Evet adet gelince küsüp bırakmıştım ölçmeyi ama bu sefer bırakmıcamSenin Eylül adetin 29 gün gelmiş de Ekim ayı yok bırakmıştın sanki ölçmeyi ondan olabilir mi, bu senin istatigini çıkarıyor işte ne kdr uzun süre olcersen o kadar tanıyor sistem senio kutular bende de hiç çıkmadı bilemicem kuzum, eğer bişey ogrenirsem yazarım sana ama
Bende de öyle bişeyler çıkmadı. Valla benim de iki gebeligimde de göğüs ucu ağrısı ve kahve tiksintisiydi. başkaca şeyler hep adete yorulan şeylerdi yani.sadece ilkinde ilk olduğundan heralde o kadar uzun süre kasık batması bana anormal gelmişti. Tahminimce döllenmeden bir hafta sonra başlayıp hiç geçmemişti.
İnşallah canım benim o güzel duan için çok teşekkür ederim Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahCanim her hamilelik süreci aynı olmadığı gibi belirtide değişir mutlaka.
Rabbim aratmasın, mutlu haberi alalım insallah
Ben ilkinde de yapamadım 15 ay sebepsiz olmadı 16. Ay ikicizgi görünce elimde testle koridordan kprdidora koştum eşim de evde yoktu aradım koş gel oldu galiba hamileyim dedim
Anladım canım acaba geç döllenme falan mı oldu ki adet günün de geçti bir gelişme olursa haber et etiketleyerek inşallah güzel haberler
O zaman her hamilelik belirtisi de farklı oluyor diyebilirizBence onu bekleme bende oglumda lekelendım leke bekledım hep yine olmadı hiç
Korunmayı bu ay mı bıraktınız peki? Korunmayı bırakınca da böyle gecikmeler falan yaşanabiliyorValla bilmiyorum canim ben Corona asilarindan beri geçen seneden beri adetim çok düzensiz olurdu normalde dongum 28 günde olurdu ama 19 günde 20 günde olduğum dönemler oldu sonra östrojen seviyesi dengeleyince düzelmişti 4 aydır hep tam gününden 1 gün önce gelirdi ama bu ay 2 gün gecikme başladı hayırlısı
Beni de yazınHadi beni de yaz bakalım 5 Kasım :)Rosebelle
Ah olan ikincilere mi oluyor yoksa ahahhahajaİlkinde eşim sonucu devlet hastanesinden almaya gitmişti biz arabada bekliyorduk baktım ağlıyorrahmetli kardeşim çok gülmüştü sanki gören de senelerce deniyorsunuz da olmuyor demişti ey gidi günler... İkincide sıfır his öğrendik ve kebapciya gitmiştik
Bat ne zaman canım hoş geldinBeni de yazın
Allah rahmet eylesin kardeşin içinİlkinde eşim sonucu devlet hastanesinden almaya gitmişti biz arabada bekliyorduk baktım ağlıyorrahmetli kardeşim çok gülmüştü sanki gören de senelerce deniyorsunuz da olmuyor demişti ey gidi günler... İkincide sıfır his öğrendik ve kebapciya gitmiştik
Ben de laboquick ile silik çizgi ile öğrenmiştim adete 3 gün vardı hatta o ay okulların açıldığı ilk haftaydı çocukları okula alıştırmaya çalışıyordum kucaklıyordum falan ağlayanlar hey gidi günler o haftanın sonunda da kaynanam görümcem çoluk çocuk yatılı geleceklerini söylediler Allahım koşturuyorum halıları kaldır indir temizlikler falan bir yandan da okul işte. Ben bir de bisiklet sürüyordum o aralar. O kadar çok alışmışım ki negatif görmeye yine göreceğim diye beklemiyorum bile gebelik olayını. O ay da olmazsa aşılama vs onlara başlarız demişti doktor dedim zaten olmazsa da sorun değil tedaviye baslıcaz öbür ay, relaks takıldım hiçbir takip yapmadım. Neyse kaynanamhil geldi kaldılar falan ama nasıl farklı bir yorgunluk var bende. Normalde çok enerjik bir insanım. Yorgunluktan oturdum ağladım uykum var diyorum eşime eşim diyor noluyorBen ilkinde biseyler hissettim doktora gittik daha adetim geldi gelecek arasiydi. Doktor Smear aldı. Enfeksiyon dedi. Rahimde kalınlaşma var dedi. Fitil verdi falan attım 3. Gün huylandim adet gelmeyince test yaptım akşam negatifsonra sabah baktım pozitif olmuş o gün akşam bir daha test yaptım silik çizgi verdim ve 140 lardaydi. İkincide biliyorum başıma geleceği. Ateş ölçmeyi de görmüştüm. Bekledim ve denedim. Ateş 37.1 de 3 gün devam edince göğüs ucu ağrım da devam edince sabah test bı baktım silik. Kahve içerken de tuhaf gelince tadı, hemen akşamına teste gittim 170lerdeydi
Yani kasımın kaçında adet olmayı bekliyorsun canım demek istedimKasım ayı canım bat derken
trkn0709 ne durumdasın canım belirtiler varmı
Korunmayı bu ay mı bıraktınız peki? Korunmayı bırakınca da böyle gecikmeler falan yaşanabiliyor
Tamam işte korumayı bırakınca da döngü değişiyor gecikebiliyor vücuda giren yabancı olarak algılıyor spermleri. Tanımaya çalışıyor düzen değişebiliyor benim de öyle olmuştu hatta ikinciye başlarken de öyle oldu ama inşallah en kısa zamanda kavuşuruz Babil’lerimize inşallah senin bebişten dolayı gecikmedirEvet cnm bu ay ilk deneme ama hap vs kullanmiyordum
Hadi inşallah bebişin belirtileri dir bende aynı adet ağrısı gibi ağrılar başladı bide beyaz akıntı geliyor arada belkide adet arası uzamıştır geçen ayda üç gün gecikmiş tim yarında bürgünde belli olur kırmızıları görmezsem 4 gün Sonra test yaparımAynı cnm ama kasık ağrım geçti bel ve ayak ağrısı var hafiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?