KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Çok geçmiş olsun kuzum bol bol yat dinlen bi an önce iyileşirsin umarım Hayırlısı kuzum bu ay olmazsa yaz anneleri dedik ya zaten olacak inşallah

36.9-36.8 dalgalanma hep fnd_50 Bugün ıse geç gıtcem bızıde hastalık burdu oğlan tüm gece köh köh uyutmadı randevu aldım 9 a bende kan verıcem sanırım
İşte benim de öyle 36.8 36.9 o yüzden umudumu kaybetmiyorum çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyor inşallah bir an önce toparlarsınız özele mi gitcen bak beni etiketle haberini beklicem

Evet evet oğlana sağlık sıgortası yaptırdım okul aile senesı dıye

Eymen01 canım bence var adetinin geçmiş olması hiç önemli değil ne postlar okudum idrarde sürekli negatif çıkmış sadece kan testinde gebelik çıkan bayanlar varmış.
Geç döllenme olabilir vücudunun salgıladığı hormon değeri önemli ama bence bebiş var bende gördüm bir daha yapınca benide etiketle

Etiketlerim canım inşallah vardır

Çok geçmiş olsun kuzum bol bol yat dinlen bi an önce iyileşirsin umarım Hayırlısı kuzum bu ay olmazsa yaz anneleri dedik ya zaten olacak inşallah
Olmadı kuzum maalesef resmi olarak kırmızı kartı yedim az önce ve bu aydan elendigim kesinleşti
Aralık ayında yeni takviyelere başlamış olacağız eşimle, bir de tüm ayı değil ama yumurtlama dönemini hiç beklemeden komple değerlendirmeyi düşünüyorum bu sefer araya gün koymadan sperm kalitesi filan dedi doktor diye ara verdik hep olmadı bir de komple arka arkaya değerlendirelim bakalım
Her ay yeni umutlar yeni bisiler işte asla bitmiyor hayırlısı hakkımızda hayırlı ise bu bebek gelir inşallah artık bu round da değilse de gelmesin napalim Allah'tan gelen kabulumuz en doğrusunu o bilir.
Sen nasılsın başladı mı baska belirtiler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…