- Konu Sahibi Plebisit82
-
gözünüzaydın kızlar darısı başımıza bebişlerimizin kalp atışlarını duymaya inşallah
Evet canım 2 gün arayla tutunmuş bebişlerimiz desene doğumlarımızda yakın birbirine olacak.
24 ocak 2 li test vericem.sen nezaman vereceksin.bu arada pazartesi günü aç karnına kan tahlili vericem.
o 2li test nasıl veriliyor neye bakıyorlar nasıl birşey? bana 1 ay sonraya rendevü verdi 7 ocak 12-14. haftalarda 2 li test olur 1 ay sonra 2li test için gelebilirsin dedi seninki baya geç bir tarihmiş belki ben de geç giderim 1 hafta daha.. kan ver canım bişeylere bakıyolar kanda ama neye bilmiyom ben de vermiştim
ÇOOK ŞÜKÜR CNM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAL :d BEN PERŞEMBE BAKTIRMIŞTIM DOKTOR BUGÜN BİDAHA BAKTI 67.8 ÇIKTI BİRANÖNCE GÖREBİLSEK BEBİŞİMİZİ ULTRASONDA
cnm hayırlı olsun batım batmasın a yazıyorum o zman seni hamiş olarak gerçi pek göremedik seni buralarda ama olsunAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım ben görüm kalbide atıo bebişimin ama dr düşük tehdidi var dedi pazartesi tekrar gidicem dr'a
Bende bilmiyorum ki nereden ultrason yapıyolar.ama down sendromu varmı ensesinin kalınlığına bakılıyomuş.Ama vajinal mi karından ultrasonmu bilmiyorum.
seninle aynı gün doğum yapacağız canım kısmetse:)) bebeğin ne kadar şuanda?
biraz araştırdım internette canım kan testiyle ulrtason sonuçlarını birleştirip yapılan bir testmiş
Acaba ultrasonu alttanmı yapıyolar yoksa karındanmı?
kızlar benim karnım çıkmaya başladı yaa normalde göbekli biri değilim ama daha yeni nasıl çıktı anlamadım ben yaa sizlerde durum nedir??
ne zaman öğrendiniz durumunuzu? keseyi ve kalp atışlarını duydunuz mu?
valla orasına hiç bakmadım ama inş alttan değildir çok rahatsız edici çünkü :)
Arkadaşlar benım ısrarla geçmeyen kasık ağrılarım var bazen dayanamayacak şekilde oluyor sizdede oluyormu_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?