KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bekleyeceğim ya böyle yapmamam lazım dediğin o kadar doğru ki

En garantisi bir boş bi dolu canım spermler zaten 3 gün garanti olur inşallah canım

Bazen saftirik olmak da işe yarıyor,seninki benimkiyle aynı model sanırım

Çıkar mı yoksa cumayı mı beklesem en azhiç umudum yok nedense ama he ya geçen ay ben d bıraktım ateşi işte küsünce her şeye :) bu ay beraber yol alacağız
Sen yarın atesını olc sonra içinden geleni yap kuzum
Papatyamaviss canım hayırlısı böyleymiş ama bende farklı yerde yaptığının için böyle olmuşta olabilir
suan hıc sanmıyorum , okadar sanmıyorum kı adetı beklıyorum

Yaaa teyzesi yer onun minik kalbini hemencik duyarsınız inşallah pıt pıt atışlarını
Öyle ufak tefek olsun kuzum seni zorlayacak şeyler olmasın da zaten çoğu geçer haftalar ilerledikçe takviyelerin falan olacak yorgunluklar falan da biter inşallah.
Tabii ki de sensiz olur mu minisimizle bizi orada da yalnız bırakma lütfen iyi oldukça uğra bize hayırlısı ise zaten yaz anaları olacağız hepimiz anca beraber kanca beraber bu yolda

Bazen saftirik olmak da işe yarıyor,seninki benimkiyle aynı model sanırım
Ay galiba bu konularda hiç bilgisi yok malum sıfır bana da o kadar güveniyor ki hani ben çocuk istiyor olmasam o istiyor olsa sadece, bende de birini kandirabilecek potansiyel olsa azıcık çok kolay kanar yani. Saf saf bekler niye çocuğum olmuyor diye oyyy iki metrelik bir minnoş resmen yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…