeliğim ilk başlarından sorunlu bı gebelik geçiriyordummm..eşimlede kan uyuşmazlığımız vardı bı kere kanama yaşadım progesta kullanmaya başladım kanamam hafifledi bebeğimin kal atımlarını duydummm bı kaç gun once bugun tekrar kanamammm olunca acile gittikkk vajınal usg den bakıldı bebeğimin kalbı durmuşş...yarın kürtaja alınıcammmm .. inşş sizler sağlıkla bebeklerınızı dunyaya getırırsınnizz...artık kasım annesi değilim ama gelecek aylardakı maçlara bakıcazzz:) güçlü olmaya çalışıyorumm hayırlısı dıorummmm her zamann... kendınıze ıyı bakın ayaklar sıcak tuutunn ev işi ypmayın yorulmayınnnnnnn yatınnnnnnn dınlenınnnn.....

canım ya cok üzüldüm hemde cok Rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyelim tez zamanda göbişin tekrar bi meleğin kalbiyle dolup carpsın...aynen öle yormamak lazım ben hep patikle geziyom corap üstüne patik sırtımda illa yelek dikkat etmek lazım gerisini Rabbime bırakmak lazım

Back