- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Bana pozitif geldi bat kaç ?Kizlar erken gebelik testi yaptim fakat negatif.. Saglik olsun yine de adetimi bekleyecegim
Eki Görüntüle 2721968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana pozitif geldi bat kaç ?Kizlar erken gebelik testi yaptim fakat negatif.. Saglik olsun yine de adetimi bekleyecegim
Eki Görüntüle 2721968
Cumartesi en gec pazar gunu regl gozukuyorBana pozitif geldi bat kaç ?
Insallah canim isteyen herkese nasip olsunEvet canım yansıma olmuş galiba
En kısa zaman da kıpkırmızı iki çizgi gör inşallah canım
Canım bence daha erken gibi test için sen bilirsin yine de o yüzden çıkmamıştır belki.Cumartesi en gec pazar gunu regl gozukuyor
İnş canım hayırlısı bakalım senin durumun nasıl
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaİnş canım hayırlısı bakalım senin durumun nasıl
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaHayır canım sebepsiz olmuyordu bu ay tekrar gidecektim ama şükür kalmadı gerek
Bekleyeyim reglime kadar canim yoksa sogan kürü ve incir kürü varmis Saracoglunun onlari inceleyecegimCanım bence daha erken gibi test için sen bilirsin yine de o yüzden çıkmamıştır belki.
canım hamilesin heralde hayırlı olsun keseyi gördün mü sen ya da kaç beta olmalı kese içinBana pozitif geldi bat kaç ?
InşallahBekliyorum umutlu bir şekilde. Insllhh güzel haberler veririz canim
Çok guzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz sağlıkla kucağına almak nasil etsin canim benimBen reglime 4 gün kala öğrendim idrar testi ile. Reglden 1 gün öncede kan verdim. Doktora gitmedim henüz 2. Gebeliğim malum koronada var. 7. Haftamın dolmasını bekliyorum hem kese hem kalp atışını görmek için. Daha önce sata göre ve yumurtlamaya göre ortalama olması gereken beta hcg değerlerini paylaşmıştım günlük. Tekrar paylaşayım yardımcı olur umarım sana 3000 üzeri kese görünüyor diye biliyorum Y yurt memuru
Seni umutlandirmak istemem fakat ben normalde testlere bakip geciyorum sanki testi ben yapmisim ve gormek istiyorum gibi uzun uzun baktim bende golge goruyorum canim yine tekrarlasana Rabbim hayirlisiyla nasip etsinKizlar erken gebelik testi yaptim fakat negatif.. Saglik olsun yine de adetimi bekleyecegim
Eki Görüntüle 2721968
Sagol canim tesekkur ederim regl gunume pek birsey kalmadi bekleyecegim zaten bildirecegim insallah yaniltmistir test☺Seni umutlandirmak istemem fakat ben normalde testlere bakip geciyorum sanki testi ben yapmisim ve gormek istiyorum gibi uzun uzun baktim bende golge goruyorum canim yine tekrarlasana Rabbim hayirlisiyla nasip etsin
Yanilmamis canim gorunuyor ama gunun gelmedigi veya gecmedigi icin tam net degil inseALLAH Rabbim hayirli evlat nasip eder canimSagol canim tesekkur ederim regl gunume pek birsey kalmadi bekleyecegim zaten bildirecegim insallah yaniltmistir test☺
Insallah canim dedigin olur umarim Allah razi olsunYanilmamis canim gorunuyor ama gunun gelmedigi veya gecmedigi icin tam net degil inseALLAH Rabbim hayirli evlat nasip eder canim
Çok teşekkür ederim canım yardımcı oldun sağol :)Ben reglime 4 gün kala öğrendim idrar testi ile. Reglden 1 gün öncede kan verdim. Doktora gitmedim henüz 2. Gebeliğim malum koronada var. 7. Haftamın dolmasını bekliyorum hem kese hem kalp atışını görmek için. Daha önce sata göre ve yumurtlamaya göre ortalama olması gereken beta hcg değerlerini paylaşmıştım günlük. Tekrar paylaşayım yardımcı olur umarım sana 3000 üzeri kese görünüyor diye biliyorum Y yurt memuru
canım ben gebelik başlamadan başladı yani yumurtlama döneminden itibaren. geçmedi regli günüme yakın daha da fazlalaştı. miğde bulantısı değil de böyle ona benzer birşeyler vardı kasık da iğne batması felan. özellikle bu kaşık batmasından anladım belki dedim çok şükür birde ellerim çok aşırı üşüdü göğüslerde haysiyet yoktu ama büyüme belli idi. kilo aldım sandım.Hamile Kızlar ben bisey sormak istiyorum ilk belirtilerinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadınız?
Ben hamileyken de yumurtlama döneminden adet günüme kadar göğüs hassasiyeti kasık batması sızlama şeklinde yemek korkularından midemin bulanması tiksinme sık idrar yaşadım hiç gitmemişti yaniHamile Kızlar ben bisey sormak istiyorum ilk belirtilerinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadınız?