KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız 3 gün öncesinde çıkar geç döllenme birşey yoksa. Yap artık ben çatladım burada sen nasıl duruyorsun
Geçen ay 2 gün kalası yapmıştım 4-5 tane erken gebelik testi silik çıktı hepsi sonra adet oldum yer gök şok ya erken gebelik testleri yanılgıya kimyasal oldu bilemiyorum. Bu ay da kendimi tutmak istiyorum nedense

İnşallah canım benim çok ağrım var artık bugün adetim gelecek gibi
İnşallah canım benim çok ağrım var artık bugün adetim gelecek gibi
Benim yine şaşmadı bugğn oldu..iki yıldır bekliyoruz hsg çekilmedim şimdi pazartesi ye randevu alıcam bide onu yaptırıcağım.başka hiç bir problemim yok yumurtlama çatlama eşimde varikosel vardı geçen yıl ameliyat oldu değerleri tam normale dönmedi

Benimde gecen ay öyle oldu testlerde cikiyordu ama sonra adet oldum doktor tutunma asamasinda tutunamayip düsüyüyor adetle atiliyor dedi

Canım ben de bugün adet oldum , hsg de yaptırdım bi 6 ay önce filan ben temiz çıktı ,eşimde de birşey yok görünüyor , ama olmuyor işte sende çektir bakalım , zor birşey de değil, bazı kişiler çektirdikten sonra kolay hamile kalıyorlarmış onunda bir zamanı var onu kaçırma canım bu ay çektireceksen, yazarsın gelişmeleri

Bakalım işte canım pazartesi çektireceğim hep öteledim.bu ay öbür ay derken 2 yılı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…