Oooh oohh
Maşaallah canım.İnşallah sonuna kadar böyle güzel devam edecek.Ben sana ne dedim.İçimizi ferah tutuyoruz.Olur olmaz şeylerle bebişlerimizi üzmüyoruz kızlarrrr
Maşaallah, süper,süper.
Canım benim de 5 haftalıkken başladı.Ama ne başlamak.:120: Sonra gün gün azalıyor.Şu anda da tamamen geçmiş değil,ama daha iyiyim.Moralini bozma hiç.Bu dönem ne yediğinin çok bir önemi yok bebek için zaten.Ama su çok önemli.Günde 2-2,5 lt su şart.Ona dikkat et.Ben sabahları hemen yataktan kalkmıyorum.Hemen bişeyler yemek için kendimi zorlamıyorum.Genelde tuzlu yiyorum.Yemekle aynı anda bişey içmiyorum.Sonra içiyorum.Bir de zencefil,zencefil çayı iyi geliyormuş.Onu da deneyebilirsin canım.
Anladım canım.İnşallah doktorun kuruntusudur,bişey değildir.Progesteron verdiyse sana, o düşük yapmamak için veriliyor.Ama bence de başka bir doktora göster.[/QUOTEe
evet canım sende demiştim bende biraz evham var işte birde okuduklarım çok etkilemişti beni neyseki muradıma erdim inş böyle devam eder. seninde gözün aydın çok sevindim senin adınada
tşk ederim cnm inş darısı başına. çok güzel bir duygu doktor birşey demeden birden sesi açtı o sesi duydugum an gözlerimden yaşlar döküldü.Allah herkese nasip etsin