Kasım ayı hamileleri...

hem heycan hem stres dimi :) inşallah duyarsın ve rahatlarsın..

evet canım yaa hem stres hem heyecan Rabbim banada sağlıklı shhati duymayı görmeyi nasip etsin. inş.

hamilelik takviminde ki 7. haftadaysan duymuş olman gerekmezmiydi benim doktorum 6. haftada duyulabileceğini söyledi. İnşallah en kısa zamanda hepimiz duyarız pıt pıt kalp seslerini :)

canım doktorum acele etmeyi sevmiyormuş şimdi erken çağırırsak kendisini görmeye bi daha çağırırız dedi haftaya pazartesi 8+1 de kendisini de görmeye randevu verdiim bende güveniyorum doktora bekliyorum

6.haftadan önce kalp atışı olmuyor diye biliyorum ben 7+1 de duydum kalp atışını kasık bölgesinden baktı doktor sol kasıktan

Son düzenleme:
Testler pozitif ! beklenmeyen bir misafir ama çok heyecanlandım bol neşeli evimizin 3. ferdi geliyor galiba.
Yarın doktordan kesin cümleyi almak için sabırsızlanıyorum:)

bende bu ay hamile kaldım:)hem çok mutluyum hem çok endişeliyim.kalp atışlarını 2 gün sonra duycam sonra derin bir oh çekecem ve inancam asıl o zaman hamiş olduğuma.dua bekliyorum:)

daha dra gitmedik cnm senin ne kadarlıkken 850 çıktı?offff kafam çok karışık biran önce çrş olsada güzel hbr alsam:

bilmem ki işte bat ı 13 gün geçmişti geç olmuş o yüzden küçük görünmeyebilir dedi dr bakalım haftaya tekrar çağırdı inşallaho zaman görür ve duyarız bebeğimizin kalp atışını da ...

bende bu ay hamile kaldım:)hem çok mutluyum hem çok endişeliyim.kalp atışlarını 2 gün sonra duycam sonra derin bir oh çekecem ve inancam asıl o zaman hamiş olduğuma.dua bekliyorum:)

Aynı fikirdeyim,kalp sesini duyunca her şey daha farklı olacak diye düşünüyorum.Şu an boşlukta gibiyim..
İnşallah iyi haberler alırız,benim kontrolüm de perşembe günü.. Heyecanlı bekleyiş sürüyor..

Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..

Bu konunun uzmanları İstanbul Zeynep Kamil hastanesi derim.Oraylada bi görüşün.

Canım oncelikle çok geçmiş olsun.. Bu konuda Prof.Dr.Bülent Baysal'ın üzerine tanımam. Muayenehanesi Şişli de.. Çapa da aynı zamanda öğretim görevlisi. Bir kere muayenehanesine gidip diğer işlemleri Çapa da yaptırtabilirsin. Muayenesi 300 TL... Biliyorum fazla ama bir kere veriyorsun sonra rahata eriyorsun bir de öyle düşünmek lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…