Kasım ayı hamileleri...

kızlar dr gittim bugün gebe polik.bana 3 haftalık dedi test sonucuma bakarak haftaya çağırdı atımları bakılcak.ama bazı sitelerde son adetin ilk gününe göre 6 haftalık çıkıyorum nasıl iş bu.

günaydıın canlar günler geçmiyor ya daha 2 hafta var bebeğiimin kalp atışlarını ve kendisini görmeye Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin korkuyorum bazen her şey yolunda gider inş.

Benim de 2 haftam var kalp atışını duymaya.. Bugün gördük keseyi,sıramı beklerken heyecandan titriyordum nasıl bir duygudur daha minicikler ama tüm benliğimizi ele geçirdiler.. Nasıl geçecek günler bilmiyorum,soğukkanlı biriydim ama öğrendiğimden beri tam tersine döndüm.Olumsuz bir şey olur diye ödüm patlıyor.. Sağlıkla uzun ömürleriyle gelsinler kucağımıza inşallah..

evet her an düşünüyorum sağlıklı sıhhatli duayabileceek miyiz kalp atışlarını diye aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama işte insan endişe ediyor inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli gebelikler geçiririz

merhaba kasim ayi hamisleri...benimde adetim 4 gun gecikti ama testlerde negatif cikiyornormalde erken olurum gec olmam sasmaz yani..kan testide yaptiramiyorum yurtdisinda oldugum icin saglik ocagi filan yok...yalniz gogus uclarimda inanilmaz aci var,kasiklarimda hafiften sancilar,bacaklarimda agrilar cabuk yoruldugumu farkediyorum normalde yerinde duramayan hiperaktif biriyim:)beklemek ne zor...gec dollenme olabilecegi icin testlerde bir 10 gun sonra filan sonuc verebilir diyolar...cok merak ediyorum:)dua edin lutfen yuklu annelerin duasi kabul olurmus:)

kızlar dr gittim bugün gebe polik.bana 3 haftalık dedi test sonucuma bakarak haftaya çağırdı atımları bakılcak.ama bazı sitelerde son adetin ilk gününe göre 6 haftalık çıkıyorum nasıl iş bu.

Yaklaşık bir hafta adetin sürmüştür ve adetten sonraki bir hafta da yumurtlamaya en müsait zaman yani muhtemelen bu dönemde hamile kalmışsındır.Sat'a göre hesaplıyoruz ama sonuçta adet olduğumuz gün hamilelik başlamıyor buna göre adet haftanı çıkararak hesaplaman daha doğru olur.Sat aşağı yukarı bir gebelik hesaplama yöntemidir,aslolan ultrasondur.
Umarım her şey yolunda gider hepimiz için..

bende keseyi gördüm çok küçük bakalım iki hafta sonrada inş kalp atışlarını duycaz. normalde kaç haftalıkken duyulması lazım kalp atışlarının:44:

Geç döllenme de olabilir inşallah hamilesindir,sağlıkla olsun hayırlısıyla olsun inşallah.. Sana tek söyleyebileceğim stres yapma rahat olmaya çalış ve hergün aklına geldikçe 'YA VARİS' zikrini çek dua et..

arkadaşım ya gçmiş olsun sağlıkla yeniden hamile kalman dilğiyle.. ben bişey sorucam benim de öyle riskim var sanırım keseyi gördük ama bebek memek göremedik daha içinde bu hafta kontrolüm var bişey sormak istiyorum belirtiler aynıydı değilmi normal hamilelik gibi dr nasıl karar verdi boş olduğuna alttan falan baktımı?

bende keseyi gördüm çok küçük bakalım iki hafta sonrada inş kalp atışlarını duycaz. normalde kaç haftalıkken duyulması lazım kalp atışlarının:44:

Maşallah ne güzel ben de dün gördüm keseyi,bana da Dr. 2 hafta sonra gün verdi heyecanla bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız hayırlısıyla.. Genelde 7-8 haftalıkken kalp atışı duyulabiliyomuş ama kesin duyulur denmiyor hiçbir zaman.. Hadi hayırlısı inşallah..

günler geçmiyor heyecan tavan da bakalım neler yaşayacağız paylaşımlarınızı bekliyorum

9 ay anlaşılan ayrı ayrı şafak saymakla geçecek :)
Kese görene kadar şafak say.. Kalp sesini duyana kadar şafak say.. Tekme atana kadar şafak say.. Doğana kadar şafak say.. :)
Geçmez günler hanımlar inşallah sağlıkla hayırlısıyla uzun ömürleriyle gelirler kucağımıza..

Anladım canım teşekkür ederim...

hayırlı olsun canım bana 8+1 e randevu verdi kalp atışlarını duymak ve kendini görmek için

Sagol canim seninde hayirli olsun evet demek normali bu benimde 5+2 falan iste 2 hafta sonraya verdi

Ayyy neguzel hayirli olsun sanada canim nasil beklicez bilmiom valla. Keseyi nasil gordu senin dr benim karindan gorunmedi alttan ultrasonla bakip gordi anca

Geçen hafta ne karından ne de vajinal ultrasondan görünmedi bi hafta sonra gel dedi panik yaptım dış gebelik mi acaba diye neyse dün gittim karından gözüktü çok şükür. Şimdi 2 hafta sonrasını bekiyoruz kalp atışı için inşallah..

senin baya erken bakılmış ultrasonla iyi bakalım şükür bu günlere inş daha ilerisini kucagımıza almayıda nasib eder allahım

Bende 1 senelik evliyim evlendiğimiz günden beri hamile kalmak istiyoduk olmuyodu her ay tam günümde oluyodum fakat eylül ayında günümde 1 gün oldum 2 gün sonra tekrar 3 gün adet oldum anlayamdım hatta kesin bi rahatsızlığım var diyip uyuyamadım çocuğumda olmuyo ya .Bu ay oldu 10 gün geçti baktım olmuyorum tamam dedim kesin rahmimle ilgili sorun var testi bile eşim zorla yaptırdu hayal kırıklığı olmasın die ama baktımki hamileyim :) doktora gittim 6 haftalık dedi çok mutlu bi yandanda çok şaşırtıcı bişey oldu bizim için :)

kizlar kendinizi halsiz hissetmeye basladiniz mi ?

Canım valla ben halsiz hissetmiyorum aksine koşmak oynamak istiyorum.2 gündür annem yatırıyor beni Altlı üstlü oturuyoruz gözü üstümde.Ama kalktım bugün evi süpürdüm yemek yaptım çamaşırları astım.Yalnız oturup oturup birden kalkınca belim ağrıyor birde ben kilolu hamile kaldım.

Merhaba kızlar . Bebeğim benmle kalırsa allahın izniyle inşallah bende kasım hamislernden.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…