Testimiz baya benziyor benimki bir tık daha görünüyor sanki efektsiz bence biraz daha sabır bu yaniltabilir
Anladım canım inşallah gönlüne göre olur benim de bat 13 Kasım. Yarın ben de test yapmayı düşünüyorum16 sı veya 17 si canım yumurtlamamı tam bilmiyorum
Evet canım insallah bakalımTestimiz baya benziyor benimki bir tık daha görünüyor sanki efektsiz bence biraz daha sabır bu yaniltabilir
İnsallah seninde gönlüne göre olsun canımmAnladım canım inşallah gönlüne göre olur benim de bat 13 Kasım. Yarın ben de test yapmayı düşünüyorum
Evet canım daha net sabah mı yaptın
Hergun sabahmi ölçüm yapiyoruz birde dil altı mi ölcecegiz bide bide ayy cok sordum ben bunu çözerim de uğraşmaya cok üşendim hergun ateşimide olcemem herhalde vakit bulup ben en iyisi sileyim bunuevet biraz karışık geliyor program. Bende geçen ayın yarısında başladım ona :) Takvimden güne basınca veri giriş sayfası açılıyor. En üste ateşi girin.. Period yazan yere regl miktarını soruyor. spotting leke, lişght az medium orta heavy çok uygun olanı seçersiniz artık. Cervical Fluid yazan akıntı çeşidi.. Yumurtlama döneminde egg white seçersiniz.. Sex yazanda malum :) Değerlendirdiğiniz günler yes'e basarsınız...
AyyyyyyKızlar ben de yaptım bugün var mı bir sey
Canım sonra filtresiz attım gören olmadı ya sevinmiyorum o yüzdenAyyyyyy
Canım bak benim bugünkü. 3 gün önce sadece filtre ile görünüyordu. Filtreli de olsa görünüyorsa birşey var demektirCanım sonra filtresiz attım gören olmadı ya sevinmiyorum o yüzden
Yaaa ne güzel canımm insallah biz de bu duyguyu yaşarız seninde sımsıkı tutunsun insallahCanım bak benim 3 gün önceki ve bugünkü. 3 gün önce sadece filtre ile görünüyordu. Filtreli de olsa görünüyorsa birşey var demektir
Sabah yaptım ama beni tatmin etmedi böyle testler gormuslugum var adet oldum sonraEvet canım daha net sabah mı yaptın
Hayır yahu filtre ile olmayan şey çıkmaz ki, var bir şeyler çıkıyorCanım sonra filtresiz attım gören olmadı ya sevinmiyorum o yüzden
İnsallah canım yaHayır yahu filtre ile olmayan şey çıkmaz ki, var bir şeyler çıkıyor
Efektsiz çok çok az görünüyor belki yerini bildiğim için görüyorum
kanamam başladı az önce itibarıyle kuzumPapatyamaviss neredesin canım ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?