- Konu Sahibi Plebisit82
-
hem heycan hem stres dimi :) inşallah duyarsın ve rahatlarsın..
hamilelik takviminde ki 7. haftadaysan duymuş olman gerekmezmiydi benim doktorum 6. haftada duyulabileceğini söyledi. İnşallah en kısa zamanda hepimiz duyarız pıt pıt kalp seslerini :)
Kizlar bebeğinin kalp atışını duyanlar. Ultrasonda dr daha çok kasik bolgelerinize mi tutuyordu kalp atisini algılanması için... Ben 5haftamin içine girdim .ben bu fetal doopleerle kasik bolgeme tuttum acaba kalp atışı varmidir diye. Bole kalp atisina benzer şeyler algiladim ama tam emin değilim .. kalp atisina gidenler. Ilk haftalarda algilamak için kasik bolgesindemi gezindi sadece . Çünkü göbeğime tutunca algilamiyor o sesi.. sadece sol kasikta algiliyrum..cvpppp kızlar...catliiiciiim meraktan..
saol.canm.. ben tezcanlymda baya soraym dedim. Damar falanda olabllr.hissettgm..dua et bende duyym inşallah..rabbim saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah...
son bir hafta kalp atışlarını duymak için çok heyecanlıyyım ya ben
kızlar dün akşam bhcg 5457 çıktı 4 gün önce 811 di bu haftalarda bu kadar çok çıkması nasıl?
Gayet normal görünüyor.. Ultrasonda her şey yolundaysa değerlere çok takılma..
kızlar dün akşam bhcg 5457 çıktı 4 gün önce 811 di bu haftalarda bu kadar çok çıkması nasıl?
cnm daha dr a gitmedik ,dr randevumuz çrş
çok şükür bebeğimin kalp atışını duydum kızlar Allah herkese nasip etsin.. okadara heyecanlı atıoduki yawrumun kalbi :))
hadi cnm ya ciddimisin bizimde bizde ayın 4 ünde gittik 850 çıktı ve ultrasonda görünmedi ... sizin ultrosonda göründümü bebiş ? ? ?
Hadi Allah'ın izniyle iyi haberler alırsın inşallah..
daha dra gitmedik cnm senin ne kadarlıkken 850 çıktı?offff kafam çok karışık biran önce çrş olsada güzel hbr alsam:
bende bu ay hamile kaldım:)hem çok mutluyum hem çok endişeliyim.kalp atışlarını 2 gün sonra duycam sonra derin bir oh çekecem ve inancam asıl o zaman hamiş olduğuma.dua bekliyorum:)
Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..
Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?