KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Gebelik testi pozitif isaretlendigi için yeşil devam eder kuzu

Kızlar merhaba nasilsinizzz araniza biraz once katildim reglime 2-3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok ama coook silik bir cizgi cikti.yaklasik 7-8 aydir ugras icerisindeyiz insallah nasip olur bu ay. Bir bakip yorum yapma sansiniz varmi acaba

Eklentiler

• E2E0A0A2-F8B0-4290-9BB6-0A3E2D40D217.jpeg
    238,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 85AD832D-AD0C-4B57-8562-7C4B20586672.png
    620,3 KB · Görüntüleme: 62
İlk fotoğrafta net belli canım

Kuzum bu benım 3 günüm ben nerdeyse 7 6 kala başladım ama bak anca çıktı bıseyler senın ıcın çok erken

İşte ateş ölçme yonteminin gücü Papatyamaviss kızlar ölçün ateslerinizi bak nasıl güzel oluyor yaaa
Ben ateş ölçmeyi sevıyorum yalan yok çok yol gosterıcı hatta sana dıyordum ya 36.4 yapınca tablom degısıyor dıye degsıtırmeyı unutmuşum onu duzeltınce bugün dpo 10 gosterdı otekı türlü 12 dıyordı

Benımde reglıke 2-3 gün var canım yaptığım testlerı gorebılırsın yarın ben tekrardan yapıcam

Kizlar yardımcı olur musunuz lütfen adetime 7 gün kaldı çatlatma ignemin 11.gunu akşamdan beri gobegimin alt kısmı gaz dolu sanki çok sancısı var sağ sol kasıklarıma vuruyo korkacak birşey var mı sizde de oldu mu

Yaaa ben görüyorum hemen mi çıktı çizgi? Predictor early dışında erken gebelik testine hiç güvenim yok. Umarım bebişin sana sağlıkla tutunur

Adetim iki gün gecikti test yaptım iki gündür farklı markalar ve negatif çıktı gelen giden yok ara ara bel ağrım ve göğüs ağrım var âdet söktürücü mesaj yapayım mi

Selam kızlar nasılsınız? Ben bir gün daha bekleyemedim dün yani cuma öğlen kan verdim beta Hcg değerim 759,4 çıktı sat 4 Ekim bir sonraki kanı ne zaman vermeliyim sizce? Haftaya cuma yine aynı şekilde öğlen versem nasıl olur? 18 Kasım'da ultrason randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…