- 31 Ağustos 2012
- 22.089
- 35.279
- 798
Canim kaçıncı sınıflar sende bu sene ?Yaaa doğru çalıştığın çıktı aklımdan tamamen en kötü akşam çıkışta özelim acilinden ver ondan da cıkar
Canım ben okul öncesi öğretmeniyim :) anasınıfı yaniCanim kaçıncı sınıflar sende bu sene ?
TamamCanım ben okul öncesi öğretmeniyim :) anasınıfı yani
Sen canım?
Atama bekliyorum canim.Sen canım?
evet bırı bırgebenın , diğeri artımed 3 lü olan artımedler , ikili olan bir ebenın testleriPapatyamaviss canım ben anlamadım. Cumartesi ve bugün demişsin. Sonra pazar pazartesi salı demişsin. Salı günü bugün, iki tane mi test yaptın
Hepsini aynı saatte mi yaptınevet bırı bırgebenın , diğeri artımed 3 lü olan artımedler , ikili olan bir ebenın testleri
Allah gönlüne göre versin canım benim ben 9 yıllık öğretmenim bizim zamanımızda da az alınıyordu okul öncesinden çok şükür oldu inşallah senin de gönlüne göre olurAtama bekliyorum canim.
Ben gıda mezunuyum, bizim bölüm yüksek kapatıyor 87 ile atanamayinca açıktan işletme bölümü okudum. Yeniden sınava hazırlandım.
20 gün önce sınav sonucu aciklandi, bekliyorum bakalım.
sabah hepsıHepsini aynı saatte mi yaptın
İnşallah canim.Allah gönlüne göre versin canım benim ben 9 yıllık öğretmenim bizim zamanımızda da az alınıyordu okul öncesinden çok şükür oldu inşallah senin de gönlüne göre olur
canım benım ılk hamılelıkte 4 5 gün surdu sonra ara ara hep oldu 5 aya kadarlekelenme kaç gün sürer bilgisi olan var doktorumu aramak istemiyorum gel hemen bakalım diyecek
Ya bu topic devam etse, birbirimize destek olsakAralık için post açacak bir yiğit yok mu :) Ben aralığa kaldım da :) Bir de önerilerinizi alırım kızlar. 3aydır kendi kendime yapıyordum birşeyler şimdi burayı yeni keşfettim. Folik asit başladım bayadır içiyorum. Onun dışında takviye ne yapalım ya :)
Benim oğluma hamileyken 3-4 gün sürerdi ara ara oldulekelenme kaç gün sürer bilgisi olan var doktorumu aramak istemiyorum gel hemen bakalım diyecek
İçini karartma olumlu düşünelim. Vücudundaki sıvı miktarı bile etkiliyordur. Kan sonucun çıksın düzenli takip yap. Ama özeldesabah hepsı
Kabak çekirdeği omega3 Quenzim10 ve d3k2 vitamini al canısıAralık için post açacak bir yiğit yok mu :) Ben aralığa kaldım da :) Bir de önerilerinizi alırım kızlar. 3aydır kendi kendime yapıyordum birşeyler şimdi burayı yeni keşfettim. Folik asit başladım bayadır içiyorum. Onun dışında takviye ne yapalım ya :)
valla gece 2bucuk gıbı bı wcye gıttım zaten ama bılemedım kızlar bı tık modum dusmedı degılİçini karartma olumlu düşünelim. Vücudundaki sıvı miktarı bile etkiliyordur. Kan sonucun çıksın düzenli takip yap. Ama özelde
Ya bence kan ver özelde hala nasıl çıkmaz kan sonucun onu da anlamadım. Ne zaman vermiştin kanvalla gece 2bucuk gıbı bı wcye gıttım zaten ama bılemedım kızlar bı tık modum dusmedı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?