- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Benım de 5 kasım canım
Hoşgeldiniz kızlar8 kasım
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım de 5 kasım canım
Hoşgeldiniz kızlar8 kasım
27 yaşındayım bi düşüğüm ve çikolata kistim var aşağı yukarı 1 yıldır istiyoruz Allah nasip ederse tez zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz inşallahHoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Çikolata kisti hamile kalmaya engel değil diye biliyorum canım. Düşüğünün nedeni kist miydi peki ? ayrıca hiç moralini bozma ve bu konu üzerinde durma sanırım durunca uzaklaşıyoruz27 yaşındayım bi düşüğüm ve çikolata kistim var aşağı yukarı 1 yıldır istiyoruz Allah nasip ederse tez zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz inşallah
Birkaç doktora gittim devlet özel hepsinin ortak söylediği düşüğün tam olarak sebebi belli değil kistten de olabilir başka sebeplerden de sağlıksız bir bebekmiş o sebepten tutunamamış kesin bişey söylemiyorlar ilk düşük olduğu için de çok üstünde durmadılar tekrarlanan düşüklerde araştırma yapıyolarmış Allah öyle bişeyi düşmanımın başına vermesin valla çikolata kisti gebeliğe bazen engel bazen değilmiş çünkü yumurta kalitesini azalttığı için döllenme gerçekleşmiyormuş bende kalite arttırıcı takviyeler kullanmaya başladım her ay bir umutla Allahtan da isteyerek bekliyorum hikayem bu şekilde inşallah tez zamanda evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırızÇikolata kisti hamile kalmaya engel değil diye biliyorum canım. Düşüğünün nedeni kist miydi peki ? ayrıca hiç moralini bozma ve bu konu üzerinde durma sanırım durunca uzaklaşıyoruz
Amin canım Allah en kısa zamanda nasip etsin yüzünü güldürsinBirkaç doktora gittim devlet özel hepsinin ortak söylediği düşüğün tam olarak sebebi belli değil kistten de olabilir başka sebeplerden de sağlıksız bir bebekmiş o sebepten tutunamamış kesin bişey söylemiyorlar ilk düşük olduğu için de çok üstünde durmadılar tekrarlanan düşüklerde araştırma yapıyolarmış Allah öyle bişeyi düşmanımın başına vermesin valla çikolata kisti gebeliğe bazen engel bazen değilmiş çünkü yumurta kalitesini azalttığı için döllenme gerçekleşmiyormuş bende kalite arttırıcı takviyeler kullanmaya başladım her ay bir umutla Allahtan da isteyerek bekliyorum hikayem bu şekilde inşallah tez zamanda evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
23 yaşındayım ben de bi kaç ay dir uğraşıyorum ama benim belliydi böyle olacağı hormonlarım düzensiz âdetlerim düzensiz hep adet geç olurdum öyle devam ettiHoşgeldiniz kızlar
Ikisi aynı tonda sanki ama bilemiyorumBugun yaptım böyle cıktı ovolosyon testi
Ya işte bende yeni başladım sayılır ama ne bilim çok yıprandım ama şimdiden allah herkese sabır versin tez günde olsunStres yaparsan hem yıpranırsın hemde süreç uzar canım akışına bırakmaya çalış biraz biliyorum zordur muhakkak ama daha yaşında genç❤ Ben ovulasyon testinden pek anlamıyorum. Kendim telefon uygulamasından takip ediyorum. benimde genelde düzenli olurdu bu ay bebek düşünmeye başladım diye ilkkez adetim gecikti
Benım de 5 kasım canım
İkinize de ekledim kızlar inşallah gebelik haberleride bu hızla çoğalır :)8 kasım
Canım selam öncelikle ovulasyon testine göre şuanda yumurtlama döneminde değilsin. bunun için laboquick veya innovita markalı ovulasyon takip testleri var bunları kullanabilirsin. Yumurtlama gününde ve ardındaki 3 gün ilişkiye girmen gerekiyor ancak gün aşırı(yani iki günde bir) de olsa olabilir.Bugun yaptım böyle cıktı ovolosyon testi
Bu arada bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim bu ay denemeye başladık bizde fakat ben ovulasyon testleriyle yumurtlamayı takip ediyorum 55-60 günde bir nerdeyse adet oluyorum hormonlarıma da baktırdım fakat herhangi bir problemim yok doktor yumurtan geç çatlıyordur bunda bi sıkıntı yok dedi. Şimdi ovulasyonun 21.günündeyim hala yumurtlama görmedim mesela.Hoşgeldiniz kızlar
Lh senin kaç acaba biliyomusunBu arada bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim bu ay denemeye başladık bizde fakat ben ovulasyon testleriyle yumurtlamayı takip ediyorum 55-60 günde bir nerdeyse adet oluyorum hormonlarıma da baktırdım fakat herhangi bir problemim yok doktor yumurtan geç çatlıyordur bunda bi sıkıntı yok dedi. Şimdi ovulasyonun 21.günündeyim hala yumurtlama görmedim mesela.
3,98 canımLh senin kaç acaba biliyomusun
9 du3,98 canım