Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kaç günde bir periodun?

Çatlama iğnesi oldum garip bi şekilde göbek deliğim ağrıyor içerden bişey çekiyor sanki baktım ama bu post hakkında bilgi bulamadım hiç mi gebelik döneminde göbek deliği ağrısı çeken yok

arkadaslar sanki burada konusulmustu bir arkadasimiz yataga yatip dizlerini karnina falan cekerek bazi masajimsi hareketler yapmisti.. donup bakmak istiyorum asla bulamiyorum o gonderiyi.. hatirlayaniniz var mi?
Ben ekran görüntüsü almıştım. Buraya atıyorum şimdi

Eklentiler

• A53D954D-5BA6-404F-99B3-F3CBDA065876.jpeg
    176,8 KB · Görüntüleme: 60
Canım kaç günde bir periodun?
canım bende pco hastasıyım o yüzden hep düzensiz bende anlayamıyorum ama ben şimdi yumurta ilacı var femara doktorum onu vermişti onu kullanmaya başladım sanırım yumurtlama günümü de söyler ilişki günümü de dimi önümüzde ki hafta doktora gideceğim de

Ben ekran görüntüsü almıştım. Buraya atıyorum şimdi
Çok ilginç bir yöntem acaba işe yarıyor mu?? Alllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor gerçekten ( insan umutlanıyor herşeyden acaba olur mu diye veren Allah ama işte yine de yapmak denemek istiyoruz

Kardeslerimmmm meraba uzun zamandir girememstm hamile arkdslari görünce çok sevindim darisi isteyenlern basina inşallah gebe arkadaslarm Nasil gidio gebelik 10.haftaya giriorm yarin bende kusma var sabahlari bide çok halszm sizlern nasil

Ben sürekli yatmak istiyorum ya hiç halim yok uykulu uykulu gözlerle etrafa bakıyorum bir de aşırı duygusalım kapı gıcırtısına ağlamak istiyorum o derece. İştahım cok acık ama bir yandanda hiç bir sey yemek istemiyorum. Maşallah zaman nasıl geçiyor ya

Kusma yok ama mide bulantisinin ne zaman ne icin gelecegi hic belli olmuyor halsizlik kabizlik istahsizlik ama yinede bu surec icin deger diyorum tabi ❤ cinsiyeti ogrenmene az kalmis heyecanli misin ilk cocugun mu

Kızlarrr napıyorsunuz nasıl gidiyo hamilelikler? sizleri çok özlediğimi hissettim bir anda yazasım geldi buraya :) Bebişler nasıl siz nasılsınız?

Canım hayırlı olsun geçen ay senle aynı günü adet olacaktım ben oldum sen hamiş mişsin, bir sorum olacaktı benimde tahmini yumurtlamadan sonra 5 günüm bugün ovü testi kullanmadım aka artık anlayabiliyorum ve ağrm var bugün peçete de minik minik kan damlaları gördüm, burda aratıyordum yaşayan var mı diye sen çıktım karşıma sence bende umutlanmalı mıyım beklene adet muhtemelen 30 aralık falan, senin başka ne gibi belirtilerin oldu böyle net hatırladığın, birde benim hayatımda hiç ağzımda yara çıkmadı aft diyorlar ilk kez aft çıktı çünkü çöpün kokusundan midem bulandı

Selam kizlar idrar testine gore 4 haftalik hamileyim yarin kan vericem ama cok karin ve bel agrim var regl olacak gibi sizce bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…