- Konu Sahibi Plebisit82
-
Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..
edanur bitane okuyacam inşallah. Canim.. rabbim kucagini en kisa zamanda doldursun inşallah..bizimde.inşallah... Bol bol dua et.
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
edanur bitane okuyacam inşallah. Canim.. rabbim kucagini en kisa zamanda doldursun inşallah..bizimde.inşallah... Bol bol dua et.
canim simdi dua ettim senin icin ins Allahim saglikla ve hayirlisiyla bir bebek nasip eder sana!
Bu konunun uzmanları İstanbul Zeynep Kamil hastanesi derim.Oraylada bi görüşün.
Canım oncelikle çok geçmiş olsun.. Bu konuda Prof.Dr.Bülent Baysal'ın üzerine tanımam. Muayenehanesi Şişli de.. Çapa da aynı zamanda öğretim görevlisi. Bir kere muayenehanesine gidip diğer işlemleri Çapa da yaptırtabilirsin. Muayenesi 300 TL... Biliyorum fazla ama bir kere veriyorsun sonra rahata eriyorsun bir de öyle düşünmek lazım....
çok şükür bebeğimin kalp atışını duydum kızlar Allah herkese nasip etsin.. okadara heyecanlı atıoduki yawrumun kalbi :))
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
Bebeklerimin kalp seslerini duymak istiyorum artık. Bu bekleme sürelerinden nefret ediyorum
Ay Edanur bamtelime bastın.Ağlattın beni.Hemen abdest alıp başına geçiyorum.Ayrıca Allah nasip ederse cuma günü de sana özel olarak okuyup göndericem.Rabbim kabul etsin inşallah.Hala gözyaşlarıyla yazıyorum.Çünkü bu konuda çok hassasım.Çünkü ben de benzer şeyler yaşadım.Çünkü kendiliğinden hamile kaldığım için,Rabbime minnetarım.Ama onu daha önce 2 kez kaybettiğim için, aynı şeyleri yaşamaya çok korkuyorum.Yerimden bile kalkamıyorum.Kimseyle görüşemiyorum.Kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum.Sürekli hepimiz için dua ediyorum.Ama sonuçta biliyorum ki 'O' ne isterse o olacak.Resmen paranoya oldum.Çok garip bişey.Çok hassasım offfff.Geçen çarşamba durduk yere gittim hastaneye.Randevu almadan.Sadece iyi mi diye baktırmaya? Yine karnı kocaman olmuş kadınları gördüm.Çoğunun 3. 4. çocuğu.O kadar rahatlar ki.Eşimin koluna girip,gizlice onları izledim ve Allahım ben de böyle olabilecek miyim dedim?Hamile kalmakla da bitmiyor tasa.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım.Aminnn.
Ay Edanur bamtelime bastın.Ağlattın beni.Hemen abdest alıp başına geçiyorum.Ayrıca Allah nasip ederse cuma günü de sana özel olarak okuyup göndericem.Rabbim kabul etsin inşallah.Hala gözyaşlarıyla yazıyorum.Çünkü bu konuda çok hassasım.Çünkü ben de benzer şeyler yaşadım.Çünkü kendiliğinden hamile kaldığım için,Rabbime minnetarım.Ama onu daha önce 2 kez kaybettiğim için, aynı şeyleri yaşamaya çok korkuyorum.Yerimden bile kalkamıyorum.Kimseyle görüşemiyorum.Kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum.Sürekli hepimiz için dua ediyorum.Ama sonuçta biliyorum ki 'O' ne isterse o olacak.Resmen paranoya oldum.Çok garip bişey.Çok hassasım offfff.Geçen çarşamba durduk yere gittim hastaneye.Randevu almadan.Sadece iyi mi diye baktırmaya? Yine karnı kocaman olmuş kadınları gördüm.Çoğunun 3. 4. çocuğu.O kadar rahatlar ki.Eşimin koluna girip,gizlice onları izledim ve Allahım ben de böyle olabilecek miyim dedim?Hamile kalmakla da bitmiyor tasa.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım.Aminnn.
bende okurum 1 tane de bana yazabilirsin
canim cok sagol Allah razi olsun gercek ismim Sevim bu isim niyetiylen dersin
Kızlar ben hiç birşey yiyemiyorum ama. acayip bir iştahsızlığım var. Doktorum her ne kadar normal olduğunu söylese de açlıktan midem bulanıyor.. Yani hamilelikten bulanmıyor ya ona şaşıyorum. Zorlama kendini gerekirse iki kaşık yiyebiliyorsan 2 kaşık yiyeceksin fazlası için sakın zorlama kendini dedi.Hamileliğinde benim gibi iştahi kesilen var mıydı? Ben bu ikizleri nasıl besleyeceğim yauuu :)
kızlar benim karnım çıkmaya başladı yaa normalde göbekli biri değilim ama daha yeni nasıl çıktı anlamadım ben yaa sizlerde durum nedir??
çok şükür bebeğimin kalp atışını duydum kızlar Allah herkese nasip etsin.. okadara heyecanlı atıoduki yawrumun kalbi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?