Geçen ay 2 gün kalası yapmıştım 4-5 tane erken gebelik testi silik çıktı hepsi sonra adet oldumKız 3 gün öncesinde çıkar geç döllenme birşey yoksa. Yap artık ben çatladım burada sen nasıl duruyorsun
Tamam aşkoSen yarın atesını olc sonra içinden geleni yap kuzum
suan hıc sanmıyorum , okadar sanmıyorum kı adetı beklıyorum
Fertility AppAteş ölçmede kullanılan uygulamanın adı neydi kızlar
İnşallah canım benim çok ağrım var artık bugün adetim gelecek gibi
Benim yine şaşmadı bugğn oldu..iki yıldır bekliyoruz hsg çekilmedim şimdi pazartesi ye randevu alıcam bide onu yaptırıcağım.başka hiç bir problemim yok yumurtlama çatlama eşimde varikosel vardı geçen yıl ameliyat oldu değerleri tam normale dönmediİnşallah canım benim çok ağrım var artık bugün adetim gelecek gibi
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gununuzdesinizKızlar bugün o su gibi akıntı geldikten sonra vajina girişim hafif ağrımaya minik minik acımaya başladı. Bugün göğüs hassasiyetim de başladı öğleden sonra. Umarım gebelik belirtisi olur
1 kasım da pik günüm canım ertesi günü 2 kasım sabah 9 da testte çatlama olmuştu gördüm.Yumurtlamadan sonra kaçıncı gununuzdesiniz
TeşekkürlerrrFertility App
Rica ederimTeşekkürlerrr
Beni etiketle olur muSabah ateş tablomla o anki ruh halime göre de test yaparsam testimle buraya gelebilirimama büyük ihtimal test yapmam gibi
Ben herakdam 8 evet ama yumurtlama dönemi ıkı tane hem sabah hem akşamBen hergün 8de yapmıştım ama bir göremedim çift çizgi öyle olunca modu düşüyor insanın birde ateş takibide yapayım bu ay birazda öyle sıkılayım
Evet canım pikSelam kızlar bugün pik diyebilir miyiz ?
Ben ilk kez geçen ay denedim çokta bilgim yoktu öyle yapıyım bende şansım artar belki yakalarım sağol bilgi için canımBen herakdam 8 evet ama yumurtlama dönemi ıkı tane hem sabah hem akşam
Benimde gecen ay öyle oldu testlerde cikiyordu ama sonra adet oldum doktor tutunma asamasinda tutunamayip düsüyüyor adetle atiliyor dediGeçen ay 2 gün kalası yapmıştım 4-5 tane erken gebelik testi silik çıktı hepsi sonra adet oldumyer gök şok ya erken gebelik testleri yanılgıya kimyasal oldu bilemiyorum. Bu ay da kendimi tutmak istiyorum nedense
Canım ben de bugün adet oldum , hsg de yaptırdım bi 6 ay önce filan ben temiz çıktı ,eşimde de birşey yok görünüyor , ama olmuyor işteBenim yine şaşmadı bugğn oldu..iki yıldır bekliyoruz hsg çekilmedim şimdi pazartesi ye randevu alıcam bide onu yaptırıcağım.başka hiç bir problemim yok yumurtlama çatlama eşimde varikosel vardı geçen yıl ameliyat oldu değerleri tam normale dönmedi
Bakalım işte canım pazartesi çektireceğim hep öteledim.bu ay öbür ay derken 2 yılı geçtiCanım ben de bugün adet oldum , hsg de yaptırdım bi 6 ay önce filan ben temiz çıktı ,eşimde de birşey yok görünüyor , ama olmuyor iştesende çektir bakalım , zor birşey de değil, bazı kişiler çektirdikten sonra kolay hamile kalıyorlarmış onunda bir zamanı var onu kaçırma canım bu ay çektireceksen, yazarsın gelişmeleri
Son üçççççç :) Ateşimi ölçtüm test yapmadım ama yapar mıyım bilmiyorum ee ne diyorsunuz :)Beni etiketle olur mu
Bak resmen mesaj bekliyormuşum sabahın köründe. Hadi yap test artık.Son üçççççç :) Ateşimi ölçtüm test yapmadım ama yapar mıyım bilmiyorum ee ne diyorsunuz :)Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri
Ve biz bunu erken öğreniyoruz ben ilk kez denk gelmiştimBenimde gecen ay öyle oldu testlerde cikiyordu ama sonra adet oldum doktor tutunma asamasinda tutunamayip düsüyüyor adetle atiliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?