- Konu Sahibi Plebisit82
-
günaydıın canlar günler geçmiyor ya daha 2 hafta var bebeğiimin kalp atışlarını ve kendisini görmeye Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin korkuyorum bazen her şey yolunda gider inş.
Benim de 2 haftam var kalp atışını duymaya.. Bugün gördük keseyi,sıramı beklerken heyecandan titriyordum nasıl bir duygudur daha minicikler ama tüm benliğimizi ele geçirdiler.. Nasıl geçecek günler bilmiyorum,soğukkanlı biriydim ama öğrendiğimden beri tam tersine döndüm.Olumsuz bir şey olur diye ödüm patlıyor.. Sağlıkla uzun ömürleriyle gelsinler kucağımıza inşallah..
kızlar dr gittim bugün gebe polik.bana 3 haftalık dedi test sonucuma bakarak haftaya çağırdı atımları bakılcak.ama bazı sitelerde son adetin ilk gününe göre 6 haftalık çıkıyorum nasıl iş bu.
bende keseyi gördüm çok küçükbakalım iki hafta sonrada inş kalp atışlarını duycaz. normalde kaç haftalıkken duyulması lazım kalp atışlarının:44:
merhaba kasim ayi hamisleri...benimde adetim 4 gun gecikti ama testlerde negatif cikiyornormalde erken olurum gec olmam sasmaz yani..kan testide yaptiramiyorum yurtdisinda oldugum icin saglik ocagi filan yok...yalniz gogus uclarimda inanilmaz aci var,kasiklarimda hafiften sancilar,bacaklarimda agrilar cabuk yoruldugumu farkediyorum normalde yerinde duramayan hiperaktif biriyim:)beklemek ne zor...gec dollenme olabilecegi icin testlerde bir 10 gun sonra filan sonuc verebilir diyolar...cok merak ediyorum:)dua edin lutfen yuklu annelerin duasi kabul olurmus:)
eğer devam etseydi 8. haftanın içinde olacaktım maalesef boş gebelikmiş 3 gün oldu kürtaj oldum umarım bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yaşadıklarım rüyaydı geldi geçti sanki
bende keseyi gördüm çok küçükbakalım iki hafta sonrada inş kalp atışlarını duycaz. normalde kaç haftalıkken duyulması lazım kalp atışlarının:44:
günler geçmiyor heyecan tavan da bakalım neler yaşayacağız paylaşımlarınızı bekliyorum
Yaklaşık bir hafta adetin sürmüştür ve adetten sonraki bir hafta da yumurtlamaya en müsait zaman yani muhtemelen bu dönemde hamile kalmışsındır.Sat'a göre hesaplıyoruz ama sonuçta adet olduğumuz gün hamilelik başlamıyor buna göre adet haftanı çıkararak hesaplaman daha doğru olur.Sat aşağı yukarı bir gebelik hesaplama yöntemidir,aslolan ultrasondur.
Umarım her şey yolunda gider hepimiz için..
hayırlı olsun canım bana 8+1 e randevu verdi kalp atışlarını duymak ve kendini görmek için
Maşallah ne güzel ben de ddün gördüm keseyi,bana da Dr. 2 hafta sonra gün verdi heyecanla bekliyorum bakalım inşallaayyy ne guzel ha acaba.h güzel haberler alırız hayırlısıyla.. Genelde 7-8 haftalıkken kalp atışı duyulabiliyomuş ama kesin duyulur denmiyor
hiçbir zaman.. Hadi hayırlısı inşallah..
Sagol canim seninde hayirli olsun evet demek normali bu benimde 5+2 falan iste 2 hafta sonraya verdi
Ayyy neguzel hayirli olsun sanada canim nasil beklicez bilmiom valla. Keseyi nasil gordu senin dr benim karindan gorunmedi alttan ultrasonla bakip gordi anca
Geçen hafta ne karından ne de vajinal ultrasondan görünmedi bi hafta sonra gel dedi panik yaptım dış gebelik mi acaba diye neyse dün gittim karından gözüktü çok şükür. Şimdi 2 hafta sonrasını bekiyoruz kalp atışı için inşallah..
kizlar kendinizi halsiz hissetmeye basladiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?