- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
- Konu Sahibi Plebisit82
-
merhaba kızlarrr nasıl gidiyor hamilelik?umarım herşey yolundadır:)benim gaz sıkıntım hala ilk günki gibi devam ediyor patlamaya hazır bomba gibiyim,göbeğim şişiyor kıyafetlerim şimdiden olmamaya başladı...bu arada kaç kilo aldınız ?şimdiden ben 1 kiloya yakın aldım meraktayım cvplarınızı bekliyorum...
merhba canm. Mide bulantilarim pik yapti. Benim. Ama dayancaz.inşallah. bebesimz sağlıklı olsunda inşallah bunlar gelip geçici... Zar zor bi parça ekmekle yoğurt yedim... Bende şimdiden 1kilo aldım.. benm kilo 72di 73 oldum.daha doğrusu 73.1 cik... Ama hastanede 74.1 ım. Giysilerden dolayı.. sen kaç kilosun canm.. benm boy 165 . Doktora kilomu soyledim birde kilo almaya müsait bir yapım var. Evt var dedi boyun iyi dedi. Benm kemiklerde iri bu arada.. .. ama doktor dikkat edelim dedi... Valla elimden geldgnce dikkat ederim oda rabbim kısmet ederse normal doğum için.. yoksa kilo önemli degil bebeğim sağlıklı olsun inşallah...
ınsallah sende bır an evvel hayırlısıyla duyarsın canımmm benım mıdem bulantılarım oluyor ama cok yopgun degıl bazı gunlşer cok oluyor bazı gun hıc olmuyor bazen yemk kokusundan oluyor bu benım 2. bebgım ılkınde cok am cok rahat bır hamılelık gecırdım bu sefer bulantıdan cok kendımı asırı yorgun hıssedıyorum sureklı uyuma ıstegım falan var bırde acayıf acılı seyler canım cekıyor acı bıber tursu suyu acılı saltgam gıbı
cokk gecmıs olsun cok ama cok uzuldum allah sabır versın hayırlısıyla tekrar saglıklı bır sekılde evlat versın
bende 1 kılo aldım boyle gıderse fıle donusurum sanırım bulantılar dısında bır sıkıntım yok cok fazla bende pantolanlarımla sorun yasıyorum dugmelerı gobegıme dayanıyor oturunca falan zorlanıyorum rahat bır seylere gecme vaktı geldı sanırım
merhba canm. Mide bulantilarim pik yapti. Benim. Ama dayancaz.inşallah. bebesimz sağlıklı olsunda inşallah bunlar gelip geçici... Zar zor bi parça ekmekle yoğurt yedim... Bende şimdiden 1kilo aldım.. benm kilo 72di 73 oldum.daha doğrusu 73.1 cik... Ama hastanede 74.1 ım. Giysilerden dolayı.. sen kaç kilosun canm.. benm boy 165 . Doktora kilomu soyledim birde kilo almaya müsait bir yapım var. Evt var dedi boyun iyi dedi. Benm kemiklerde iri bu arada.. .. ama doktor dikkat edelim dedi... Valla elimden geldgnce dikkat ederim oda rabbim kısmet ederse normal doğum için.. yoksa kilo önemli degil bebeğim sağlıklı olsun inşallah...
ay bende sordum pişman oldum. Daha şimdiden 1kilo aldım. Çok alırım gibime geliyor... Canm senin gazdan dolayıda rahatsız oluyorsundir.. bende ilk haftalarda Cok vardı gazim ... Aslında şimdide öyleyim gazman gibiyim. Ama şişlik yok geldimi bırakıyorum ayiptr silemesi..ne yapim önceden yapmyrdm kasiklarima Cok feci ağrı giriyordu. Kalakaliyordum yermde..... Valla canm rabbim kismet ederse normal doğum için dikkat etmemiz gerekecek... Dr. Bu haftalarda mide bulantin daha Cok olur dedi.. Cok şükür kendimi bırakmamaya calsyrum ne yiyebilsem yiyorum. Ama zorla.. bir pudingi rahat yiyorum kakoulu...
