- Konu Sahibi Plebisit82
-
canim Allah razi olsun senden, Rabbim insallah sag salim hayirlisiylanda kucagina almayi nasip eder o günleride görürsün insallah.Sende cektigin icin beni iyi anlarsin bu evlat özleminin bu kadar aci oldugunu inan bende bilmezdim taki Tüp bebek yapana kadar inan o kadar igneler o kadar tedaviler ve sonu koskoca sifir olunca insan cok yikiliyor her seferinde bir daha tüp bebek yapmiyacam dememe ragmen evlat sevgisi o kadar insanin icine isliyorki kendimi tekrar Tüp bebek mekezinde buluyorum Rabbim kimsenin kollarini bos birakmasin cok cok tesekkür ederim güzel dualarin icin buarada gercek ismim Sevim....
çok güzel söylemişsiniz. yer gök dua üzerine duruyor ve ümit etmek ısrarla istemek sabretmek dua etmek çok önemli. benim teyzemin de 22 yıl cocugu olmamıştı. tedavi de görmüşlerdi,olmadı ama sonra kendiliğinden hamile kaldı. Allah bağışlasın şimdi biri 4 biri 2 yaşında güzeler güzeli kızları var. Rabbim olmayanlara da versin inşallahSevimcim mesajı yazdıktan sonra, yasin okuyup gönderdim.Rabbim kabul etsin.Yerine ulaşmıştır eminim.Allah senden de razı olsun.İnşallah canım,İnşallah.Gönlünü ferah tut,umutsuzluğa kapılma.Geçmişte tutmadıysa inan daha zamanı gelmemiş olduğu içindi.Ben öyle inanıyorum.Hayırlısı Allahtan.Benim sana tavsiyem,içini ferah tut,yaradana güven,hep hayırlısını iste.Bir de Meryem Suresi de çok etkiliymiş çocuk sahibi olmak için,ben de okumuştum.Mesela doktora giderken,özellikle transfer günü abdest alıp git.Ben öyle yapmıştım.Transferden sonra da yatarken Ayetel kürsi okuyup,sağ avcuma üfleyip karnıma sürdüm hep.Yer gök duayla derler.İnşallah güzel haberlerini alırız canım.Dualarım seninle.
Sevimcim mesajı yazdıktan sonra, yasin okuyup gönderdim.Rabbim kabul etsin.Yerine ulaşmıştır eminim.Allah senden de razı olsun.İnşallah canım,İnşallah.Gönlünü ferah tut,umutsuzluğa kapılma.Geçmişte tutmadıysa inan daha zamanı gelmemiş olduğu içindi.Ben öyle inanıyorum.Hayırlısı Allahtan.Benim sana tavsiyem,içini ferah tut,yaradana güven,hep hayırlısını iste.Bir de Meryem Suresi de çok etkiliymiş çocuk sahibi olmak için,ben de okumuştum.Mesela doktora giderken,özellikle transfer günü abdest alıp git.Ben öyle yapmıştım.Transferden sonra da yatarken Ayetel kürsi okuyup,sağ avcuma üfleyip karnıma sürdüm hep.Yer gök duayla derler.İnşallah güzel haberlerini alırız canım.Dualarım seninle.
cok sagol canim Allah razi olsun senden..
bende zaten artik kabullenmis durumdayim Rabbimin ol demesini bekliyorum o nezaman ol derse, artik inan o kadar dua ettimki simdiye kadar dediklerini hepsini yaptim transferden sonra namazimi birakmadim meryem suresinide okudum abdestlide gittim transfere ama bunu cok iyi anladimki Rabbim zamanini bekliyor daha zamani gelmemis belkide hakkimizda böylesi hayirli bilemeyiz ama yinede umudumu kaybetmeyip dualarima devam ediyorum belki bizede bir gün Hz.Zekeriyaya merhamet ettigi gibi bizede mucizemizi verir insallah..
canlar mide bulantım 7+1 de başlamış bulunmakta sabah 2 kere çıkardım ne kötü bi hismiş neyse bebebğim ii olsun da inş.
Canım benimde 7+2 de yani bugün başladı sabah çok öğürdüm akşam üzeride midem boş olduğunda afedersin acı acı ama öğürmekten başım ağrıdı parmakladım bende napim çıksın bitsin dedim ama şekerim yükseldi napcam ben 1 ay böle o değil öğürüp çocuk düşcek zannediyorum
Canım benimde 7+2 de yani bugün başladı sabah çok öğürdüm akşam üzeride midem boş olduğunda afedersin acı acı ama öğürmekten başım ağrıdı parmakladım bende napim çıksın bitsin dedim ama şekerim yükseldi napcam ben 1 ay böle o değil öğürüp çocuk düşcek zannediyorum
canim cok sagol Allah razi olsun gercek ismim Sevim bu isim niyetiylen dersin
kızlar ben de geç yumurtlama var. son adet tarihine göre şuanda 8.haftada olmam lazım ama ultrasonda 6+5 haftalık çıktı. doktor herhangi bi sorun olmadığını söyledi ama bebeğin gelişini ve hamilelik belirtilerini takip edemiyorum :) benimle aynı durumda olan var mı?
aynı sorun bende de var sat 17 ekim yani 8 haftalık olması gerekirken doktorum 5 haftalıksın dedi ben pko'luyum ondan
birde şunu sormak istiyorum bilen arkadaşlara 3 haftalıkken fark ettim hamile olduğumu 2 arayla yapılan hcg lerim 96-240-916 çıktı doktorum bana artışların yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi ama tek kese görüldü.daha sonra belli olur dedi sizce ikiz olabilir mi. doğal yolla hamile kaldım benim ailemde yok ama eşimin ailesinde ikizz var
merhabalar arkadaslar ;
bende doktorumun demesıne gore suan 8 hafta 2 gunluk hamıleyım
ılk yaptırdıgımda beta testınde sonuc 552 cıkmıstı
meger 5 haftalık hamişmişim :)
bende mıde bulantısı asırı degıl ama var :) ac kaldıgımda daha cok oluyor
bu benım ılk gebelıgım ne yemem gerek ne yememem gerek hep arastırıyorum ama kafam ıyıce karıstı
bılen arkadaslar yardım ederse cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?