Kasım ayı hamileleri...

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Umarım bu sana yardımcı olur :) hayırlı olsun bebişin

çook teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun:)

river
cnm özel mesaja bende izin vermiyor sistem henüz :) bu siteye daha fazla zaman ayırıp en kısa sürede özelden de cevap vereceğim sana

benimde ben birde çalışıyorum esne esne bir hal oldum :) aynı anda dogum yapacaz galiba sninle :=) gittiğin herhangi bir doktor var mı hangi şehirdesin?

bende çalısıyorum:)
ankaradayım.
ben pazartesi lokman hekime başlıyorum umarım yolunda gider herşey

Arkadaşlar benım ısrarla geçmeyen kasık ağrılarım var bazen dayanamayacak şekilde oluyor sizdede oluyormu_?

Bendensin canım bazen iğne batırıyolar gibi sol kasığım çok acıyo.Babannem sıcak tut ayaklarını dedi sıcakta oturuyorum ama soğuyunca ayaklarım hemen ağrı vuruyor.bende devamlı sıcak su torbasına alıştırmak istemiyorum kendimi yoksa 9 ay sıcak torbayla dolanmak zorunda kalıcam.Benim ev doğalgaz sobalı yakıyorum sırtımı ısıtıyorum ama nafile.

Canım sen benden önce gideceksin artık tecrübeni yazarsın bana özelden.birde ben zeynep kamil hastanesine gidiyorum belki özellerde farklıdır.

zeynep kamil nerde ki ben de devlet hastanesine gidiyorum şuanda özele gitmiyorum bir aksilik olmadıkça da özele para yedirmeye hiç niyetim yok :)))

Canım pardon ben İstanbul dayım.

senin seçeneğin daha çok ozaman ben afyondayım :) ama kısmet olursa eskişehirde doğum yapmayı düşünüyorum arkadaşlarımın çoğu eskişehir sakarya hastanesinde doğum yaptı ve çok memnun kaldılar

son bir hafta kalp atışlarını duymak için çok heyecanlıyyım ya ben

hem heycan hem stres dimi :) inşallah duyarsın ve rahatlarsın..

Kızlar merhaba bende kasım ayı hamilesiyim ve doktorum dediğine göre bebişim 4 haftalıkmış Allahım hepimizin eline sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin inşallahh..Bir şey soracağım hafta hafta bebeğinizin durumu gösteren şeyi nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz bende yapayım :))

Kizlar bebeğinin kalp atışını duyanlar. Ultrasonda dr daha çok kasik bolgelerinize mi tutuyordu kalp atisini algılanması için... Ben 5haftamin içine girdim .ben bu fetal doopleerle kasik bolgeme tuttum acaba kalp atışı varmidir diye. Bole kalp atisina benzer şeyler algiladim ama tam emin değilim .. kalp atisina gidenler. Ilk haftalarda algilamak için kasik bolgesindemi gezindi sadece . Çünkü göbeğime tutunca algilamiyor o sesi.. sadece sol kasikta algiliyrum..cvpppp kızlar...catliiiciiim meraktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…