- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Bir şey dicem oha nasıl fark etmiş yapeki o sondaki yeşil ok ne oluyor 36.90 da yeşil olmuş ya en sonda. Allahım çok sevindim çoksağlıkla ilerleyip tutunsun sana inşallah ben de paylaşabilirim ama hiç belirtim yok yine
Bak atıcam buralarda olll emiiii çok degısığim acaba test bozukmu bıle dıyorumYaaaa iki saat girmedik minnoş cee'e yapmış anasınaAyşecik nefes al ver, al ver sakın oluyoruz sabah ilk testi atıyoruz yihiuu
İlk fotoğrafta net belli canımKızlar merhaba nasilsinizzzaraniza biraz once katildim reglime 2-3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok ama coook silik bir cizgi cikti.yaklasik 7-8 aydir ugras icerisindeyiz insallah nasip olur bu ay. Bir bakip yorum yapma sansiniz varmi acaba
Kuzum bu benım 3 günüm ben nerdeyse 7 6 kala başladım ama bak anca çıktı bıseyler senın ıcın çok erkenPapatyamaviss ve diğer Kasım ayı gebeleri hepiniz adına çok çok seviniyorum, bugün negatifi görünce çok demoralize oldum reglime 1 hafta var,umudumu kaybetmek istemiyorum. Eğer olmadıysa da Aralık'ta yola devam sağlıkla gelsin bebişleriniz
Ben ateş ölçmeyi sevıyorum yalan yok çok yol gosterıcı hatta sana dıyordum ya 36.4 yapınca tablom degısıyor dıye degsıtırmeyı unutmuşum onu duzeltınce bugün dpo 10 gosterdı otekı türlü 12 dıyordı
Benımde reglıke 2-3 gün var canım yaptığım testlerı gorebılırsın yarın ben tekrardan yapıcamKızlar merhaba nasilsinizzzaraniza biraz once katildim reglime 2-3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok ama coook silik bir cizgi cikti.yaklasik 7-8 aydir ugras icerisindeyiz insallah nasip olur bu ay. Bir bakip yorum yapma sansiniz varmi acaba
İnşallah öyledir canımKuzum bu benım 3 günüm ben nerdeyse 7 6 kala başladım ama bak anca çıktı bıseyler senın ıcın çok erken
Hepimizin gönlünce olsunGeceme isik oldunuz desem
Çok şükür canım gece neye uyandığımızı şaşırdık tabi ama şiddetini ve kayıp olmadığını öğrenince rahatlıyor insan. İyiyim canım iyiyimİyisin demi canım çok strest yapma sen bebisini düşün sadece
Pimpirik, evham vb ne dersen adınakız beskere test neden verdın damarlarına yazık yahubenımde goguslerım asırı sıstı yanıyor alev alev suan ya ve sadece su kuyruk sokumu ağrım yangın yerı suan
Canım maşallah çok sevindim tebrik ederimHep hep aklımda duamdasınız
Haaa şimdi anladımAskım sılık pozıtıf dıye ben ısaretledım kız belırtı ner daha yenı çıktın yumurtlama dannn
Evet evet şimdi anladımGebelik testi pozitif isaretlendigi için yeşil devam eder kuzu
Yaaa ben görüyorumKızlar merhaba nasilsinizzzaraniza biraz once katildim reglime 2-3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok ama coook silik bir cizgi cikti.yaklasik 7-8 aydir ugras icerisindeyiz insallah nasip olur bu ay. Bir bakip yorum yapma sansiniz varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?