evt siz hangi bolgedesiniz1 saat arabalarda kaldık cnm sonra mecbur eve çıktık
amin insallahAllah bir daha yaşatmasın
Kızlar bat 5 Kasım olanlar ne durumda acaba benim şimdiye kadar bişeyim yoktu şuan beyaz akıntı geliyor galiba bu ayda olmicak adet gelicek zaten hiç belirti de yok siz ne durumdasınız acaba
evt siz hangi bolgedesiniz
İnşallah vardır bebişinBel ağrısı kuyruk sokumuna kadar kasık ağrısı rahat 9 gündür ve akıntı cnm birde ara sıra karnıma batmalar oluyor
bende ksk bolgesindeyim sizde daha cok hissetmistir sizinki tam.merkezdiBuca tam cnm
Maşallah bebişimiz git gide ben burdayım diyorKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 September Wind silencee07 pozitifbiri maman Bearhug kım vardı baska
Suan hafıf renklenmesı bıle bana Ümit verdi resmenMaşallah bebişimiz git gide ben burdayım diyor
Yaaa hemen mi çıktı kuzuKızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 September Wind silencee07 pozitifbiri maman Bearhug kım vardı baska
Hemen kuzum 5 10 dk maxYaaa hemen mi çıktı kuzu
Ay ay ay maşallah kuzum yaa kıyamam oy minicik muhtemelen dahaHemen kuzum 5 10 dk max
İnşallah vardır bebişinne zaman test yapıcam sın ben 10 kasıma kadar beklicem regl olmazsam öyle yapıcam
Kızlar sabahkı ve az önce yaptım ıkı üç saatlık ıdrarlafnd_50 September Wind silencee07 pozitifbiri maman Bearhug kım vardı baska
bende ksk bolgesindeyim sizde daha cok hissetmistir sizinki tam.merkezdi
Ben 10 kasıma kadar regl olmazsam 10 kasımda en erken yapmayı düşünüyorum gölge görmek istemiyorum varsadaCanım ben bugün idrarde verdim enfeksiyon mu var diye çünkü gebelik çıkmazsa bu ağrılarım normal değil rutin kan ile inada bakılacak pazartesi kan sonucuna kadar yapmam adet olmazsam
Bakalım sabahı ıple cekıyorum acaba esıme soylesemmı yaaaAy ay ay maşallah kuzum yaa kıyamam oy minicik muhtemelen daha
Yarın sabaha ilk idrarla daha da netleşir muhtemelen, ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim valla
Çok çok güzel başladık Kasım a maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?