KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

kizlar adetime 10 gun var ama asiri bi derecede mide bulantisi ve kasik agrisi eklendi ve o yetmemis gogus uclarinli elliyemiyorum resmn zonkluo isaretmidir sizce

Kızlar bat 5 Kasım olanlar ne durumda acaba benim şimdiye kadar bişeyim yoktu şuan beyaz akıntı geliyor galiba bu ayda olmicak adet gelicek zaten hiç belirti de yok siz ne durumdasınız acaba

Bel ağrısı kuyruk sokumuna kadar kasık ağrısı rahat 9 gündür ve akıntı cnm birde ara sıra karnıma batmalar oluyor

Eklentiler

• C6AE524F-4563-4C36-A6A4-CD047DB8652C.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 53FE8920-A9A6-4297-93B2-2A8FD0873051.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 88
  • B410B573-576B-494B-983A-5000BA3CACF7.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 90
Hemen kuzum 5 10 dk max
Ay ay ay maşallah kuzum yaa kıyamam oy minicik muhtemelen daha
Yarın sabaha ilk idrarla daha da netleşir muhtemelen, ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim valla
Çok çok güzel başladık Kasım a maşallah

İnşallah vardır bebişin ne zaman test yapıcam sın ben 10 kasıma kadar beklicem regl olmazsam öyle yapıcam

Canım ben bugün idrarde verdim enfeksiyon mu var diye çünkü gebelik çıkmazsa bu ağrılarım normal değil rutin kan ile inada bakılacak pazartesi kan sonucuna kadar yapmam adet olmazsam

Canım ben bugün idrarde verdim enfeksiyon mu var diye çünkü gebelik çıkmazsa bu ağrılarım normal değil rutin kan ile inada bakılacak pazartesi kan sonucuna kadar yapmam adet olmazsam
Ben 10 kasıma kadar regl olmazsam 10 kasımda en erken yapmayı düşünüyorum gölge görmek istemiyorum varsada

Ay ay ay maşallah kuzum yaa kıyamam oy minicik muhtemelen daha
Yarın sabaha ilk idrarla daha da netleşir muhtemelen, ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim valla
Çok çok güzel başladık Kasım a maşallah
Bakalım sabahı ıple cekıyorum acaba esıme soylesemmı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…