eşim istemiyor şuan hastaneye gitmemi 2 aydır deniyoruz şuan gitmek psikolojımizi bozar diyorÖzel olduğu takdırde bakarlar kuzum , sanmam ben bırsey olduğunu ama
E hiç biseyim yok beklemiş bu test ilk bisey çıkmadı aşkoNe kuruması kız var işte
ay görmedim ben canım varmı bişey inşaallah vardırAttım bak asagiya balım
Kuruma çizgisi böyle olmuyor ama kuzucum daha grimsi oluyor ya kuruma çizgisine hiç benzetemedim bunu ben eğer beta düşükse şuan o yüzden geç çıkmış olabilirE hiç biseyim yok beklemiş bu test ilk bisey çıkmadı aşko
Renklı bu cızgı kuruma olduğunu sanmam yalnız heeeeeeeeYaptım 5 buçuk falandı bak kuruma mi bu heveslenmedim
Kız ıkı ay mııı gıtmeyın tabıeşim istemiyor şuan hastaneye gitmemi 2 aydır deniyoruz şuan gitmek psikolojımizi bozar diyor
Yarın bıdaha bıdaha yasa ıkı gün sonra ben duramam da senı bılmemYaptım 5 buçuk falandı bak kuruma mi bu heveslenmedim
Arkadaşıma attim olabilir de olmayabilir de dedi adete yakın hormon değişiyormuş o da olursa diye heves etmedim bat bekliyorumKuruma çizgisi böyle olmuyor ama kuzucum daha grimsi oluyor ya kuruma çizgisine hiç benzetemedim bunu ben eğer beta düşükse şuan o yüzden geç çıkmış olabilir
No panikRenklı bu cızgı kuruma olduğunu sanmam yalnız heeeeeeee
Pazar yapacaaamYarın bıdaha bıdaha yasa ıkı gün sonra ben duramam da senı bılmem
Kuzum günaydınBen de sayınca farkettim baya bi şey yapmışımama sırf bunların etkisi oldu diye bi şey yok. Bi noktada kısmet kuzum
No panik
21 yumurtlama test arti medtestın markası ne yumurtlama tarıhın ne hemen cevap ver D:
anam benım 23 -24 yumurtlama sana yetısmeme daha var uc gune anca bele mı olur yanı var ıse şayet21 yumurtlama test arti med
Artı Med kuruma çizgisi çıkarmaz genelde bu bir21 yumurtlama test arti med
Ciddi mi . Ama hiç biseyim yok hicccArtı Med kuruma çizgisi çıkarmaz genelde bu bir
Yumurtlama tarihine göre geç çıkması silik olması normal bu da iki
benımde catlama 24 unde oldu muhtemelen 10 gün kesin geçmiş oluyor yanıArtı Med kuruma çizgisi çıkarmaz genelde bu bir
Yumurtlama tarihine göre geç çıkması silik olması normal bu da iki
olmak zorunda değilCiddi mi . Ama hiç biseyim yok hiccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?