Buyur canım itinayla filtre yapılır
Yavrular bugün yaptım sabah biliyorum çok erken daha 8 gün var ama yapmassam da duramıyorumşuna bir filitre yapın hayrına
Eki Görüntüle 3158804
Kız daha dur 8 günün var yumurtlamadan çıkalı 6 gün olmuş hele bir yerleşsin yerini bulsun:)) benim yarın 3 günüm kalmış oluyor kendimi tutmaya çalışıyorumYavrular bugün yaptım sabah biliyorum çok erken daha 8 gün var ama yapmassam da duramıyorumşuna bir filitre yapın hayrına
Eki Görüntüle 3158804
Geçen yıl 11 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar kaç aydır deniyoruz deniyoruz olmuyor artık sabrım kalmamış gibi hissediyorumKız daha dur 8 günün var yumurtlamadan çıkalı 6 gün olmuş hele bir yerleşsin yerini bulsun:)) benim yarın 3 günüm kalmış oluyor kendimi tutmaya çalışıyorum
Varsa da cıkmaz daha benimde cıkmadı, test olunca yapası geliyo insanınHiç bir türlü yok
Evet ya Allah elimde 3 tane vardı 1 tane kaldı sanırım yarın sabah bir daha yapacağım ,Varsa da cıkmaz daha benimde cıkmadı, test olunca yapası geliyo insanın
aşko sen dur hele dur yapma bundan sonra test yapmak yokBen ne zaman yapayımPapatyamaviss
Diğerinde göremedim canım ama burada varDün yaptıgım test beni heyecanlandırdı aslında o yüzden bu görme cabam dünkü testimde buydu
Tahmini yumurtlamamız aynı ben bi dahakinş cumartesi ya da pzar yapmayı düsünüyorum birlikte totem yapabilirizEvet ya Allah elimde 3 tane vardı 1 tane kaldı sanırım yarın sabah bir daha yapacağım ,
Boşuna Yapma i 7.gün bebek anca dollenıp rahme yerleşmek için yolunu tamamlamıs oluyor beta hcg ıse 7.gn yanı bebek rahme yerleşmesini tememladıktan sonra salgılanmaya baslıyor rahme yerşelmesi de 36 saate kadar uzayabılıyor bu yuzdendır ki 10 gunden once beta salgılanmaz derler yanı hıc yoktan 10 gun olmasını bekleyın haa test yapıp kenara atmak hosuna gıdıyorsa yapEvet ya Allah elimde 3 tane vardı 1 tane kaldı sanırım yarın sabah bir daha yapacağım ,
hiçbirfıkrım yok ccanım sorun cevapsız kalmasın dıye yanıtlıyorumMerhaba herkese öncelikle benim bir sikintim var ama kafamda tam netlestiremiyorum ve bir bilgimde yok bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi.
Benim sağ overde 4 adet AF, sol overda üç adet AF izlendi hormon istedi doktorum yarın sonuç alacağım ama bu ne demek neyki acaba kafamı kurcalayan duruyor bilen varsa yazarsanız çok sevinirim
Tamam hadi cumartesi yapalım??Tahmini yumurtlamamız aynı ben bi dahakinş cumartesi ya da pzar yapmayı düsünüyorum birlikte totem yapabiliriz
Hiç hoşuma gitmiyor ama anamın karnindan 7 aylık doğmuşum aşırı sabırsız bı insanimBoşuna Yapma i 7.gün bebek anca dollenıp rahme yerleşmek için yolunu tamamlamıs oluyor beta hcg ıse 7.gn yanı bebek rahme yerleşmesini tememladıktan sonra salgılanmaya baslıyor rahme yerşelmesi de 36 saate kadar uzayabılıyor bu yuzdendır ki 10 gunden once beta salgılanmaz derler yanı hıc yoktan 10 gun olmasını bekleyın haa test yapıp kenara atmak hosuna gıdıyorsa yap
Senin bat ne zaman?Tahmini yumurtlamamız aynı ben bi dahakinş cumartesi ya da pzar yapmayı düsünüyorum birlikte totem yapabiliriz
16 sıSenin bat ne zaman?
Tamam kendimizi tutucazTamam hadi cumartesi yapalım??
Yarın 3 gün kalmış oluyor yasak kalkıyor mu yaniaşko sen dur hele dur yapma bundan sonra test yapmak yokyenı grupta 3 günden once test yapmak ve fotoğraf atmak yasak yazıcam
bende cok sabırsızım 6 7 gun kala test yaptım hergun hergun , yetmedı gunde ıkı yaptım zar zor sılık gordum silikler belirginleşti sabırsız ben hergun yapıp koyulaşma gorcem derken silinme gördüm kurulan hayaller , söylenen kişiler , girdiğim tripler bi yana , cıkamadığım tripler bi yana kollar oldu mosmor kan vermekten yetmedı bıde sımdı dussun de adet olayım dıye beklıyorum ha buarada gelmezse adet tekrar kan falan gör bıl ve sonra bıldıgını okumaya devamke tamammıHiç hoşuma gitmiyor ama anamın karnindan 7 aylık doğmuşum aşırı sabırsız bı insanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?