KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 67E296DD-8466-4A67-A645-D82774E3AF03.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 53
Yavrular bugün yaptım sabah biliyorum çok erken daha 8 gün var ama yapmassam da duramıyorum şuna bir filitre yapın hayrına
Eki Görüntüle 3158804
Kız daha dur 8 günün var yumurtlamadan çıkalı 6 gün olmuş hele bir yerleşsin yerini bulsun:)) benim yarın 3 günüm kalmış oluyor kendimi tutmaya çalışıyorum

Buda dünkü kuruma çizgisini ssanirsin ikinci çizgi

Kız daha dur 8 günün var yumurtlamadan çıkalı 6 gün olmuş hele bir yerleşsin yerini bulsun:)) benim yarın 3 günüm kalmış oluyor kendimi tutmaya çalışıyorum
Geçen yıl 11 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar kaç aydır deniyoruz deniyoruz olmuyor artık sabrım kalmamış gibi hissediyorum

Merhaba herkese öncelikle benim bir sikintim var ama kafamda tam netlestiremiyorum ve bir bilgimde yok bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi.
Benim sağ overde 4 adet AF, sol overda üç adet AF izlendi hormon istedi doktorum yarın sonuç alacağım ama bu ne demek neyki acaba kafamı kurcalayan duruyor bilen varsa yazarsanız çok sevinirim

Evet ya Allah elimde 3 tane vardı 1 tane kaldı sanırım yarın sabah bir daha yapacağım ,
Boşuna Yapma i 7.gün bebek anca dollenıp rahme yerleşmek için yolunu tamamlamıs oluyor beta hcg ıse 7.gn yanı bebek rahme yerleşmesini tememladıktan sonra salgılanmaya baslıyor rahme yerşelmesi de 36 saate kadar uzayabılıyor bu yuzdendır ki 10 gunden once beta salgılanmaz derler yanı hıc yoktan 10 gun olmasını bekleyın haa test yapıp kenara atmak hosuna gıdıyorsa yap

hiçbirfıkrım yok ccanım sorun cevapsız kalmasın dıye yanıtlıyorum

Hiç hoşuma gitmiyor ama anamın karnindan 7 aylık doğmuşum aşırı sabırsız bı insanim

Hiç hoşuma gitmiyor ama anamın karnindan 7 aylık doğmuşum aşırı sabırsız bı insanim
bende cok sabırsızım 6 7 gun kala test yaptım hergun hergun , yetmedı gunde ıkı yaptım zar zor sılık gordum silikler belirginleşti sabırsız ben hergun yapıp koyulaşma gorcem derken silinme gördüm kurulan hayaller , söylenen kişiler , girdiğim tripler bi yana , cıkamadığım tripler bi yana kollar oldu mosmor kan vermekten yetmedı bıde sımdı dussun de adet olayım dıye beklıyorum ha buarada gelmezse adet tekrar kan falan gör bıl ve sonra bıldıgını okumaya devamke tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…