KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Mübarek cuma günü vereyim diyorum hemen vermek ıstemedım nedense zaten değer az
Çok güzel bir değer göreceksin eminim ki cuma günü de hiç aklına olumsuzluk getirme çok erken öğrendin bu değerler bazı bünyeler için çok çok normal hep diyorum beta herkeste aynı şekilde seyretmiyor ki senin artış olmuş ve normal de iki katı ya da yüzde altmış civarı olması gerekiyor seninki aralık dahilinde zaten, haber ver mutlaka kuzum ve miniskoyu da kendini hiç strese sokma

En son silik testini hatırlıyorum sonraki testi görmedim kuzucum ay çok sevindim ya haydi kan da güzel gelsin inşallah haber et

Maalesef olumsuz o kadar çok moralim bozuluyor ki 4 aydır korunmuyoruz tık yok
Bizim de dört ay oldu, bu beşinci ayımız olacak ama moral bozmak yok hiç her şeyin zamanı var moralini bozup umutsuz olma canım hayat böyle bir şey, ummadığın anda geliyor güzellikler ümitvar olmak lazım

Nereyeeeee

Gelmedi yaa sürekli geldi gibi oluyor ama yok akşama kadar kesin gelir çünkü ağrısı oldu senin testin var mı yaptın mı ?
Bendmde agrim varda gelmeyene kadr umut var bklm ama bukdr agrinin ustune olmadiysak bu saaten sonrada olmayiz diye dusunuyorum testim vardi bugun yaptim sabah dayanamadim ama negatif sonuc

Papatyamaviss hooppp nereye bizi bırakıp, yok öyle.... Haydi haydi test yap, yap denilecek... Bizim de testlerimiz görülecek üzerine oynanacak, yorumlar yapılacak... Sonra doktor dedikodusu yapılacak, bebişlerin cinsiyet tahminleri...yolumuz 9 ay kadar uzun anacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…