canım ınsallah duyarsınız hayırlı haberlerını beklıyorum 4 gozleee benım bır oglum var ye eksıyı cıkar ayseyı teorısını goz onunda bulşundurursam kız olsun ıstıyorum ozaman gerceklesebılırrrinş. canım benim bende yarın gidicem doktora inş. pıtpıtlarını duyarım herşey yolundadırbenim bulantılar cok fena annem geldi bana bakmaya bulantılarım kesildii anlamadım doğrusu inş. bidaha olmasınnn arada oluyor ama cok dayanılmıcak gibi diil ...
umarım seninde herşey yolunda gider cnm sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaaa....
bende hep ekşi seyler yiyom tatlıdan nefret ettim genelde herkes bu durumda ilk aylar sonradan yeriz heralde bakalım cnm herşeyin hayırlısı ....ekşi yiyoz ayseyi cıkarırız belkiimm
ınsallah sende hayırlı haberlerle donersın canım bulantım yok dıuyede uzulme ne guzel ıste bu benım 2. bebgım olcak kısmetse bunda bulantılarım fazla asermem fazla cok yorgun ve halsız hıssedıyorum bel agrım oluyor ama ılk cocugumda okadar rahat hamılelık gecırdım sadce karnım buyudu hıc probelmım yok ne bulantı ne bel agrısı ne mıde yanması ne halsızlık hepsi bır olmuıyor yanıinşallah herşey yolundadır kızlaaaar.... bende yarın gidicem doktora ama biz daha keseyi görmeye gidiyoruz. pıt pıtlarımıza zaman gelmedi daha. benim 5.haftam ve daha mide bulantım hiç olmadı umarım bu kötü bişey değildir. o kadar evhamlıyım ki midem bulanmıyo diye üzülücem nerdeyse :) ve çok yiyorum daha şimdiden 2 kiloaldım. muhtemelen 1 kilo sağ göğsüme 1 kiloda sol göğsüme nadide sultan gibi oldum resmen :)
ay benimde pantalonlar sıkıyor hele gaz varsa inanılmaz ağrım oluyor yanlız dğilmişim demekki:)şöle 4 aylık olsada gitsem hamile kıyafetleri alsam diyip duruyomm ne giyeceğimi şaşırdım yaa
merhaba kızlarrr nasıl gidiyor hamilelik?umarım herşey yolundadır:)benim gaz sıkıntım hala ilk günki gibi devam ediyor patlamaya hazır bomba gibiyim,göbeğim şişiyor kıyafetlerim şimdiden olmamaya başladı...bu arada kaç kilo aldınız ?şimdiden ben 1 kiloya yakın aldım meraktayım cvplarınızı bekliyorum...
Hic söyleme canm. Valla bikacgun önceye kadar yiyordum.. ekmek yoğurt yiyordum.hep bolbol.. :) . Ben tatlı cok tuketiyorum. Sebebim o aslında... Esimde daha şimdiden yede Ye diyor .. bakalim artik kaç kiloyla kapitcam . Benmde aöf sinvlarm var. Ve ben Cok yorgunum..çalışmaya calisiyorum. Dua edinde geceyim. Sonra zor olucak benm için..
inşallah canm. Geçerim...hayrlisyla... Kız eşim hemen kızıp küsüyor.. birde onun ye dedikleri sağlıklı şeyler... Ama sonucta cammu isytmemesine rağmen yiyom.. 2.ucgundur.yanmda yok. Bugn baktm 100gram vermişim.. çünkü puding yedim..bugn az yoğurtekmek.... Öğleden beri çubuk kreker yiyorum. Onuda istedigimden degil. Sürekli midem kazınıyor ve bulaniyor.
yap bence canm. Belirti varmi..
[merhabalar 4 günüm geçti test yapsam mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?