Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben reglime 4 gün kala öğrendim idrar testi ile. Reglden 1 gün öncede kan verdim. Doktora gitmedim henüz 2. Gebeliğim malum koronada var. 7. Haftamın dolmasını bekliyorum hem kese hem kalp atışını görmek için. Daha önce sata göre ve yumurtlamaya göre ortalama olması gereken beta hcg değerlerini paylaşmıştım günlük. Tekrar paylaşayım yardımcı olur umarım sana 3000 üzeri kese görünüyor diye biliyorum Y yurt memuru

Eklentiler

• 8D939A63-7172-476D-A2BB-9BE04F76E71F.png
    8D939A63-7172-476D-A2BB-9BE04F76E71F.png
    318,4 KB · Görüntüleme: 42
  • BD6ABFA2-DE0B-4426-AC35-0117295E8627.png
    BD6ABFA2-DE0B-4426-AC35-0117295E8627.png
    259,4 KB · Görüntüleme: 43
Ben reglime 4 gün kala öğrendim idrar testi ile. Reglden 1 gün öncede kan verdim. Doktora gitmedim henüz 2. Gebeliğim malum koronada var. 7. Haftamın dolmasını bekliyorum hem kese hem kalp atışını görmek için. Daha önce sata göre ve yumurtlamaya göre ortalama olması gereken beta hcg değerlerini paylaşmıştım günlük. Tekrar paylaşayım yardımcı olur umarım sana 3000 üzeri kese görünüyor diye biliyorum Y yurt memuru
Çok guzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz 🥰 sağlıkla kucağına almak nasil etsin canim benim

Kizlar erken gebelik testi yaptim fakat negatif.. Saglik olsun yine de adetimi bekleyecegim

Eki Görüntüle 2721968
Seni umutlandirmak istemem fakat ben normalde testlere bakip geciyorum sanki testi ben yapmisim ve gormek istiyorum gibi uzun uzun baktim bende golge goruyorum canim yine tekrarlasana Rabbim hayirlisiyla nasip etsin

Seni umutlandirmak istemem fakat ben normalde testlere bakip geciyorum sanki testi ben yapmisim ve gormek istiyorum gibi uzun uzun baktim bende golge goruyorum canim yine tekrarlasana Rabbim hayirlisiyla nasip etsin
Sagol canim tesekkur ederim🤗 regl gunume pek birsey kalmadi bekleyecegim zaten bildirecegim insallah yaniltmistir test☺

Çok teşekkür ederim canım yardımcı oldun sağol :)

Ne güzel haberler alıyoruz bu ay kökünüze bereket mi diyeyim maşallah 😂
bu arada bana yakın olan arkadaşlar miğde bulantısı varmı ? ben bugün bir fena oldum anlatamam. koku hassasiyetim var. cumartesi bir leke geldi kahverengi bir topladım oturdum. çok şükür şuan iyiyiz. inş kalp atışını da duyarız daha çok var ama. hayırlısı inş.

Hamile Kızlar ben bisey sormak istiyorum ilk belirtilerinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadınız?
canım ben gebelik başlamadan başladı yani yumurtlama döneminden itibaren. geçmedi regli günüme yakın daha da fazlalaştı. miğde bulantısı değil de böyle ona benzer birşeyler vardı kasık da iğne batması felan. özellikle bu kaşık batmasından anladım belki dedim çok şükür birde ellerim çok aşırı üşüdü göğüslerde haysiyet yoktu ama büyüme belli idi. kilo aldım sandım.

Hamile Kızlar ben bisey sormak istiyorum ilk belirtilerinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadınız?
Ben hamileyken de yumurtlama döneminden adet günüme kadar göğüs hassasiyeti kasık batması sızlama şeklinde yemek korkularından midemin bulanması tiksinme sık idrar yaşadım hiç gitmemişti yani

X