- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
ateşin karar versin buna, tatmın ederse ates senı ve elinde test varsa yapYarın 3 gün kalmış oluyor yasak kalkıyor mu yani
Canımsın çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verirGeçen yıl 11 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar kaç aydır deniyoruz deniyoruz olmuyor artık sabrım kalmamış gibi hissediyorum
Ateş en az 36.9 çıkarsa yapayım mıateşin karar versin buna, tatmın ederse ates senı ve elinde test varsa yap
Yap yap bakalım benımkı dusecek mı kız ben bugun olcmedım tamda gununde olcmemısımAteş en az 36.9 çıkarsa yapayım mı
Çıkar mı yoksa cumayı mı beklesem en azYap yap bakalım benımkı dusecek mı kız ben bugun olcmedım tamda gununde olcmemısım
Senin vaktin geldi artıkYarın 3 gün kalmış oluyor yasak kalkıyor mu yani
Yapayım mı yarın kızlar ne diyorsunuz gününde yapacağım diye çok kararlıydım herkes yapınca canım çekiyor artıkSenin vaktin geldi artık
Kız 3 gün öncesinde çıkar geç döllenme birşey yoksa. Yap artık ben çatladım burada sen nasıl duruyorsunYapayım mı yarın kızlar ne diyorsunuz gününde yapacağım diye çok kararlıydım herkes yapınca canım çekiyor artık
Amin cümlemizinCanımsın çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir
Benimde 17 si
Bekleyeceğim ya böyle yapmamam lazım dediğin o kadar doğru kibende cok sabırsızım 6 7 gun kala test yaptım hergun hergun , yetmedı gunde ıkı yaptım zar zor sılık gordum silikler belirginleşti sabırsız ben hergun yapıp koyulaşma gorcem derken silinme gördüm kurulan hayaller , söylenen kişiler , girdiğim tripler bi yana , cıkamadığım tripler bi yana kollar oldu mosmor kan vermekten yetmedı bıde sımdı dussun de adet olayım dıye beklıyorum ha buarada gelmezse adet tekrar kan falan gör bıl ve sonra bıldıgını okumaya devamke tamammı
En garantisi bir boş bi dolu canım spermler zaten 3 gün garanti olur inşallah canımben ovulasyonu bıraktım bu ay takvime göre gidecem zaten yumurtlama günüyle aynıydı ama bu sefer yumurtlama dönemini hergün degerlendirecem bu seferde böyle olsun sperm kalitesi yüzünden hep bi dolu bi boş yadan iki boş şeklinde yaptım tutmadı bakalım bu defa ne olacak
Bazen saftirik olmak da işe yarıyor,seninki benimkiyle aynı model sanırımAynen ben dehatta kesin eşim de bu zamana kadar boşuna beklettin bizi diyecek. Yazık adamcağıza ben ne dersem onu yapıyor şu gün yumurtlayacagim su gün olacak bugün boş kalacak diyorum her şeye tamam sen daha iyi biliyorsun aşkım diyor saftiriğim ya
Adama kalsa en baştan her gün olacaktı zaten keşke en baştan onu dinleseydik
Teşekkür ederim canlar, biraz rahatsızım, çabuk toparlar sahalara dönerim inşallah
Sen yarın atesını olc sonra içinden geleni yap kuzumÇıkar mı yoksa cumayı mı beklesem en azhiç umudum yok nedense ama he ya geçen ay ben d bıraktım ateşi işte küsünce her şeye :) bu ay beraber yol alacağız
suan hıc sanmıyorum , okadar sanmıyorum kı adetı beklıyorumPapatyamaviss canım hayırlısı böyleymiş ama bende farklı yerde yaptığının için böyle olmuşta olabilir
Yaaa teyzesi yer onun minik kalbini hemencik duyarsınız inşallah pıt pıt atışlarınıHayırlısı olsun kuzum kısmet değilmiş demek ki, yeni ay yeni umutlarbence de öyle deneyin bir de şans bu ya bir yerde illaki tutacak olacağı varsa
tünelin bu ucu da güzel evet ama buranın stresi de bambaşka.
Fazla bir belirtim yok aslında benim bi kaç gündür uyku bastırması neymiş onu anladım. Günün 20 saati uyurum öyle bi hal var üzerimde, bi de kafam her daim çok karışık sürekli bi şeyleri unutuyorumşükür henüz hamileliğe yorabileceğim bir bulantı olmadı arada mide yanmaları oluyor o kadar. Sanırım o konuda şanslı geçireceğim bu süreci. Bebiş büyüsün de kalbini duyalım diye bekliyoruz. Bendeki haberler böyle.
Kafam biraz yerine gelirse seni Aralık ayında da takipte olurum güzel senin için en hayırlı olan haberlerle gelecek Aralık
Ay galiba bu konularda hiç bilgisi yok malum sıfırBazen saftirik olmak da işe yarıyor,seninki benimkiyle aynı model sanırım
Bende 16 kasım bat ya erken gebelik testi mi oBat 16 kasım canım deminde dünkü testimi attım onada bakabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?