Kasım ayı hamileleri...

Arkadaşlar Pazartesı gunu keseyi görmeye gittim doktor kesenın dağınık oldugunu söyledı sizce bu nedemek?Sordum test fln verdi bısey sölemedı bilen varmı

Merhaba kızlar adetim 10 gecikmişti 11 gün çamur gibi koyu kahve lekelenme geldi.ertesi günlerde aynı yalnız bugün hafiften kırmızıya döndü yalnız bi kaç damla dijital test yaptım pregnant yani hamile normal test yaptım ondada silik çıktı geciktiği ilk haftada kan testim negatifmi anlayamadım sizde nedir?

Sagol canim bugun cok sukur kalp atisini gorduk.. Dr. 7 haftalik oldugunu söyledi.Bir ay sonra gel dedi ama fazla degil mi?

beni de 1ay sonra çağırdı çünkü şuan yapacak bişey yok :) 1 ay sonra renkli ultrason ve 2li test inşallah güzel sonuçlar alırız:)

artık 1 ay rahatız kızlarr:)))

Slm kızlar,
Ne güzel, hepinizde güzel haberler var. Ben de az önce doktordan geldim. Ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. Pazartesi kürtajla alacaklar ( Benim hamilelik maceram burada bitiyor yani..Allah size yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

canim cok uzuldum Allah yardmcin olsun p.tesi.Hayirlisi olsun herseyin bole olduysa vardir br sebebi diye dusun Allah hayirsiz bisi vermez.Ins yine hamile kalirsin bide soyle dusun sen hamile kalabliyosun en azindan bir bebege sahip olabileceksin bir gun ya hic olamayacak olanlar.Bide onlari dusun yine de sukur de canim

Desteğin için çok teşekkür ederim canım.. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

kızlarr selammmm nasıl gidiooo hamilelikk?? ben size bişey sormak istiyorummm iki farkllı hastanede yaptırmış oldugum beta hcg değerim 3058 geçen hafta yaptırmıştım birde bı kaç gun once beta hcg yapıldımm 2608,43 gibi bi rakam çıktı ama iki hastaenınde referans aralıkları farklıydıı ordaki ve burdakı hastanenın refereans aralığındaki farkı anlayamadımmmm acaba sizin boyle bişey başınıza geldimiii geldiyse değere göre kaç hatalık oluyor?

verdiğin bilgiler için çok tesekkur ederim canım

bizde pazartesi gideceğiz yaa çok heyecanlıyım daha görmedik kendisini kalp atışlarını da duymadık inş. herşey yolundadır

aynen yaaaaa göremeyince kalp sesini duyamayınca ne bileyim sanki orda değil gibi geliyor rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sarılmış tutunmuştur bebişlerimiz bize :) 9:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…