Kasım ayı hamileleri...

inşallah görürsün cnm ve tabiki bizlerde:)

benimde sat 4 kasım batım 29 kasım aynı durumdayız seninle cumartesi gidecem doktora keseyi bende görürüm inşallah.

kızlar birsürü topik var kasım anneleri ile ilgili herkes biyere dağılmış ben topik açtım herkes oraya gelse ne iyi olur yyaaa doğum zamanlarımız çok yakın destek oluruz birbirimize veya hep biyerde buluşalım.

Son düzenleme:
kizlar ben de surekli yorgunum uykum var halsizlik var.Esim bebek buyudugunden enerjini kullaniyor o yuzden halsiz hissediyorsun diyor.Midem bulantim zaman zaman var ama cikarmadim hic.Ayni zamanda kasik agrilarim vardi bole adet olacakmisim gibi dr hamilelikten dedi.Haftaya p.tesi kalp atislarini duymak icin dr gidicegiz

kizlar ben de surekli yorgunum uykum var halsizlik var.Esim bebek buyudugunden enerjini kullaniyor o yuzden halsiz hissediyorsun diyor.Midem bulantim zaman zaman var ama cikarmadim hic.Ayni zamanda kasik agrilarim vardi bole adet olacakmisim gibi dr hamilelikten dedi.Haftaya p.tesi kalp atislarini duymak icin dr gidicegiz

ayy gaz normal yani hı?karnımda kocaman oldu sanırsın daha yeni değil bebiş sanki3-4 aylık gazdanmıki:)sen bu arada keseyi gördünmü?nerelisin?

evet canm.dün keseyi gördüm..ama vajinal ultrasndan..10gün sonra gidcez tekrar.diyarbakır

evet aynı adet gibi,bide karnım bir şiş ki sorma sanırsın3-4 aylık,beslenmen nasıl? çalışıomusun?
evt anen canm ... zararl şeyler tüketmemeye çalşyrm elimden geldiği kadar ama ben abur cuburcuyum baya.. şimdi düşük tehlikem var diye baya dikkat ediyorum.. sabah kalktğmda ağzıma bişey atmassam hemen kusacak gibi oluyorm o nedenle kalkar kalkmaz bi lokma ekmek atıyorum ağzıma süt içiiyorum bir bardak... günde 3 bardak süt içiyorum.. en az 2 tas yoğurt yiyorum.. yoğurt çok ye sende .. ama işte market yoğurdu olmassa daha iyi... bugün ıspanak yedim mesela ...geçen gün istemedğim halde et haşladm kokusndan yiyemedğim için kızarttm yedm.. benm en büyük sorunum SU su bol bol içmek lazım . o aışkanlığı kazanmam lazım.. kış olunca birazdaha uzaklaşıyorum sudan ne yapalım alışmak için ..sen neler yapıyorsun canm .. birde eve fındık fıstık alayım olsun hep diyorum.. birde keçiboynuzu pekmezi çok iyiymiş. süte az miktar karıştırıp yersen iyimiş. ben daha almadm alcam inşallah ... sende al içelim beraber

Canım hayırlı olsun, allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben de hamileyim. 6 ağustos çıkıyor doğum tarihim...
senin topiki bulamadım

Hanımlar biz kesemizi adet tarihinden 9 gün sonra karından ultrasyonla gördük:)

Doktorumuz keseden ölçümler yaparak 5 haftalık olduğunu söyledi.Benim çok kalp çarpıntım oluyor ve bayılacak gibi oluyorum bunun kansılık yada kan şekeri düşüklüğünden kaynaklanabileceğini söyleyerek ve gebeliğin ilk 3 ayında mutlaka yaptırılması gereken bi seri test yaptırmamı söyedi,bugün kan ve idrar örneği verdim.2 hafta sonra tekrar doktorumuza gideceğiz inşallah Rabbim büyük,yaradanın izniyle kalp atışlarımızı duyacağız inşallah.

Allah cümlemize sağlıklı gebelik ve bebeklerimizi sağlıla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

benim ilk bhcg 44 iki gün sonra 146 ardından üç gün sonra yani dün akşam 811 çıktı..kafam çok karışık kızlar artış normalmi yoksa anormal bir durum mu var diye korkuoyorummm nolur bişeler söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…