Kasım ayı hamileleri...

Paylaşım için çok teşekkürler, oldukça faydalı bilgiler var.. Özellikle beslenme konusu çok önemli ama ilk üç aydan sonra daha büyük önem kazanıyor. zaten ilk üç ay mide bulantılarından insan birşey yiyemiyor..Sonrasında ise dengeli beslenme hem bebeğin sağlıklı gelişimi hem de rahat bir hamilelik için çok çok faydalı.. ben oğluma hamileyken günlük neler yemem gerektiğini bir liste haline getirmiştim ve eksik kalan gıda varsa hemen tamamlıyordum. çok şükür 4 yaşında, sağlıklı bir oğlum var. şimdi kreşten bulaşan çoğu hastalığını da ilaç kullanmadan ayakta atlatıyor... bu ikinci hamilelikte de aynı şeylere dikkat etmeye çalışıcam.. ahh bir de şu işyerindeki sıkıntılar ve stres olmasa (

Maşallah ne güzel.. İnşallah siz de biz de başarırız dünyaya sağlıklı evlatlar getirmeyi.. İş stresinden bunalmış durumdayım,sürekli uyuklama modunda mesai saati bitse diye bekliyorum sanırım uzun süre çalışamam..

ben de bugun gittim.5 hafta 2 gunluk bebegim.kesyide gorduk ufacik fasulyemi de.Benim bulantim yok cok sukur/dr folic asidimi de verdi yarin baslayacagim.tyhaf bir duygu allah yasamak isteyen herkese yasatasin ins

ben de 5.haftayım,3 ay önce bi düşük yaptım kese oluşmamıştı.şimdi çok korkuyorum.Allah herkese nasip etsin inş. sağlıkla kucağımıza almayı.

ben de 5.haftayım,3 ay önce bi düşük yaptım kese oluşmamıştı.şimdi çok korkuyorum.Allah herkese nasip etsin inş. sağlıkla kucağımıza almayı.
benimde kese düzensizde 9 ay öcede ben düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum inşallah rabbim kimseye böyle acı şeyler yaşatmaz

Ah ah sormayın, sürekli uyku hali bende de var. iş yerinde uyumamak için kendimi zor tutuyorum.. akşamları da oğlumu uyutayım diye yanına yatıyorum, onunla beraber ben de uyuyorum. daha 1 ay daha böyle geçecek herhalde...

5 haftalık hamile olan hanımlar son adet tarihiniz ne idi?

bnmde sat 28 ekimdi.hala gelen giden yok çok şükür.

gerçi bizim birz zor ama nasip kısmet bakalım..
hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun.Rabbim bağışlasın..

kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş

dua edinde bizlerde tadalım bu güzel duyguyu (hiç tatmadım ama eminim çok güzeldir.)

24 ekim canim benim ki.ins sen de anne olursun yakinda canim

kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı varsa doktor ne dedi ben dokturma soylemeyı unuttunn şaşkınlıktaannn

kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı varsa doktor ne dedi ben dokturma soylemeyı unuttunn şaşkınlıktaannn

bizdede kan uyusmazligi var esimle ama cok dert etme..sanirsam bebek 27 haftalikken igne yapiliyor..birdahaki randevunda belirt doktora.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Benim SAT'ım 25 Ekimdi.

benimde 1 aralik insallah bugun adet olmayiz ve bebislerimiz bizimledir..test yaptinmi hic:)

günaydınlar bayanlar bulantılarınız başladı mı ssziin 5+5 deyiz bşzde hala yk acaba olmayaak mı daha erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…