- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Temmuz anneleri ne güzel gelıyor kuşağa inşallah çok az kaldı öğrenmeyeSana güveniyorumseninle birlikte temmuz anası olmak istiyorum
Ay hadi inşallah yarın son beeşşşşşşş dicezTemmuz anneleri ne güzel gelıyor kuşağa inşallah çok az kaldı öğrenmeye
Aslında hazırlıksız yakalandım bilsem bir iki saat sonra yapalım derdim söz verdim ama üzülmek yok diyeBen aslında bir gölge görüyorum ama kendi testime bakmadan kör oldum o yüzden kesin konuşamıyorumPapatyamaviss ne dersin sayın bilirkişi
Bana sormuyosuuuuun:)Sen nerdennnn
Yok okadar da degıl9. Aya kadar yapcan dimi
Soylemıceksin gibi konustunn nerdennnnBana sormuyosuuuuun:)
BendeAa bende bursadayımm
Burdur :) ‘Bur’ lar tuttu amaSoylemıceksin gibi konustunn nerdennnn
Benimde sonradan oldu canım dr kist var demişti küçük 1 hafta sonra hamile kaldimKızlar ben 14 gün önce kürtaj oldum kürtajdan sonra çok çok az 3 gün lekelenmem oldu ve sonra kesilmişti. Şu 2 gündür tekrardan lekelenmem oluyor ve çok afedersiniz özellikle tuvalete gittiğimde akıntı gibi çamurumsu bişey ilk kürtaj olduğumda çok daha az lekelenmiştim bu durum normalmi aranızda daha önce kürtaj olup böyle olan varmı? Kontrole gittiğimde bir sorun yoktu tekrardanmı gideyim acaba
Kız anaaaaaam Bursa buraya teşkilatlanmış ya
Sendemıı resmen Bursalı dolu burssı
Ha gayret olacakmış olmadıBurdur :) ‘Bur’ lar tuttu ama
Gönüller bir olsun beeeeHa gayret olacakmış olmadı
Ahahhaha yorumları görünce öyle geldi banada biz bursalilar olarak burayi doldurmusuzKız anaaaaaam Bursa buraya teşkilatlanmış ya
Aynen canım baya burasi bursa topigi olmusSendemıı resmen Bursalı dolu burssı
Yaa ne güzel bir sürü bursalı olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?