KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Evet sürekli akıntım var 25 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum ama, daha erken olmaz mı yumurtlama? Geçen seferki gebelikte hemen olmuştu Güya muhasebeciyim bunları hesaplayamıyorum çok karışık geliyor bana

Cidden

Bizim dokuz sene oldu canım evleneli hatta Şubat ayında 10 sene olacak artık ama bebek istemeye daha yeni başladık diyelim
Siz kaç yıllık evlisiniz?

Aynen canım. Ben bugün adet olurum dedim ama olmadım adet olmuşum gibi ağrım vardı resmen şaşırdım hatta bende çok şiddetliydi. Biraz dinlendim geçti gibi ara ara ama hala oluyor tabi belimde çok kötü belimede vuruyor. Bence böyle belirtiler artık başlar kızımda da olmuştu bende böyle ama bilemedim bugün adet oldum sandım ama o ağrıdan ve bayadır ben böyle sancılanmıyorum adet olunca bile

Şeffaf bir akıntı geliyorsa Şuan yumurtluyorsun canım mutlaka bugünleri değerlendir. Muhtemelen de 20-22 civarı bat olur. İkinci yumurtlama olabilir sen değerlendir yine de :)

Kizlar iyi aksamlar en son tahlillerimde fsh im biraz yuksek cikmisti diger degerlerim normaldi bir daha ki adetimde doktor yenileyecegini eger yine yuksek cikarsa ona gore tedavi uygulayacagini soyledi. Ne gibi bir tedavi olabilir bilgisi olan var midir ?

Kızlar merhabalar dayanamayıp test yapmıştım ama test bozuk gibi her yeri kırmızı olmuş ne diyorsunuz sizce çizgi var mı

Eklentiler

• 6E1A89B0-57AE-481E-9679-FA3393D79A7F.png
    453,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar merhabalar dayanamayıp test yapmıştım ama test bozuk gibi her yeri kırmızı olmuş ne diyorsunuz sizce çizgi var mı
Canım çizgi görüyorum ama öyle kırmızıda olmamalı bir tane daha varsa tekrar yap yoksada yarın ilk idrarla yap ama var gibi inşallah vardır

Canım cumartesi günü de ben öyleydi. Regl olacağım sandım aşırı sancım oldu. Tahminimce eğer sabahki silik çizgim bir anlam taşıyorsa belki döllenen yumurta Rahime ilk ulaştığında böyle oluyor, sonra da beta salgılanmaya başlıyor

Canım ikinciye yumurtlamış olabilirsin ya da gebelik başlangıcıdır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…